Bazı insanlar neden kendilerine has olan karakterlerini kabul etmezler anlamıyorum. Bak hayat kısa ciddi söylüyorum neyin savunmasını yapıyorsunuz kimsenin umrunda değilsiniz. Yok arkadaş anlatamıyorum yok
Hadi bizi boş ver, özenti gençlik. Serseri de bana, biz bunu seçtik.
Niye bilmiyorum soru aklıma bu şarkının bu kısmını getirdi. Özentilik ne alaka 🤔 niye özentilik geldi aklıma 🤔 şarkıyı dinleyrsim geldi herhalde. Al sen de dinle 😂
Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
Daldan dala konmak derken ne demek istediğini anlamadım pek yani aslında değişik karakterli olmak ayda yalan söylemek veya başkasın yaranmak gibi şeylerse evet hastalıktır yani kişi çok kasmamalı kendi olmalı sadece
Dalın üstündeyim şu an , yo bende dalda sağlıklıyız 🤨 ben hasta olsaydım dal’a çıkamazdım , dal hasta olsaydı dal’a çıkınca yere düşüp sakatlanırdım 🤨 bu nasıl saçma soru böyle 😳
Üzülme teyzem şimdi sende kolestrol, şeker , tansiyon , hiper tansiyon , düşük tansiyon , normal tansiyon, kansızlık , menepoz vardır sende tribe girersin çıkartmak imkansız olur 🤨
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Daldan dala konmak tamamen karakterle alakalı bir durum. Hayatımızdan insanların çıkış biçimi de önemli elbette. İhanete uğrayan biri başka birini anında hayatına alabilir bu başka konu. Keyifli geceler.
Bence her dalın tadı farklıdır ve bu bir hobi haline gelmiştir. Farklı tatları denemeyi sevenler, dallardan dallara atlarlar. Dalların çiçeklerine sararlar. Çiçekleri soldurup, başka bir dalın çiçeğine sulanırlar.
3
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Durduk yere aşırı gerildim sinirlendim şu an acilen bir tutam Nil koklamam lazım 😅