2004lüyüm ve hâlâ evcilik oynuyorum, annem kızıyor ama ben evcilik oynamaktan o kadar keyif alıyorum ki oyun hamurlarını kesip yemek yapıyorum, çanta falan doldurup evcilik oynuyorum sizce çok mu absürt bir durum kendimi çok anormal hissediyorum :(
Zamanında annenle çok oynamışlar sanırım oradan deneyimlisin :D pislik herif seni bir de kendini gizliye almışsın. Siz ve sizin gibilerden nefret ediyorum sosyal medyada dayak yiyemeyeceğini bilerek burada istediğin kişiyi sözlü taciz edebileceğini sanıyorsun ama unutma anonimliğin bir yere kadar :d
Kanka inşallah 0lürsün geberirsin de dünya senin gibi iğrenç pislik bir insandan temizlenir umarım sizin gibiler en feci şekillerde geberir umarım o uzvunuzu keserler de orayla artık düşünemezsiniz gervek hayatta hiç bir karı yüzüne bakmıyor sana sümüğünü atmıyor sen de buradan playboyculuk oynuyorsun seni yetiştirenin a6ina ko6yayim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bende geçen seneye kadar slime yapip oynuyodum
Ben de slime ile oynuyorum
Güzelmiş ama benimki o kdr
aman dikkat et dışarda sağda solda "hadi gel şuraya gidip oyun oynayalım" falan diyenlere dikkat et. Oranı buranı uff yaparlar sonra :)
Yaşadığın deneyimi paylaştığın için teşekkürler, hepimiz dikkatli olacağız artık
Ben kız değilim ki öyle bir deneyim yaşayım.
Siz yaşıyorsunuz bu deneyimleri
Hemen hemen hergün tv de izliyoruz benzer vakaları
Bide gizliden sormuş korkak
@Pesimisttit
Aynen :)
ben de hala bazı çizgi filmler denk geldikçe izlerim mesela
Ben de oyun hamuru ile oynamaya aşığım halâ nsns
neyden keyf sliyorsan onu yap
Oyna tabi hayat sana güzel
Baba olan biri var mı
Anlamadım
Evcilikte genelde anne ve baba vardır da
Kendi kendime oynuyorum, küçükken de kendi kendime oynamayı severdim zaten.
Sıkıcıymış
Dikkat et biri seninle doktorculuk oynamasın
Zamanında annenle çok oynamışlar sanırım oradan deneyimlisin :D pislik herif seni bir de kendini gizliye almışsın. Siz ve sizin gibilerden nefret ediyorum sosyal medyada dayak yiyemeyeceğini bilerek burada istediğin kişiyi sözlü taciz edebileceğini sanıyorsun ama unutma anonimliğin bir yere kadar :d
Yürü be ergen kim tutar seni :D
Saatlerin 00.00'ı devirdiği bir gecede etrafta güvenlik kamerası da yoksa seninle çok güzel oynarlar o dediğin oyunu bir gün :D
Sen de kucağımda oynamak ister misin :D
Kanka inşallah 0lürsün geberirsin de dünya senin gibi iğrenç pislik bir insandan temizlenir umarım sizin gibiler en feci şekillerde geberir umarım o uzvunuzu keserler de orayla artık düşünemezsiniz gervek hayatta hiç bir karı yüzüne bakmıyor sana sümüğünü atmıyor sen de buradan playboyculuk oynuyorsun seni yetiştirenin a6ina ko6yayim
İnsan bu kadar uzun yazmaya üşenir :D
Senin gibi çocuğum olsaydı sosyal hizmetlere atardım umarım kimse seni sevmez topluma karışamazsın ve en feci şekilde g4berirsin
Burada playb0yculuğunu oyna güzelce nasıl olsa gerçekte kimse seni s4klemiyor tr4vwsti olup taksimde işe çıksan 3 kuruş atmazlar
Panelden anneni yere indiricem senin
Anana babana akrabana herkese atacağım bu yanıtlarını, o kadar takıntılı bir insanım ki seni bulacağım
Seni evinden aldırırım
Df'de ve egmde o kadar çok tanıdığım var ki elinden geleni ardına koyma :D
Keyifle bekliyorum sonucu :d
Ayrıca yaşım 18 de değil underage olduğum için her türlü suçlu sensin bu yazıların için :D 2007liyim
Çermikte yaşıyorum adamın aklını alırlar burada haberin olsun ;D
Çermik nere gız :D
Diyarbakır
vara vara :D
Şirinlik yapma az önce söylediklerine o kadar kızdım ve üzüldüm ki
Özür dilerim çok mu kırıldın
Çok masumca
Trolll
Değil a
Troll ii gclr
Kanka troll değilim 2007liyim kimseye bir haltı kanıtlamak zorunda da değilim iyi geceler.
Yorumlarda neden peki erkek hesabim var dedim
Dedin
Erkek hesabından yazsaydim yine aynısını yazar miydin dedim
İnsanlar sapık görmüyor musun 15 buçuk yaşındayım
Neden peki oynuyorsn