Ben bazen sadece kendimi ihmal ettiğimi düşünüyorum. Özellikle sağlık konusunda. Onun dışında da işlere çok kafa yorup bazen arkadaşlarıma zaman ayırmadığımı düşünüyorum. Bol bol ayırmama rağmen :D

Ben bazen sadece kendimi ihmal ettiğimi düşünüyorum. Özellikle sağlık konusunda. Onun dışında da işlere çok kafa yorup bazen arkadaşlarıma zaman ayırmadığımı düşünüyorum. Bol bol ayırmama rağmen :D

Genel olarak aslında hayatımı ihmal ediyorum gibi geliyor yani mutlu olmayı ya da hayatta bir şeyler yapmayı daha çok kendim için bir şeyler yapmayı ihmal ediyorum gibi geliyor bana. bu yüzden de son zamanlarda daha çok bunları sanki arka plana atıyorum gibi geliyor. aslında zaten son yıllara baktığım zaman hayatımda bir değişiklik olmadı pek fazla yani her zaman için sanki yerimde sayıyor ve hayatımda hiç bir şeyler değişmiyor gibi geliyor. bu yüzden de özel olarak ertelediğim ya da ihmal ettiğim bir kişi ya da konu yerine daha çok hayatımın kendisini ihmal ediyorum gibi geliyor bana daha çok bu yüzden de kendime zaman ayırmam ve sadece kendimi geliştirmek için bir şey yapmak gerektiğini düşünüyorum son zamanlarda. birde sağlığım var
kendimi biraz ihmal ettim deprem sonrası birazcık saldım artçıların da devam etmesi etkili oldu ama bu daha ne kadar devam edecek bilemiyorum pek umursamaz oldum
toparlamam lazım ama içimden gelmiyor
Şu sıra ALES e çalışmayı biraz ihmal ettim ama tamamen işle ilgili planlarıma odaklandığım için oldu. Bir de sürekli sallandığımız için evde yalnız kalamıyorum asla (Kendi karatım değil korkan ailem yalnız bırakmıyor ne yazık ki🤦🏼♀️). Ya ben birine gidiyorum ya birileri geliyor. Şu 1 hafta da geçerse çalışmalara ağırlık vereceğim tekrar.
Cevap
13Cevap
Kendim. Çoğu zaman kendi kendimi ihmal ettiğimi düşünüyorum, sürekli ailem ve arkadaşlarımla ilgileniyorum ve kendimi unutuyorum. Bi dönüp kendime “nasılsın” diyecek vakit bulamıyorum.
Bu hengamenin içinde sanırım en çok kendimi ihmale ediyorum. Fakat onca olumsuzluğa ve koşturmacaya rağmen buna da şükür. Keyifli akşamlar.
Bu aralar herkesi ihmal ediyorum. Ama bu sorun olmuyor herkes anlıyor beni..
Bazı sohbetlerim yarım kaldı, bazı dostluklar ve arkadaşlıklar.. Bazen kendim, bazen tanıdıklar.. Bazen uykumu bile..
İhmal ettiğim bir durum yok
İhmal edildiğim durumlar oldu
Onları da çözüme kavuşturdum
Görseli görünce alıp sulamayı unuttuğum aklıma geldiğinde çoktan kurumuş olan çiçeğim geldi.
İhmalkar bir insan değilimde bazen önemsemek istemiyorum etrafımdaki insanları.
Kendimi ihmal ediyorum bunu doktor teyzenin sitemiyle fark ettim arada bir dönüp kendime de nasılsın demem gerekiyormuş bunun birinin kafamıza vura vura değil de kendimiz farketmeliymişiz..
Kendim; kendimi sevmeyi ihmal ettim. Kendime değer vermeyi ihmal ettim. Bunların başkasının yapmasının doğru olduğunu benim yapmamın ise egoistlik olduğunu sanırdım. Halbu ki bi insanın en çok kendisine ihtiyacı var ve insan da en çok kendini ihmal eder biri için bir şey için veya birileri için
Benimde kendim var. kendimi ihmal ediyorum sevgi konusunda özellikle çok fazla değer veriyorum o konuda ihmalim yok. ama kendimi de yıprattığımın farkındayım bunun önüne geçemiyorum kendimi hem ihmal ediyor hem zarar veriyorum. düşünceler ile daha çok zarar veriyorum. inşallah toparlanırım.
Şu sıralar arkadaşlarımı ihmal edebiliyor olabilirim biraz. İlave olarak da sağlığımı. Bakalım nereye varacağım? 🤧
Eskiden aşksızlık krizinden akıl sağlığımı bozuyordum. Tek ihmal ettiğim yer buydu. Şimdi aşka henüz yeni yeni adım atmaya başladım.
2 hafta önce Soruya denk gelseydim Namaz Derdim Çok Şükür 2 haftadır Kılıyorum Allah Nasip Etti🤲
Kendimi ihmal ediyorum. Ders çalışıcam diyorum yatıyorum, kitap okucsm diyorum uyuyorum, spor yapıcam diyip cips yiyorum
Kendim. Kendimi düşünmekten kendimi ihmal ediyorum evet aynen öyle
Kendim dışında herkese vakit ayırıyorum bu yüzden ihmal edilen hep ben oluyorum
Doktora gitmek ingilizce öğrenmek tembellikten hep erteledim
Sevgimi göstermek var. Cevremdekilere bunu yeterince yansıtmadığımı hissediyorum çoğunlukla.
Tatil konusunda kendimi ihmal ediyordum artık izne çıktım tatildeyim diyebiliriz :D
Kendimi ihmal ediyorum.. ibadetlerimi bazen ailemi.. yetişemiyorum gibi geliyor.
Gençliğim zamanım geriye anlamli bir sey kalmıyor
İhmal ettiğimi düşündüğüm bir şey yok
Bulmaca çözmeyi bu aralar ihmal ettim 😄
sadece kendim. kendimden özür dilerim her şeye yetişeceğim derken umursamaz olduğum için
Kolay kolay kimseyi ihmal etmiyorum, bir ara kendimi çok ihmal etmişim onu anladım.
elimden geldiğince ihmal etmeyi ihmal etmiyorum
Kendimi. Kendime ilgi göstermediğimi düşünüyorum. Stres, kalabalık, iş güç derken kendime vakit ayıramıyorum. Ister sağlık için olsun, ister psikolojik olarak.
Kendimi fazlasıyla ihmal ediyorum..
Kur'an'ı ve namazımı ihmal ediyorum😢
Bende Kılmıyordum Çok Şükür Niyet ettim cumaya Gidiyordum yine gittim öğlen Namazindan Başladım 2 haftadir 5 vakit kıliyorum bir yerden Başlamak Gerek İbadet Güzel😊
Hala Geç Kalmış Değilsiniz Niyet Edin Hemen Başlayın Başlayınca İnsan Birakmak istemiyor
Niyet edip abdest alın kuran'i kerimi okuma Başlayın bir yerden Geç Kalmış Değilsiniz Çok Şükür Okuma Biliyorsunuz Ektra namazada Kuran'i Kerimi Okudugunuz niyet ettiğiniz Gibi Hemen Zaten devamı geliyor Namazı da kılarsınız Berat Kandilinde Yatsıyı kıldım kazaları sonra da Nafileyide kıldım Zikir de yaptım , Teheccüd, Şükür Namazlarını kıldım Niyet Edin Sonra devamı Gelir Allah'ın İzniyle😊
Vesveselerden Uzak Durun Şeytanı Nalet Edin Bunlar engelliyor Sizi
Sadece kendimi ihmal ediyorum. maalesef...
Kendimi ihmal ediyorum
Kendim. Kendimi çok ihmal ettiğimi düşünüyorum.
Biraz dersler ama toparlamaya çalışıyorum.
sporum ve kendim
Kendimi ihmal ediyorum
Sağlık
Sanırım derslerim.
Bu aralar kendimi ihmal ettiğimi düşünüyorum.
Çoğu zaman geziyorum ama keyif alamıyorum 🌚
Kendimi ihmal etmiş olabilirim
Detay kısa ve net beni özetlemişsin❤️
Kendim..
Ben değilim başkaları
Kendimi çok ihmal ediyorum
Günlük koşuşturmacalardan kendimi ihmal ettim
Parayi bu ara ihmal ettik fakiriz
Sağlık konusunda tutarsızım
Kendim
kendimi
Kendim 🍂