Merhabaa 🌸
Ben yalnız içmeyi daha çok seviyorum. Böylelikle kendimle baş başa vakit geçirdiğim için daha keyifli hale geliyor.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhabaa 🌸
Ben yalnız içmeyi daha çok seviyorum. Böylelikle kendimle baş başa vakit geçirdiğim için daha keyifli hale geliyor.

Evet kahvemi kimle içtiğim tabi ki de önemlidir benim için yani yalnız kahve içtiğim için maalesef şu an fark etmiyor ama bence önemli olan kahve değil kahveyi kiminle içtiğiniz çok daha önemlidir bu yüzden de sevdiğim bir arkadaşım ya da sevgilim ile kahve içmek benim için çok daha güzel olacaktır tabi ki yani herkesin kendi tercihi ama bence içilen kahve değil edilen sohbet onun anısı daha önemlidir.
Merhaba,
Birilerinin varlığına ihtiyaç duymadan, yalnız başına bir kahve içerek eğlenebiliyorsan ne mutlu :) Gerçekten takdir edilesi bir başarı. Ama soruya cevap olarak kiminle kahve içtiğin önemli bence, daha doğrusu, insanın kiminle vakit geçirdiği önemli. Vakit değerli şey ve bence insanın kendi hayatına kattığı anlam, vaktini kimlerle ve nasıl değerlendirdiğiyle ölçülür.
Afiyet olsun :)
Teşekkür ederimm
Rica ederim, anlamlı günler dilerim :)
Kahvemi kimle içtiğim benim için çok önemli. Çünkü ben kahve sevmem. Hele de türk kahvesinden nefret ederim. O yüzden eğer biriyle birlikte kahve içiyorsam o kişi benim için çok önemlidir muhtemelen 😅
Bende türk kahvesini bayılarak içmiyorum ama arada içme mecburiyeti hissediyorum 😅 Genelde mocha nescafe, sütlü kahveler, dibek kahvesi falan tercihim
Ben kahvesiz hayat düşünemiyorum bile 😅
Sevdiğim arkadaşlarımla içersem daha keyifli, ama yağmurlu bir günde yağmuru izlerken kahve içmenin verdiği keyif hiçbir şeyde yok ☕️
Cevap
48Cevap
Arkadaşlarımla kahve içmeyi daha çok seviyorum ve tercih ediyorum.
Kahve eşliğinde sohbet muhabbet harika oluyor.
Bende yalnız seviyorum gün içinde illaki misafir ziyaretci musteri falan oluyor ısrarla içmiyorum. Genelde geceye yakın bir saatte ama böyle köpüklü değil kaynak severim kahveyi ve çay bardaginda bir kahve içerim.
Kendime özel kahve içmem.. Bir ortamda yapıldıysa alırım.. O yüzden genelde birileriyle olur..
Kahvemi kiminle içtiğimin bir önemi yok. Çok özel bir anlam yüklemiyorum. Sıradan günlük bir rutin aktivitesi işte. Ama kiminle alkol aldığımın çok önemi var.
Ben de hep yalnız içiyorum bahçede balkonda içtiğimde daha bi keyifli oluyor deniz kenarına göl kenarına doğaya gittim ayrı bir tadı oluyor
E tabi sevdiğimiz kadın yanımızda olsa X milyon olur
Tek başıma içmeyi severim. Fakat, sohbet eşliğinde annemle karşılıklı içmek daha güzel oluyor. Biriyle içtiğim zaman sanki kahvemin tadı daha da güzelleşiyor...
Tek başıma kahve içmeyi seviyorum Bazen kahve içerken sessiz sakince düşünme ihtimalim oluyor bu da bana iyi geliyor
Evet önemli, ortama ve beraber içilen kişilere bağlı olarak bıraktığı etki çok farklı oluyor :D
Bende kendim içerim ama ölmeseydi Necip Fazıl ile en azından bir kahve sohbeti yapmak için uğraşırdım.
Şu anda yalnızım ve keyifle içiyorum. Yapıp getiren biri olsa daha mutlu olurdum.
bir şey yapılacaksa bu yapılacakları sevdiğin insanlarla yapmak gereklidir
ya da tek başına
Hayır kahvemi kendi başıma ve kalabalık ortamda içerim sorun yok
Önemli, sevdiğim kişilerle içtiğim kahvenin tadını değişmem hiçbir şeye..
Ne zmn yanlız başıma içeyim desem biri damlıyor. bi kafa dinletmiyorlar adama.
Tek içiyorum, sevdiklerimle içiyorum ve evet kiminle içtiğim önemli.
Türk kahvesi ise birileriyle içmek daha iyi oluyor. Cappuccino ise, tek başıma da olur.
Elbette. Herkesle oturup kahve içecek halim yok. 😄
40 Yıl hatrı var derler ve o hatır sadece sevdiklerim içindir bence (:
İnsan bazen kendi ile başbaşa olmalıdır. Bu bir ihtiyaçtır. Doğru yapıyorsunuz.
Sevdiğim bi kız olsa onunla içmeyi isterim 🥰💕 ama sevdiğim olmadığı için tek içerim
Kötü bi şey içme kahve iç😇
En iyisini yaptın ciğerlerin tertemiz kalsın kalbin gibi🥰
Bilmiyorum onu Allah bilir🥲
zaten önemli olan kahve değil, kiminle içtiğindir...
@öğrenimelemanı hocam kahveyi çok sever onunla içersek önemi olur kahvenin faydalarını anlatır asdfhjasdf
Tam da şimdi içiyordum aşko kaynanan seviyormuş hafıskks https://www.hizliresim.com/melqtp1
Tenkkyuuu
Yalnız içmeyi ve kendinle başbaşa kalarak vakit geçirmeyi sevdiğin için mi kahve içerken foto paylaşıp soru açıyorsun burada 🤫
Aynen öyle bir sorun mu var
Hayır ne münasebet neden sorun olsun. Soruyla içeriği mantıksız sadece onu ifade ediyorum.
Tamam şimdi çok bilmişlik tavırlarını alıp sorumdan gidebilirsin.
Ups kızdık sanırım. Kolay gelsin.
Tek başıma içmeyi tercih ederim.
Genelde yalnız içiyorum bende ama önemli değil kiminle içtiğim..
Kahvenin çeşitine göre değişir 😂 nasıl die sormayın mesela Türk kahvesi sevgiliyle eşle filtre kahve arkadaşlarla vb.
Güzel kahve yapabiliyorsan çokda önemi yok sonunda kırk yıl hatiri var
Fincan kahvem hatrına saydım bir yudumluk aşkım deli sarhoş
Sen yoksan ne önemi var:)
Haremine girmeye hiç niyetim yok boşuna heveslenme 😂
Benim ev bayağı bir kalabalık, haklısın:) Dışarıda içelim bir şeyler:)
Uzayda dahi olmaz 😅
Uzaya gitmek için yapacağımız masrafla havuzlu villa alırım sana 😂
Makul bi teklif düşünmem lazım 😂
Kahve içerken düşünelim bence 😂
Yok beni böyle kandıramazsın 😅
Bir ipucu ver de kandırayım seni 😂
Kesinlikle özel biri olmalı
Yalnız keyfini çıkarmak daha iyi
Bende yalnız içiyorum
Nope kahve kahvedir oturulur içilir
Kahveyle aram yok afiyet olsun
Kahve yalnız içilir içerken düşüncelere dalınır
Kafa dengim biri ya da tek fark etmez
Sevgili ile içmenin tadı baska olur
Kahve sevmiyorum daha çay seviyorum
evet sevdiğim biriyle içersem daha güzel geliyor
Kendim yapamam çok uğraş istiyor
Kahve için değil ama çay için önemlidir
seninle keyifli olurdu
Evett önemli tabikide sizin gibi biriyle içmek isterdim ki bu bir hayal
Son zamanlarda hep ailemle iciyorum mecburen
Dün mesai arkadaşlarım ile buluşup içtim.
Sohbete dalıp soğutuyorum sonra. Tek içerim
Yalnız
Pek bir önemi yoktur
Evet
Evet 40 yılı garantilemek önemli kiminle
Bu saatten sonra kahve içmem
Senle içmek isterim
Değildir
Önemi yok
sevdiğimin yanımda olması bambaşka
Önemsşz
Önemli tabi ki