Ailemin yanında olmak istemiyorum?

18 yaşındayım şu an üni 1. sınıfım puanlarımı yükseltip ailemin olduğu yere geçme şansım var ve bu baya mümkün ama il olarak okumak istediğim yer ama gidersem evde kalmamı isticekler yurt yerine ve hem maddi hem de rahatlık açısından ev daha iyi doğru ama ailemi görmek istemiyorum uzaktan uzağa takılalım sebebide benim iyi bir çocukluğum olmadı yani şiddet görmedim ama ailem hep şöyle ol böyle ol diyerek her şeyim kısıtlandı hem izin verdiler hemde okuyacağım kitaba kadar karıştılar.. aklınıza gelebilicek her alanda benim davranışlarım belliydi seçme hakkım yoktu onların istediği gibi olmalıydım yaptıkları hatayı farkedip bunu azaltmaya çalıştıklarında çok geçti ben artık 18 yaşıma girmiştim. hayatımın pek çok anını mutsuz geçirdim mutlu olabilicem pek çok anımı kaybettim geriye baktığımda iyi diyebilcem anım gerçekten sayılabilicek kadar az dediğim gibi şiddet kaynaklı vs değil tamamen psikolojik etkiler bunu aşamıyorum yani aşılcak bir yanıda yok öyle anlarım olduki yüzlerini görmeye tahammül edemedim ne yapıyım
Ailemin yanında olmak istemiyorum?