Ben daha yeterince sevmiyorum. İçimde kalmasın dedi ben bu kadar hızlı mı olur dedim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl(Doğal ortamlarda) İlişkiler normalde sevgiden ve gelecek planından çok tutkuyla bir oyun gibi ve hesapsız başlar ve sonra şekillenir. Bu tabi normal ve gelişmiş kültürlerde, refah içinde yaşayan şanslı toplumlar için geçerli. Ama Türkiye'de ilişkiler çok sıkıcı bir şekilde başlar sebebi de ilişkilerin tutkuyu ifade etmekle veya tutkuyu göstermekle başlayamaması. Bu nedenle kadınlar aşırı temkinli ve soğuk yaklaşırken, erkekler ise içinde ki arzuyu ve tutkuyu ifade etmek için sahte bir şekilde Sevgi sözcüğüne sığınırlar. Çünkü hangi tür toplumda olursa olsun erkekler için yaşanıp biten bir ilişkinin, kadına olduğu kadar çok götürüsü yoktur. Kadın içinse bu durum sadece refah düzeyi yüksek gelişmiş toplumlarda mümkün. Bu bakımdan tereddüt etmekte haklısın.
Ama keşke refah düzeyi yüksek bir toplumda yaşasaydık. Kadın da erkek de bağımsız bireyler olabilseydi. Bir ilişki yaşanıp devam etmediğinde kimse çok fazla bedel ödemeseydi. İlişkiler, arkasındaki başka bir çok hesap, kitap ve mantık gerekçesi olmadan, olması gerektiği gibi tutkuyla başlayıp, aşk ve bağlılık hormonlarının en fazla ortaya çıkacağı zamanları doğal bir şekilde yaşatabilseydi. İşte tüm bunlar için size tavsiyem; Yabancı ülke, yabancı sevgili. O zaman ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Türkiye'de kadınların bu kadar tereddüt içerisinde olup, ilişkilere çok soğuk başlaması da, erkeklerin bu kadar sahte ifadelerle, işi oldu bittiye getirmeye çalışması da aslında refah ve ekonomik düzeyimizle doğrudan ilişkili.
Seçim yaklaşırken mesajımızı verelim: Seçiminizi yaparken bu durumu da dikkate alın ki yakın gelecekte normal bir ülkede hep beraber yaşayabilelim :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Olabilir...
Bundan sonra ki olay sen de bitiyor...
Bir insanı nasıl sevebiliyorsak,, sonrasında öyle unutabiliyoruz...
Erkekler ile kadınların ilişkilere bakış açısı çok farklıdır.. yanılgılarınız o yüzden...- Bir erkek ilişkiye başladığında 100 puan verir kadına ve hataları oldukça kadının yavaş yavaş düşürür puanlarını
- Kadın 0 puan verir erkeğe ve yaptığı her olumlu davranışta puan vermeye başlar...
Kadın ve erkeğin o yüzden ilişkiye değer verme süreçleri farklıdır bu istisnasızdır...
ancak çakallık çukallık iddaalar fark getirir (iki taraf içinde)
İki tarafında iyi olanı kötü olanı vardır..
Gecelik takılmak isteyebilirler..
Kaldıki gecelik başlayıp ömürlük devam edenler oluyor..
Ömürlük başlayıp gecede bitenler oluyor..
O yüzden onun sana seviyorum demesi normal bu sürecin kalıcı olması sana bağlı olacak..
Geçmişinden ve etrafından negatif bir tutum içerisine girersen puanların yavaş yavaş düşebilir bence bu tutum içerisine girme doğru kişi olabilir ki sen şimdiden birtakım olumsuz süreçlere girmişsin hatta buradakileride takarsan kafaya etrafınıda dinlemiş olursun..
Bir bakarsın sen puanlarını vermiş sevmeye başlamışken bu yolda yıpratmışsındır karşındakini sonra yorulmuştur puanların sıfıra gelmiştir o gider...
O yüzden anı yaşa (bunu yaşa derken her şeyi yap demiyorum)
Güzel anılar biriktirin kasmadan kendini belkide çok güzel bir ilişkiniz olacak bak bu bilgiler çok değerlidir.
İnsanlar canları yandığında herkesi aynı sanarlar ve kendilerini kapatırlar.. ve insanları çözmek için verilen emek sevgiye verilmiş olsaydı
Bu kadar çok yaralar ayrılıklar yalnızlar olmazdı etrafımızda..
Kafalar hep hinliğe çalışıyor...
Neyse baktın olmuyor alışamıyorsun ayrılırsın...
Ama güzel bir şekilde emek ver
Sevgi emek ister...
Emek bazen bir ekmektir
Bazen bir tekne...
Kişiye göre değişir...141 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle çok doğru bir yorum. Gerçi akıllı bir erkek doğrudan 100 değil de 70 ile başlar ve biraz temkinli de olur. Ama kesinlikle kadından daha yüksek puan vererek başladığı doğru. Ama o puan bir kere sıfırlanınca da bir daha telafisi olmuyor. Erkeğin içine hiç bir zaman o kadar sinmiyor o ilişki bir süre sonra devam etse bile.
Gizli Üye(30-35)+1 yılburada olabilir diyenlere ulti atarım ben iki kez bunu yaşadım öyle aşırı beğendim seviyorum diyenlere cidden bas tekmeyi. Ben basamadım bırakamadım kıyamadım. Tıpkı senin dediğin gibi hatta oldu ben bu kadar hızlı duygu uretemem üzgünüm dedim ama kendisi seviyordu bırakamadım. şu an o evli bir başkasıyla benimle konuşurken evlenmiş. Hala resmine bakan bir @ptalım şimdi ben onun delisi oldum. O ise başkasının oldu. Ha diğer kişi de başkasıyla sevgili. Hepsi yalan. Lütfen sen benim yaşadıklarımı yaşama
05 Yorumla- +1 yıl
😒😯😔😔😔 Nasıl insanlık nasıl bir vicdan yahu
Cevap sahibi+1 yıl@Bedenimsağ_amaruhum vicdansız bencil bir pislik
- +1 yıl
Elbet bulur ettiğini boş ver
Cevap sahibi+1 yıl@Bedenimsağ_amaruhum ahım kalır mı acaba.. çok ağlattı beni
- +1 yıl
Tabi ki kalır. Neyse sana tecrübe olmuş hemen kapılma temkinli yaklaş erkeklere. Tamamen güvensiz olup mutsuz da olma ama zaman tanı ve sınamadan kapılma
evet sevemez bana göre de. sevgi öyle bir anda oluşabilen bişi değil. demlenmesi gerekir bi süre tam tadına ulaşmak için. ama yine de seni kandırmaya çalıştığını da düşünmüyorum. bence sana karşı olan hislerini ifade etme şekli bu. bazen insan kendi bile farkında olamaz yaşadığı yoğun duyguların içinde. adına sevgi deyiverir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
123
Cevap
75Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılO da bişey mi 1 haftada evlenelim diyen oldu ya cidden akıl tutulması. 😂 Keyifli geceler.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil, hoşlanıyor senden.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılHemencecik seven kişilerin kendilerini tam manasıyla yetiştiremediklerini ya da kendilerine yetemediklerini ya da pek kız/erkek görmediklerini düşünüyorum , hoşlanır, beğenirsin o ayrı lakin bir iki konuşmayla seni özledim diyenler var, yahu iki günde nasıl sevebiliyorsun, ya yalancı ya kendini kandırıyor ya da hemen kapılıp gidiyor ki hemen kapılıp giden kişiler birçok konuda kendine yetememiş ve kendini yetiştirememiş, kendiyle barışık olmayan kişilerdir. Zira kişi kendini ne denli yetiştirirse o denli seçici olur
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence bazı insanlar sevmek ile hoşlanmayı karıştırıyor. Bazıları da ilk görüşte aşık olduğu kişiye ya o an ya da ilk fırsat bunu demek istiyor. Bir diğer kesim de vücudu seviyor kalbi değil…
10 Yorumla Hayır erkeklerin ilk baştaki ilgileri genelde hevesten ileri gelir. Erkeklerde duygu paylaştıkça mücadele edince gelişir diye düşünüyorum. İlk başta sana karşı beğenisi olduğu için dört nala koşuyormuş gibi hareket eder. Loveboambing deniyor günümüzde. Aşk bombalaması yani. Seni duyguya getirmek için yapıyor.
10 YorumlaKendi aranızdaki yoğun etkileşim ve çekime bağlı, bazıları 10 yıl beraber oluyor kadın veya erkek sevdiğini hissetmiyor. Önemli olan şey senin ne anladığın, düşünceler her zaman kalbi zorlar, bir erkek Seni Seviyorum diyebilir anında düşüncen ya sevmiyorsa diye belirir. Belkide sen, sevmeye korktuğun için acaba seviyor mu diye kendini saklıyor da olabilirsin. Bu tür şeyler çoğaltılabilir, kısa ve net, 2 ay deneyimle şüphen var ise terk et.
10 Yorumlaİki haftada kimse kimseyi gerçekten sevemez. En fazla yoğun bir hoşlanma veya beğenidir bana göre. Sevmek zaman ister.
20 Yorumla
+1 yılsevmek basittir. beğenmekte basittir hoşlanmakta. örneğin bir ayakkabı alırsın beğenir hoşlanır 2 kullanır seversin. seni sevebilir ama aşık asla olamaz
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler kadınlara göre daha hızlılar sanırım. Ama normal bir şey bu. Aranızdaki ilişkiye de bağlı. Erkekler hoşlandığı an sevgi duymaya başlar. Kadınlar ise tanıdıkça. Mesela ben eşimle tanıştığımda 2 gün sonra senden hoşlanıyorum, 1 hafta sonra da seviyorum demişti. 3 sene güzel bir ilişki geçirdik yazın da evlendik. 💓
00 Yorumla
+1 yılKarakterini yapısını bilemediğimiz için kişi ne olumlu ne olumsuz bişey diyemem ben duydum gördük ilk görüşte büyük aşk yasayanlarda var tabiki zamanla tanıyarak en iyi sen bilebirsin sen başka kimse bilemez bu sorunun cevabını
13 Yorumla- +1 yıl
+1 yılYengeç ya da balık Burcu ise normaldir yay ve terazi ise kesinlikle normal değil kova ve akrep ise seni yatağa atmak istiyordur boğa ve Aslan ise senin hakkında bir planları var Koç ve oğlak ise o an içinden gelmiştir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilişkilerin bu kadar rezil olmasının en büyük sebebi kadınların kendi başına düşünememesi
Özellikle başka kadınların önerilerine muhtaç olması
Evet sorgulanabilir her şey ama Kendi iç dünyanızda sorgulanmalı
erkekler ne yapsa yaranamaz
ALLAH yardımcısı olsun o arkadaşın11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHerkes arkadaşın iç yapısını ne kadar iyi biliyor bu şekilde ezbere konuşuyor
Yani kimsenin bilmediği bir durumda insanlar o şahsa özel niye genelleme yapar ki
Belki o sizin gibi değil
Bilmediğiniz bir konu da bu kadar atıp tutmayın
Belki haklısınız ama sonuçta elinizde onun kalbi ve düşünceleri ile alakalı net delil yok
+1 yılBu kadar kısa sürede birini sevmek mümkün değil bence ama bazen insanlar hoşlanmayı aşk, sevgi olarak anlıyor ve bu ikisini karıştırıyor. Bence ona yavaş ilerlemeliyiz gibisinden şeyler söyleyebilirsin.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 710 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir neden olmasın hayatta bazen işler hızlı ilerleyebiliyor. Benimde öyle dönemlerim oldu sonucu hayal kırıklığı oldu gerçekten sevmiştim zamanla oda beni sever diye düşündüm ama öyle olmadı maalesef
01 Yorumla- +1 yıl
Bir kadın için sıradışı bir durum ama erkek için normal sıradan bir durum. Erkeğin kimyası ile kadının kimyası çok farklı çalışıyor
Ben şahsen yeni tanıştığım kişinin bana aşırı yakın davrqnmasından rahatsız oluyorum. Bana hiç samimi gelmiyor. Zaman geçtikçe birini seversin. Tanıyarak
10 Yorumla
+1 yılErkekler söyleyince hoşumuza gidiyor zannediyor. Samimiyetsiz geliyor halbuki ben de böyle bir şey yaşadım üstüne bana sen beni sevmiyorsun diye trip atmıştı hsjsksjshsh
20 Yorumla
+1 yılSevmiştir ne var. İnsan olarak herkes herkesi iki haftada sevebilir. İçimde kalmasin be seni çok sevdim deseydi normal karslanirdi ama seni seviyorum demesi normal değil.
00 Yorumlaaşk olabilir ama kalıcımı geçicimi bunu zaman gösterir uzun seneler unutamazsa kalıcıdır 6 ay sonra başka kıza geçtiyse ve onada aşıksa geçicidir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılSevdim seni dese sorun olmaz di mi? Takılmayın böyle ufak detaylara aşkımdan ölüyorum geberiyorum dememiş seviyorum demiş
20 Yorumla
+1 yılEvet, mümkün ki seviyordur. Ancak, önemli olan bu hissi ne kadar sürdürebileceği. Bir ay mı yoksa bir ömür mü?
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. 😄 ışık hızıyla aşık olup, minnak bi gerilimde soğudum senden iliskileri bunlar.. kısa metraj film gibi
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılTestosteronun verdiği heyecandan biz erkekler böyle oluyoruz. Duygusal biriyse çabuk bağ kurmuş da olabilir
00 Yorumla
+1 yılSevgi bu kadar basit degil iki haftada olusan sevgi iki gunde de tukenir. Sevgi çok farkli bisey
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı. Olabilir niye her seyin belli bir zamani olmali, biri ilk görüşte sever biri iki haftada digeri 5 yilda
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir. Ben ve sevgilim tanıştığımız andan itibaren birbirimizi seviyoruz ve 3 yıldır beraberiz.
00 Yorumla2 hafta da adamı sevmek ile bırakmazlar. Siz ne hissediyorsanız oda nu hissediyordur akışına bırakın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ayran gönüllü sorunsalı... Değil elbette bunu söyleyen net şıpsevdi biri. 2 haftada ne kadar tanıdın da seviyorum diyebiliyor.
00 Yorumla
+1 yılBence normaldir, ilk görüşte aşık olanlar bile var. Bir günde bile olabilir. Her şey sizin aranızdaki ilişki ile alakalı bir durumdur.
00 YorumlaIşık hızına ulaşmış resmen...
Seni seviyorum kelimesi o kadar kolay olmasa gerek. Bu kelimeyi sözde değil hal hareketle de çok güzel ifade edilir00 Yorumla
+1 yılErkekler bizden daha hızlı yaşayıp tüketiyor her şeyi maalesef.. 2 hafta sonra da sıkılır, ilgisi başka yöne kayar 😂
00 Yorumla
+1 yılhayır değil sor bakalım yürürken saksı mı düşmüş abi 2 hafta da nasıl birini sevebilirsin ya çok saçma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 638 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir de olmayabilir de. Niye olmasın ki, uzunca süredir böyle bir şeyi bekleyip bunu sen de bulduysa normal.
00 Yorumla
+1 yılHahxjsjıxd seninki yine iyiyimiş benim mal bir günde söyledi amacını hemen bekleş etti erkelere güven olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı. Olabilir bence normal insan görür görmez aşık olabiliyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet cabucak seviyolar cabucak vazgeciyolar guvenme
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yılBunun zamanla ölçülecek bi şey olduğunu sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılSeviyorum demek değil marifet icraatı görelim de
00 YorumlaBen sevgi aşk nedir unuttum yıllar oldu bunu 2 hafta da hissediyor ise millet biz onca zamanı boşa harcadık desene...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı. Yok olsa olsa libido tavandır sonrasında balon gibi söner sevgi virar yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeyi seviyormuş ki , bi sorsaydın bunu? 👍🏻😂
00 Yorumla Kastetiği şey hoşlanma beğenme içim ısındı gibisinden bir şey
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. 2 hafta çok uzun bir süre evlenme bile teklif edilir
00 YorumlaBen seni seviyorumun geç söylenenini makûl buluyorum
00 Yorumlaya tabiki yok öyle bişey klasik erkek işte üfff amacı seks
00 YorumlaBu kadar hızlı olmaz o dürtülerine sahip çıkamıyordur
00 Yorumla
+1 yıliki haftada eve gelen bebeğe alışamıyon hemen şak diye sevilirmiymiş bana geçmedi
00 YorumlaNormal değil tabikide mesafe koy azck amacı baska olabilir
00 YorumlaGayet normal sana aşık olmuş
Bir kızı görür görmez de aşık olursun
Etkilenmeye bağlı00 Yorumla
+1 yılYıllardır hiç kimsenin hissettiremedigini biri gelir 1 günde hissettirir
00 Yorumla
+1 yılo ne ki daha ilk buluşmada bana aşık olduğunu söyleyen oldu bana normal gelmiyor ama
00 Yorumla
+1 yılNormal değil hoslantidir onu sevmeyle karıştırmis.
00 Yorumla
+1 yılDiyebilir her seni seviyorum cümlesini kuran samimi mi sanki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılYalan söylüyor kim se ikinhaftada sevip ölemiyor yani inan ma
03 Yorumla- +1 yıl
Hoşlanıyor beyeni yor olabilir ama iki haftada hiç bir erkek ve ya kadın sevemez
- +1 yıl
Belkide dediğin gibidir
Ama belkide seviyordur.. bilemeyiz o kişinin yerinde değiliz...
Sevgi emek ister ya hani..
Bazılarının emeği ekmektir..
Bazılarının teknedir...
Ancak bir günde aşık olup mutlu olup önür geçirilebiliyorsa 2 haftada pek tabii olabilir..
burada tarafların özellikle soruyu soran kişinin merakı tedirginliği olduğu için daha kontrollü ve ılımlı yaklaşması gerekecek
Hepimizin geçmiş ilişkilerimizden ağzının yanması onunda yanacağı anlamına gelmez uzun yazımı okursa orada biraz daha açıklayıcı oldum
Teşekkür ederim ☺️
+1 yılSürekli sık sık zaman geçirilme durumu varsa özel durumlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIci bomboş laflar. Hele sanalsa hiç inanma. Baslarda ilgiyi verip bağımlı kılan erkek modeli. Hissettiğim an şansları yok benim gözümde.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,4b cevap paylaştı. Yalandan kim ölmüş ki
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılilk buluşmada 10 yıl beklediği filme gitmiştik ertesi gün 2. buluşmada seni seviyorum demişti. abazan çıkabilir knk
00 YorumlaEğer seviyeli bir ilişkiye neden olmasın? Bugün bir dizi izledim aile diye. Adamla kadin daha dakikasında birbirlerinden etkilendiler alenen seni seviyorum demediler ama birbirlerine yakinlastilar hemen. Boyleleri de varmis
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbana ayni gun dendi ama iltifat almak cok hos be keske 24 saat iltifat etse inandirici degil ama hos
00 Yorumla
+1 yıl2haftalik sevgi olmaz kolaymi öyle hemen sevmek bana anormal erkek inanma
00 Yorumla- Devamını Gör (138)
Devamını Gör(183)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri