Olur mu hiç öyle şey demeyin. :) Varsayalım ki yaşadığımız dünyada ruhlarımız yanımızda dolaşabilen hayvanlar şeklindeler. Hatta insanın kişilik yapısına göre belirleniyor bu hayvanlar ve sizinle konuşabiliyorlar. Onlar ölürse sizde ölürsünüz, tabii tersi de mümkün. Bu durumda sizin hem en yakın dostunuz hem de ruhunuz olacak olan hayvan hangisi olurdu? Peki, neden o?Size bakan herkesin karakterinizi okuyabileceği hayvan hangisi olurdu?Düşünsenize sinsi olan herkesi hemen fark edebilirdik, çünkü yanlarında birer yılan olurdu. :) Hayat daha mı kolay olurdu öyle acaba?
Kurt. Liderliğin ve baskınliğın simgesi. (Yunan Tanrıçası Artemis'in yorumuyla...) BAKİRELIĞİN (evet, garip😅), Avcıliğin ve saflığın simgesi olarak da bilinir. Sürüyle gezen bu harika hayvan, evcilleştirildiğinde avcılara ve diğer normal insanlara yol gösterir, hayatının sonuna kadar sadık kalır.
Aynı benim gibi. Ben sadık bir liderim. Adaletliyim ve sinirlendiğimde CİDDEN kavga esnasında düşmanımı ısırır delerim. Bir sevdalım, sevgilim olunca aynı eğitimli bir kurt gibi ona sadık kalırım ve asla ayrılmam. ALLAH bize ne kadar beraber kalma süresi vermişse hep onu korurum, canımı bile veririm. :) (Eig seçilmezse bu yorum oha derim. 10 dakikadır yazıyorum)
Ayı olurdu. Her koşulda her zaman hedeflediğim şeyi kovalarım. Sudaysa yüzerim, ağaçtaysa çıkarım, yerdeyse koşarım. Kimseye güvenmem, sürüye de ihtiyacım yok. Sevdiğim zaman korurum, sıcak tutarım. Taşırım gerekirse. Her zaman hayatta kalmanın bir yolunu bulurum. Aç kalmam. Gerekirse et, gerekirse ot yerim. Kolay kolay yıkmaz bir şey beni. Sarılmayı severim. Bazen içten ve samimi gelirken bazen ürkütücü olabilirim. Dişimi gösterene kadar herkes rahat olabilir yanımda. İçimde yapmak istediklerim ince olsa da yapım gereği kaba sabayım. Bazen kırarım incitirim. Ama sevgimi gösteririm. Güçlü olsam da zarar vermeyerek. Baskı kurmayarak. Uyum sağlayarak.
Benim pp sanırım her seyi ortaya koyuyor. Aslan olurdu. Asaleti ve Gücü temsil ettiği ve Sadakatten taviz vermediği için eh... burcumuz da Aslan olduğuna gore Ruhumuz da Aslan olsun.
Kaplan olurdu her halde ozguvenim iyi ve cogu zaman tuttunu koparan biri oldugum icin tersim pistir cok kotu bir insan olurum kendime yeten biriyim o yuzden kaplan derim
Secde suresi 9. ayet- sonra ona düzgün bir şekil vermiş ve ruhundan ona üflemiş sizi kulak, göz ve gönüllerle donatmıştır, ne kadar da az şükrediyorsunuz!!! ( İNANLAR İÇİN PAYLAŞIM YAPMA İHTİYACI Duydum )
En İyi Cevaplar