Kişilik & Karakter Sabah yataktan nasıl kalkıyorsunuz? Güne nasıl başlıyosunuz... Enerjik mi , Bitik mi? ironman57 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben küfürle başlarım güne işlerim bu yüzden mi ters gidiyor :) Güncellemeler+1 yıl Nerdesiniz Güncellemeler+1 yıl Bitkiler Sabah yataktan nasıl kalkıyorsunuz? Güne nasıl başlıyosunuz... Enerjik mi , Bitik mi? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Enerjik olur genelde 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Sıfır enerjiyle uyanıyorum.. Saatler geçtikçe topluyorum enerjiyi.. 1 1 Yorumla ironman57 +1 yıl Himm enterasan Yorumla
ArzuRva Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 539 cevap paylaştı. Bitik 1 1 Yorumla ironman57 +1 yıl Ne olacak bizim bu halimiz hahaha :) Yorumla
Nes2mvarhayatt4 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Ayni 1 6 Yorumla ironman57 +1 yıl Ne yani yine mi iş diye başlarsın 😂😂 Yorumla Nes2mvarhayatt4 +1 yıl Yok besmele cekiyom ondan sonra basliyom kufur etmeye😭😭 Yorumla Nes2mvarhayatt4 +1 yıl Is okul fark etmez Yorumla ironman57 +1 yıl Yapacak bir şey yok deli ettiler bizi Yorumla Nes2mvarhayatt4 +1 yıl Vallaha yav ilallah geldi Yorumla ironman57 +1 yıl 🥺🥺🥺 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. iyi baslıyorum 1 0 Yorumla
thoughtfullady Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Uyanıyorum ama hala uyuyorum 😂 0 3 Yorumla ironman57 +1 yıl Yani 😂😂 Yorumla thoughtfullady +1 yıl Ayakta uyumaya alışmışız 😂 Yorumla ironman57 +1 yıl Evet yapacak bir şey yok yaa ;) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Enerjik olur genelde
Sıfır enerjiyle uyanıyorum.. Saatler geçtikçe topluyorum enerjiyi..
Himm enterasan
Evet enerjik ve iyiyim :)
Bitik
Ne olacak bizim bu halimiz hahaha :)
Ayni
Ne yani yine mi iş diye başlarsın 😂😂
Yok besmele cekiyom ondan sonra basliyom kufur etmeye😭😭
Is okul fark etmez
Yapacak bir şey yok deli ettiler bizi
Vallaha yav ilallah geldi
🥺🥺🥺
iyi baslıyorum