Kişilik & Karakter Müptelası olduğunuz ne var? FıstıklıLolilop Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Alkolünüz ne? Alkolü soğuk kahve olanlar gülümsedi sjsjdGüneşli günlerde plajlar zaten dolup taşar, fırtınada yanınızda olana değer verin.Diz çöktüğünü görmek istesem cumaya gelirdim #hayırlı #cumalar sjnkd#BarbieNazo #HeartEye #hearteye 💫✨ Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar ben mAlzheimer oldum galiba 😂 Müptelası olduğunuz ne var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Sigaram var sadece 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Filmlerin ve şarkılarının müptelasıyım. Bir de aşk dolu bakışların demek isterdim... 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Soğuk içecekler kahve çay var 1 0 Yorumla
rubytheghost Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Bu gece şarap, fındık, sigaraya düştük. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Çaydır 1 2 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Eyidir 😎😅 Yorumla Semih6934 1 yıl 😎😄 Yorumla
zeynepdok78 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 988 cevap paylaştı. Soğuk kahve 1 0 Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 669 cevap paylaştı. Coffee.))) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sigaram var sadece
Kahve ve Beşiktaş
Filmlerin ve şarkılarının müptelasıyım. Bir de aşk dolu bakışların demek isterdim...
Soğuk içecekler kahve çay var
Bu gece şarap, fındık, sigaraya düştük.
Birisi var o kendini biliyor etiketlemicem
Çaydır
Eyidir 😎😅
😎😄
Soğuk kahve
Coffee.)))