Köstebek olurdum heralde ya. Gözleri olmadığı halde kendisini en çok güvene alabilen yolunu bulabilen canlıdır. Bende öyleyim sanırım Bilmediğim hiç gormedigim yerlerde insanlarda hayatlarda yolumu ustaca buluyor kendime yol çiziyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
Benim için rakun
Rakunlar, Avrupa, Japonya, Kuzey ve Orta Amerika’da görülmekle beraber, ortama çok çabuk uyum sağlayabildiklerinden, farklı habitat ve iklimlerde de kolayca hayatta kalabilirler.
Rakunların en ilginç özelliklerinden biri yiyeceklerini suda yıkamadan yememeleridir. Aslında bu özellikleri temizlik anlayışları ile ilgili değil, yiyeceklerini kolayca çiğneyebilecekleri kıvama getirmek isteyişleriyle ilintilidir. Sinir uçlarını uyarmak için ellerini ıslattıkları da iddia edilir. Hem et hem de otla beslenen rakunlar omurgalılardan ziyade omurgasız hayvanları yemeyi tercih ederler. Kurbağa, balık, kuş yumurtası, elma ve meşe palamudu en sevdikleri yiyeceklerdendir. Çilek ve böğürtlene de bayılırlar. Şehirde yaşayan rakunlar, taşradakilere göre daha zekidir. Rakunlar, bilim insanlarınca “akıllı hayvanlar” olarak kabul edilir, ancak şehirde yaşayanların diğerlerine kıyasla daha zeki olduğu gözlemlenmiştir. Şehirde yaşayan rakunlar, taşradakilere göre daha zekidir. Rakunlar, bilim insanlarınca “akıllı hayvanlar” olarak kabul edilir, ancak şehirde yaşayanların diğerlerine kıyasla daha zeki olduğu gözlemlenmiştir.
Kesinlikle Aslan Eğer aslan ormanın kralı ise, nasıl ormanların kralı olmuştur? En büyüğü değil, aslandan büyük fil var. En hızlısı değil. Çitalar daha hızlı Muhtemelen en zekisi de değil.. Yani en büyük, en hızlı , en zeki olmayan aslan nasıl ormanların kralı olmuştur? 👉ZİHNİYETİ SAYESİNDE👈 Bir aslan ile bir fil arasındaki tek fark budur. Aslan fili gördüğünde öğlen yemeği bulduğunu düşünür. Fil ise kaçmayı Aslan tek başına bir sırtlan sürüsü içerisine dalsa bile zihniyetiyle buraların kralının kendisi olduğunu düşünür. Hepsi tamamen zihniyet meselesi Beni en iyi anlatan, burcum da olan Aslan diyorum
Sanırım ruh hayvanım fil olurdu.. heybetinin ve gücünün farkinda olmasina rağmen, her canliya nazik davranabilmesiyle hayranım kendisine.. bir de sadakatli hayvandir, kimin iyilik yaptigini bilir unutmaz bir fil 🐘