Yanında gerçekten seni anlayan biri varsa ve sohbet sarıyorsa döküldükçe dökülüyorsanız karsılıklı gülüp eglenebiliyoraanız yeri geldiğinde geceler hiç bitmesin istersiniz sabahlar olmasın dersiniz hayatınızda öyle birisi varsa 2 tekin yerini hiç bir şey alamaz...
Bir sigara, bir rakı, bir de olmayan kadının olacağı güne müptelayım. Kendimi o kadar hazırladım ki, geldiğinde sigarama sarıp sarmalayacağım. İçime çekip ciğerlerime dolduracağım ve içimde tutacağım.
Onun adına güzel şarkılar dinleyip, gitmemesi için şarkılarda yudumlayacağım.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Müptelası olduğum sigara, çay ve kahve. Bide bir şey daha var ama şimdi seni çoşturamam. Çünkü diğer görüşte çoştun zaten 😬🤦♀️😂 Bu şarkı geldi aklıma dinleyim bari 😬😬
Kahvem var ve onun tuttugu yerii kimse tutamaz ne küsüyor ne de birakip gidiyor. Beni mutlu ve huzurllu hissettiriyor. Bir fiincaninda 40 yil hatir saklı ben simdi nasil onun müptelası olmayayim♡♡♡
Onu düşlerken kurduğum hayallerin müptelasıyım ben o olmasa bile onunla yaşamanın onu hissetmenin müptelasıyım Belki haberi yoktur onsuz onun için içtiğim her yudum içkinin müptelasıyım ben