2. haftadan biriyle sevgili olmak doğru mu?

Arkadaşlar merhaba. Okuduğum şehirde sosyal medyadan biriyle tanıştım. Sarma sevdiğimi söylemiştim ikinci buluşmada sarma yapıp getirmişti ve aynı zamanda çiçek, meyve, çikolata ve sürpriz yumurta. İlk çiçeğimi ondan aldım hatta. Bir hafta konuşmuştuk ve 5. gün ilk buluşmamız 6. gün ise sarma vs hediyelerle 2. Buluşmamız olmuştu. 18 Aralık'ta tanıştık. 1 Ocak'ta sevgili olduk. Ve bu benim gerçek anlamda ilk sevgilim. İlk çiçek aldığım kişi. Normalde kimsenin elimi kolay kolay tutmam ama tutmasına izin veriyorum. Gözlerimin kenarından , alnımdan, yanağımdan ve burnumun ucundan öpüyo. Bir de koklamaya karışık boynumdan. Yanaklarımı öperken isırmaya çalışıyor. Ama 2. Haftadan sevgili olarak hızlı ilerlediğimi ve çevremden de öyle bir izlenim olduğunu fark ettim. Cidden hızlı mıyız? İlk sevgilim ve üzülmek, kırılmak, veya kandırılmak hiç istemiyorum. Korkuyorum. Bana lisedeki resimlerini gösteriyo, ilk konuşmada ailesiyle ilgili her şeyi anlattı ama yaptığı * de anlattı. Belki de biraz bu sebepten korkuyo olabilirim. Nolur gerçek anlamda yorum yapın.

2. haftadan biriyle sevgili olmak doğru mu?