Günlük ruh halimi kaydediyor ve bunların istatistiklerini tutuyorum. Bu sayede uzun bir zaman sonra beni neyin mutlu ettiğini bulmak zor olmuyor. Uygulamanın verdiği sonuçlara göre günde 9saatten fazla uyumak 5üzerinden 4.5 puan ile başı çekiyor. Serin bir yerde bulunmak, vücut esnetme hareketleri yapmak, müzik dinlemek, günlük todoist işlerimi halletmek 4 puan ile devam ediyor. Müptelası değilim ancak sanırım istatistiklerinde gösterdiği üzere uyumak bana iyi geliyor.
Hafif gökgürültülü bir gün ortasında hava bulutlardan dolayı kapanmış ken. Ilık bir rüzgar eşliğinde yağmur çiselemesini izler ken kahve + sigara tüketmek ruhuma çok iyi geliyor. Bu komboyu yakaladığım da tüm işi gücü bırakır tadını çıkartmaya çalışırım.
hayatımızda sevdiğimiz şeyler elbette vardır ama hiç kimse ve hiç bir şey vazgeçilmez değildir ya son kullanma tarihi gelir aklıma ya da mezarlıkların vazgeçilmezlerle dolu olduğu :)
Kahve sigara ve tatilde özellikle müskatil bir yer olursa sevdiğim kadınla fazla alkol sonrası sevişmek bak cinsel ilişki değil saatlerce sevişmek ve en son birleşme ile olayı tamamlayıp uyumak