Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Ben genel olarak kendisini geliştirmeyi öğretirdim yani her zaman için kendisi olması her alanda yeniliklere açık olması ve öğrenmeye aç olmasını isterdim. bunun dışında sağlığına dikkat etmesini yani uyku düzeni sağlamasını ya da sigara gibi zararlı alışkanlıklarını olmamasını söylerdim birde mutlaka spor yapmasını söylerdim.
bunların dışında bir hobi edinmesini isterdim yani bu dil öğrenmek olur müzik çalmak olur resim dersleri olabilir kısaca sevdiği ve sürekli uygulayacağı hobileri olsun derdim.
karakter olarak da iyi bir insan olması yardım sever olması ama kimseye güvenmemesi ve herkese hak ettiği gibi davranmasını söylerdim kısaca zamanını boşa harcama derdim ben
İlki, her daim pozitif olmayı. Olumsuz düşünceler, bu kısacık hayatımızı esir alıyorlar. İkincisi, alışkanlık olmaz belki ama merhamet duygularını her daim ön planda tutmaları gerektiğini hatırlamaları.
Vicdanlı olmayı öğretirdim çünkü vicdan, merhamet duygusu benim için en güzel şey, bir insanın yüreğinide merhamet duygusu çoksa o insan sevgi dolu olur ve etrafındaki her kes o sevgiden payını alır.
İlki, her daim pozitif olmayı. Olumsuz düşünceler, bu kısacık hayatımızı esir alıyorlar. İkincisi, alışkanlık olmaz belki ama merhamet duygularını her daim ön planda tutmaları gerektiğini hatırlamaları.