Bak ben Artvin'den üniversite den memlekete dönüyordum. Sonra Erzurum' otogarına geldik orada bir kız gördüm ama gerçekten çok etkilendim her şey flu oldu sadece o netti gözümde. Hiçbir şey duymuyor sadece onun seni geliyordu bana böyle put gibi 1 dakika aralıksız ona baktım Sonra otobüsümu bekledim beklerken de bakıyordum. . Kendi kendime birdaha bu kızı rüyanda bile göremezsin dedim Neyse Diyarbakır otobüsüne bindim sabah Diyarbakır' otogarindaydim bavulumu alamaya giderken bir de baktım o kız yine böyle uzun uzun baktım. Neyse bu kız Diyarbakırliymis dedim birdaha yolumuz yanlışlıkla bile denk gelmez dedim. Neyse şehiriçi beklerken baktım o kız geliyor içimden keşke benimle konuşsa dedim ve geldi benimle konuştu. Devamını da anlatayım mı 😊
Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı.
Ben aşka inanmıyorum artık ve tanrıya inanmıyorum yani zaten önceden de inanmıyordum da şu an inanmadığım bu ikisi var: birde mutlu olacağıma inancım kalmadı çünkü gerçekten bu ülkede mutlu olmak imkansız gibi bir şey gerçekten. bu yüzden de hayal kurmuyorum ya da beklenti içine girmiyorum artık ha bir de insanlarda artık yalan gibi geldiği için onlara da inanmıyorum yani insanların söyledikleri şeylere de inanmıyorum artık. zaten insanlar artık inanmamalı bence yani kanıt olmadan ya da tam güvenmeden hiç bir şeye karşı inanmamalıdır. günümüzde genel olarak artık hiç bir şey değerli değil insanlara göre insan canının bile önemi kalmamışken bu ülkede de artık iyi bir şeyler olacağına inancım kalmadı diyebilirim pek.
yani aslında bir şeyler düzeleceğine olan inancım yok diyebilirim benim.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
İnsanların söyledikleri sözlerin doğruluğuna inanmıyorum artık. Bu aşırı genellemem yanlış ama o kadar çok yalan duydum ki doğru olanlara da inanasım gelmiyor.
İnsanlara inanmıyorum.. çok değerli bir bilim adamın blogunu okuyordum adam tamamen kendi özgün bilgisi ve düşünceleri olarak lanse ediyor fakat blogtaki paylaşımlarının bir çoğu kopyala yapıştır usuluymuş.
Ben aşka olan inancımı yavaş yavaş kaybettim. Hani bilmiyorum belki yaşadıklarımdan, belki gördüklerimden. Ama inancımın son raddelerindeyim diyebilirim.
'Sen de öyle' cevabına. 'Değerlisin, seviliyorsun' gibi cümlelere verilen bu cevaba inanmıyorum. Aslında inanmadığım o kadar çok şey var ki aklıma ilk gelen bu sadece.