Aşşırıı rüzgarlı bir günden selams sevdiceklerim🌪️
Bugün @Ausrine nin benim minik kelebeğimin doğum günü 🥳🎂

Tabi ki ben kimsenin doğum gününü hatırlama yeteneğine sahip olmadığım için yine kendisi söyledi bana😅
Çabuk kutlayınnnn🥳
Aşşırıı rüzgarlı bir günden selams sevdiceklerim🌪️
Bugün @Ausrine nin benim minik kelebeğimin doğum günü 🥳🎂

Tabi ki ben kimsenin doğum gününü hatırlama yeteneğine sahip olmadığım için yine kendisi söyledi bana😅
Çabuk kutlayınnnn🥳
Arkadaşının doğum günü kutlu olsun iyi ki doğmuş 🎊
Evet arkadaşlarımın doğum günlerini kutlarım. Hatta bu hafta 3 doğum günü var bugün hediye alış verisindeydim ve arkadaşlarımla çiğ köfte gömdük.
Evet
@Ausrine rica ederim
Evet arkadaşlarımın doğum günlerini aklımda tutuyorum ama son zamanlarda uyku sorunu yaşadığım için hafızam pek iyi değil ayni unuttuklarım da oluyor ama bunlar zaten gerçek de her gün görüştüğüm kişiler değil daha çok internetten tanıştığım kişiler oluyor.
Bu arada doğum günü kutlu olsun umarım her zaman mutlu sağlıklı ve huzur dolu bir hayat geçirebilirsiniz iyi ki doğdunuz :)
Hafıza konusunda şanslıyım ama bir o kadarda şanssız çünkü en saçma en küçük detaylar bilr aklımda yani 10 sene önce hava durumunu bile sayabilirim hani hiç unutmuyorum bu ara ara yorucu oluyor hani hafızam duymam görmem koku almam süper doktorlarda şaşırdı ama bazen sıkıntı 🤯🤯
Unutamıyorum en saçma şeyden en ciddi şeye kadar kafam harita gibi bir kez göreyim duyayım koklayım unutmam hani narkotik köpekleri gibi iz sürebilirim 🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Öncelikle doğum günü kutlu olsun arkadaşınızın 🌸
Arkadaşlarımın doğum gününü hatırlarım evet ama mutlaka telefon rehberime kaydederim, unutmamak için. Onlar da çok samimi olduğum insanlardır. Diğer arkadaşlarımı hatırlamam.
@Ausrine ne demek, mutlu yıllar 🌸
Cevap
19Cevap
Ailemin dışında kimsenin doğum gününü hatırlamam...
anki geçen sene de kutlamıştın veya başka biri kutladı orada gördüm. Nice mutlu yaşları olsun bir sene geçmiş zaman su gibi gerçekten.
Sorduğum soruyla doğum günümü hatırlayan pis arkadaş seniii😈
Maalesef, bu yüzden onlardan da beklemiyorum, hatırlamalarını
Kimisi küsüyor benim doğum günümü hatırlamadın, soruyorum benim doğum günüm ne zaman cevap yok al işte gel de anlat bunlara derdini 😅
Doğum günlerinin olacakları aya girdiğimizde aklımda oluyor. Bu ay bunun doğum günü unutma bak diye. Ama unutuyorum. Allah'tan bana sürekli hatırlatacak arkadaşlarım var
aşırı unutkanım bana söylendikten birkaç dk sonra unutuyorum. bu yüzdeeeenn defter yaptım onlara yazıyorum
Unutmam doğum günlerini, hatta hediyelerini önceden hazır ederim 😀Arkadaşının doğum günü kutlu olsunn 🎈
Gereksiz bilgi olarak gördüğümden beynim direkt telefona hatırlatma kurduktan sonra reset atıyor tarihe😅
Benim için önemli olan, yakın arkadaşım dediğim bir kaç kişinin tutabiliyorum. Onu dışında önemsemiyorum 👀
Evet ben kutluyorum ama benim doğum günüm kutlanmiyor. O yüzden artık bende kutlamama kararı verdim
Evet kimseninkini unutmam tabiki değer verdikleri sadece
Tarihler konusunda iyiyimdir
Dogumgünleri
özelgünler felanlar unutmuyorum
iyi ki doğmuş arkadaşın. Yanlış anlaşılmasın arkadaşlarımı çok seviyorum ama 8 yıldır hiç hatirlayamadim, onlar bana hatırlattı hep dnsnnsns
Hayır senin kadar insanlara değer vermiyorum
Pek tutamam açıkçası zaten pek arkadaşım da yoktur.
Doğum günü falan sevmediğim için hiçbirininkini bilmiyom
hayır maalesef heç karıştırıyorum hatta annemin abimin doğum gününü bile karıştırırım
Yiyosa hatırlamıyım kapıma dayanırlar😂😂 doğum günü kutlu olsun nice mutlu güzel yıllara 🙏💕
Hayır, tutmuyorum. Kimsenin doğum tarihini bilmiyorum.
hepsinin tutamam, sadece çok yakın arkadaşlarımınkini bilirim. ki öyle biri yok, o yüzden bana kimse hatırlamadığım için kızamaz:)
merhaba
Sadece çok değer verdiğim kişilerin doğum günü tarihleri aklımda olur.
Yok be ya kendi doğum günümü kutlamadım kaldı ki arkadaşların doğum günü aklım da kalsın.
Asla hatırlamıyorum hatırlamam için gerçekten çok değerli biri olmalı çünkü be kendi doğum günümü bile tam bilmiyorum
Hayır tutamam aileminkini bile bilmiyorum
Mayıs 20 benimki
Böskfödkd hediyemi hazırla
Var evet
Bazılarını evet bazılarını hayır. Buzdolabının üstüne liste yaptım gidip geldikçe bakıyorum.
Telefon not defterim sağ olsun 🤣 İyi ki doğdun nice nice mutlu yıllar dilerim 🥰🙌🏻🤩
Kendi dogum gunumu bile unutuyorum annem kutlamasa bilmicektim baska kimsede kutlamadi dogum gunumde
Cok deger verdigim biri ise dakikasına saniyesine bile hatirlarim
Tutarım
Hayır not alıyorum. 😬
Hayırr tarih özürlüyüm asdasd
Tutarım kayıtlı çünkü
Evet tutuyorum ama bazen unutadabiliyorum
Hayır unuturum
Ailemi tutamıyorum onları nasıl hatırlayayım
Eskiden evet ama artık tutamıyorum
Evet çoğunun tutuyorum genelde unutmam
Ajandama kaydediyorum
Doğum günün kutlu olsun @ausrine
Unutmamak için yazıyorum dndjdn
Yakın arkadaşlarımın hepsinin aklımda
Telde hatırlatıcı kurulu. Her sene hatırlatıyor
İyi ki doğdunuz. Nice senelere
İyi ki doğmuş 🌼
@Ausrine rica ederim 💜
tutamıyorum, yazıyorum notlara 😂
En yakın arkadaşlarımınkini tutarım evet..
Hayır hiçbirinin tarihini bilmem
Boşuna mı akıllı telefonlar var
hayır
hayır tutamıyorum
Evet aklımda
Fazla sayılmaz
Tutamıyorum
Evett
Evet.
Evet tutabiliyorum
Hatırlamam beklememde
Tutamiyom