Belkide inanmadığımız için olmuyor olamaz mı? Yanlış kişilerden inanç beklememek gerekir bu da önemli.
Neye inanmıyorsun?

Belkide inanmadığımız için olmuyor olamaz mı? Yanlış kişilerden inanç beklememek gerekir bu da önemli.
Neye inanmıyorsun?
İnsanlar ve söylediği yalanlar.. Bir de her insanın içindeki savaşı, iyi yanının kazanacağına olan umudum. Artık bunları kaybettim çünkü her insan iyi olamaz. Herkes güzel düşünüp çevresine yardım edemez.
Eğer herkes birbirine yardım ederse, içindeki savaşı iyi yanı kazanırsa ortada ne iyilikten ne de kötülükten eser kalır. Çünkü her şey zıddıyla bir aradadır. Biri yok olursa diğeri de gider. Bu yüzden insanlara dair pek çok şeye inanmıyorum artık ☯
Domuzdan post ayıdan dost olacağına inanmıyorum. Bu ülkenin başına liyakatli insanlar geleceğine inanmıyorum. Bu toplumun hem müslüman olup hem de çalıyor ama çalışıyor zihniyetini taşıyarak kalkınabileceğine inanmıyorum. Bir yanda din tüccarları, bir yanda Atatürk tüccarları dini ve Atatürk’ü ticari malzeme olarak kullandıkları sürece toplumsal aydınlanma ve kültürel gelişmenin sağlanabileceğine inanmıyorum. Milli eğitim bakanlığına eğitimci kökenli bakanşar ve bürokratlar gelmediği sürece eğitim kalitemizin yükselebileceğine inanmoyorum. Kendi askerine esir olan bir zat milli savunma bakanıyken dünyada askerimizin ve ordumuzun itibarının düzelebileceğine inanmıyorum. Ve daha birçok şey var inanmadığım.
İnancımı kaybettiğim insanlar var.
Biliyorum bunlar yanlış insanlardı.
Doğruyu yanlış yerde aramaktı benimkisi.
Ama genel olarak pozitif bir insan olduğum için genek olarakta inancımı kaybetmedim.
Ama insanların değişeceğine asla inanmıyorum.
Herkes değişmez ama değişen insanlar illaki olur. Aslında değişim herkes için vardır; ya daha iyi olur, ya da daha kötüğğ 😬
Tartışılır 😬
Kesinlikle katılıyorum. Bı çocuğu deli gibi seviyordum her seferinde onu sevdiğime inanmamak için bir bahane buluyordu. Bende böyleyim kimsenin beni gerçekten seveceğini inanmıyorum bu yüzden gerçek sevgileri kaçırıyoruz
Cevap
19Cevap
İnsanların değişeceğine inanmıyorum herkes neyse odur
Bir çok şey var. özelikle aşk ve inançlar
Toz pembe hayaller inanmadığım bu var
Hayal kurmaya karşıyım zaten
Sonu hep hüsran olur
Karşı olma hayır hayır.
Karşıyım üzgünüm hshsh
İnanmadığımdan değil, olamadığımdan aşık olmuyorum da. İnandığım ne varsa yaşadım. Ölsem gözü açık gitmem. Doydum bu dünyaya :)
Ben de artık buna ciddi ciddi inanmamaya başladım.. Tam olacam, sil baştan.. Kaderimde aşka yasak konmuş.. 😄
Ya hiç mi doğru insan gelmez jsnsnsns bıktığ ya
Gitmem ben. Gelmelerini beklerim. Anlaşılan sen de bekliyorsun, bu böyle gider 😃
https://youtu.be/XSEdZZzfOeA
11.20
Pavyon spor benim beyin seviyesi ektedir ndndnd
Tee Allah'ım 😂😂😂 Arkada Suriyeli taraftarlar alkış yapıyor bir de 😂😂😂
https://youtu.be/d1t_Cz8qOcs
Samimiyet. İnsanların samimiyetine inanmıyorum artık. Deniyorum ama yok midem almıyoor. :D
Yemiyorsun yahu 😃
Dolar ile TL birim değerinin, eşit olacağına.
Ben de
Güzel günler göreceğimize
Galatasaray 96\00 ruhunu tekrar yakalayacağına
Arap istilasının son bulacağına
Atatürk ü anlayacağımıza
Muasır medeniyetler seviyesine ulaşacağımıza
Hiçkimseye inanmıyorum, güvenmiyorum, kimseden de beklenti içine girmiyorum. Böylece hiç üzülmüyor ve hayal kırıklığı yaşamıyorum. Yani birine bir gün guvenebilecegime hiç inanmıyorum 😀
benim inandığım neler var acaba😃 inanmadığım şeyleri saysam KS'nin koyduğu karakter sınırını aşarım kesin. birçok şeye inanmıyorum ben lakin umut etmek güzel şeydir de bir yandan
İnsanlara olan inancım yok. İnanmıyorum artık herşeye hemen. Eskiden olsa inanırdım da şimdi gözüm açıldı. Kazık yiye yiye öğrendik hahaha
Hani derler ya bir dönüm noktası vardır herkesin hayatında diye hıh işte ben onun benim hayatımda olacağına hiç inanmıyorum 🤷♀️
Çocukla aynı fikirdeyim. Başka bir şey de yok inanmadığım. Görünmez olabileceğime bile inanıyorum.
Sahte insanlar o kadar güvenimi yıktı ki tweetteki gibi birinin beni gerçekten seveceğini sanmıyorum.
Ben de inanmıyorum birisinin beni temiz sevebileceğine. 😃 Umut var aslında ama gerçeğe dönünce uçuyor...
eğer aşırı yakışıklı ve ya zengin değilse bir kadın niye bir erkeğe aşık olsun ki? gayet mantıklı söylemiş adam.
Birinin benden hoşlanacağına inanmıyorum ben de, öz güvensizlik değil de hiç ihtimal veremiyorum. Of of hislerimle oynarlar ancaaakk
Allah'a inancım dışında hiçbir şeye inancım kalmadı...
yaşadığımız devirde hayatın nazik davranacağına mutlulukların süreceğine insanlarına güven olacağına
Genel olarak kendisini öven insanlara pek inanmıyorum gibi..!
Belki de inanmadığınızdan olmuyordur haklısın
Olursa çıkar karşına olmazsa çıkmaz çok kasmaya gerek yok
Size aşık olmuşlardır ama siz hep kaçmışsınızdır
Bir gün her şeyin olmasa bile bir şeylerin güzel olabileceğine inanmaya çalışıyorum ama olmuyor. İnan-mış gibi yapıyorum ama inanmıyorum sanırım. 🥺
Benden bu kadar nefret etmesine inanmak istemediklerim var
Artık Türkiye nin eskisi gibi güzel bir yer olmayacağına malum Araplar yüzünden
Öyle deme belki birde de petrol çıkar şimdi ahahha:)
Güzel soru
Bilmem , bilmediklerime bildiklerimden daha çok inanıyorum.
Birinin beni benim istediğim şekilde seveceğine inanmıyorum
Black Pillden başka dostum olduğuna inanmıyorum. 😊
cok mutlu olacagima inanmıyorum galiba 🤷🏻♀️
Genel olarak inanmıyorum, güvenmiyorum, yanılmıyorum benim cv böyle.
Balon ekreme, oy vererek hayatimin en büyük yanlisini yaptim, düpedüz kandirdi, onu emlakci, kendimi ondan temeli bozuk cürük villa almis gibi hisediyorum.
Bunu diyen erkekse zor.. Olmaz. Bu kendine güvenmeyene, kim güvenip varsın.
Beni Nefsi ile Heves ile değil. Hakikaten Yürekten sevecek kişinin olacağına inanmıyorum.
Aynından bende de var bi insan neden bana aşık olsun ki 🤔
KS dekilere nedense 🤣
Yıkıldık
Beğendim. İnanmaz isen inanma ama beğendim.
Teşekkür
İnan ☕
İnsanların söylediği şeyler
hayatımın düzeleceğine ve mutlu olacağıma..
Doğru bilginin varlığına
İnanmaya inanmıyorum.. vesselam.
Erkeklerin samimiyetine
:) ne tuaf benden kadınların, bunun içinde anam ve bacım da dahil bütün kadınlar imkanlark el verse zerrece düşünmez zülm eder
Görsel beni anlatıyor
Bir gün mutlu olacağım
Sosyal medyadaki inaslara inanmıyorum
Mutluluğa inanmıyorum. Aşk kadar sahte.
İnanıyorum diye kandırdığım şeyler var
ailemin elit bir aile olabileceğine
hm bi düşünim 🤔
2 saat düşünmek için yeterli bir zaman
tabii ki 😂 bulamadım cevap 🥺
Pas geçildi
açıkcası ben yorumu yazıp komşuya gittim oturmaya aramıştı unutmuşum bile cavabımı düşündüğüm şeyi 😂
*cevap 😂
Haydaa
Sevilmek...
Bende inanmıyorum
Benim de aynı
Bana verilen sözler
çok iyi yaa
Batıl inançlar
Hangisini sayayım
İlk akla gelen.
inanmış gibi yaparım
Şans