AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
Tom hardy bakmak icin geldim soruya... iyi gunler
Siz önemli bir şey anlatırken çok saçma konuyla alakasız bi soru sormakta ustadırlar
Bizler basit canlilariz sizin vibi ne demek istedigine degil. ne dedigine bakariz
Bu soruya erkeklerin kadınlardan daha çok yorum yapmaları :D
Naalanmak üstüme alindigim. biaey değil.
Nasıl tüm oluyor bu?
Yalancı olmaları abi en dürüstü bile söylüyor bu kadar basit.
hastalanınca asırı nazlanmaları ve ölcekmiş gibi davranmaları 🤭
Eninde sonunda siyasete bulaşırız ortak huyumuz bu olabilir 😄
uzun süre sevgili olup , ayrılıp başka bir kadın ile kısa sürede evlenmeleri.
ortak huyları sorumsuz ve pasaklı olmalrı bence titiz sorumluluk sahibi kadına deger veren erkek yok
temiz, pasaklı olmayan ve akıllı kadın görmedim.
@klavis o sizin dogrunuz
Başak Burcu olarak titiz ve sorumluluk sahibiyim. Üzerime alınmadım. Doğrularım çok objektiftir. Toplumsal doğru olmaya çok yakındır.
bende zaten genel olarak yazdım sizi tanımıyorum hakkınızda da yorum yapmadım. ama şu bi gerçek Türk erkeklerinin geneli tembel, pis kadına nasıl davranılması gerektigini bilmeyen sorumsuz kişiler olrak görüyorum çok nadir işinde gücünde aydın fikirli genelde cahiler
Ben zaten üzerime alınmadım sadece bakış açınıza karşı yazdım. Üzerime alınmadığımı da belirtmiştim halbuk…özellikle bu şekilde bir yorum gelmesin diye. Erkekleri de genelde kadınlar yetiştiriyor.
@klavis Sen öylelerini seçmişsen biz napalım yani
@Gülbeşeker1978 seçtiğim yok çevrede gördüğüm iş yeri vs. Bunu kadınlara söyle sonuçta siz seçiyorsunuz seçmece…
Erkekleri yermişler hep.
Koruyu tavırları.
Bizim tiriplerimize çok kef edip en çok tiribi atıyorlar ve haberleri yok desemde inanmıyor
Hastalandıklarında sanki ömürlerinin son günleriymiş gibi davranmaları
Nereye gidelim? Ne yemek yiyeyim? Aman Sakın program yapmasınlar.
şey olabilir mesela kocandan falan çikolata istersin ama o bir tane almak yerine bir sürü şey alır
19 yaşındasın. Kaç tane erkek tanıdın da genelleyebiliyorsun? Allahım ya.
Kendileri sigara içince havaya giriyorlar. Bu tiplerden sokakta çok var.
Hani şu bakarız kelimesi var ya delirtirrr😂 😂
En modları düşers depresyona girerlerse güzel bir kızla tanışmak sohbet etmen iyi gelir 🤣
Tüm erkeklerin ortak yanı kadını kendine bağlı bir uydu yapmaktır.
Halı sahada maç yaparken sizle bir daha maç yapanın a*k deyip maç bittimde hafta yine aynı saatte mi yapıyoruz demek
Bence çok özeller el üstünde tutulmaya ihtyiaci olmayan güçlü hoş varliklar cinsl anlamda zaafı olan duygusuyla hormonu arasında gidip gelen varlıklardır
Yerden yere vurmayan bir yorum güzel
Dünyada her insan bir mi huy olarak? Herkesin nasıl bir ortak huyu olsun? Ne kadar saçma bir soru bu
Cinsel açlıklarını gidermek için aşk ve sevgiyi kullanıyor olmaları.
? ne demek yani hepten cinsellik yaşamak için mi aşk rolü yapıyorlar diyorsun
Her kadında ya da her durumda değil ama birçok erkek, birçok kez bunu yapmıştır.
ben hiç yaşamadım ama rahatsız edici bir durum değil mi
Elbette öyle.
o zaman nasıl birçok kez bunu yapabiliyorlar
Cinsel dürtüler baskın geliyor. Hayatta her eylemimizi gönül rahatlığıyla yapmıyoruz.
peki sevdiğin bir kadın varken bu dürtü gene galip gelir mi
Evet. Vahşi iç güdüler genelde diğer güdü ve dürtülerden baskındır.
Nefsine hakim olabilen insanlarda vardır bence öyleyse kadınların hepside herkesle olurdu. Ama geneli dediğin gibidir anladım...
İnsana engel olan tek konu inanç sistemidir. Ki inanma ihtiyacı da insanın en ilkel güdülerinden biri. Bu yüzden din ve diğer vahşi güdüler çelişir. İnançlar ve inançlardan beslenen toplumsal baskı olmasa kadınlar da erkekler ile aynı doğrultuda davranır.
Bence toplumsal baskı ayrı bir olgu tabiki var inanç çok daha başka bir olgu. İnanmak ne olursa olsun birşeyin varlığını görüp kabul etmek demektir. İlimlerde bu şekilde oluşur ama siz dinin vahşi güdüler ile çeliştiğini düşünüyorsanız tabiki öyle fakat eğer büyük bir inanç kalıbımız olmasaydı insanı insan yapan özelliklerimiz inanın hayvandan daha aşağılık bir varlık olurduk, oluyormuyuz evet oluyoruz. O zaman istediğimiz kadar yer, Dünaya ya çok daha hızlı bir vahşet yaratırdık, konuyu uzatmak istemeden bir şey hatırlatmak isterim çünkü bu çok kesin; hayvanlar asla sadece zevk almak için çiftleşmiyor asla zevk almak için öldürmüyor, onların bile bir yazılı kuralları var, sadece belirli dönemlerde çiftleşiyorlar ve popülasyon çoksa onu bile reddedecek kapasiteleri var sanırım bu yüzden bizimle buradalar. Birşeyleri bize göstermek için. Bir insanı sokağa koyun görüyorsunuz ne hale geliyor insan.
Katılmıyorum. Hayvanların dilini anlamadığımız sürece neyi niçin yaptıklarını bilemeyiz. Ve evet, ben de uzatmak istemiyorum. Tatlı bir şekilde sonlandıralım sohbeti.
Tabiki iyi akşamlar!
@lilüzyonist En doğrusunu ve sana yakışanını yapmışsın, tebrik ederim. Saygılarımla.
@realsanalvefa çok teşekkürler, iyi günler :)
Anında sinirlenmeleri küfür etmeleri o da yetmez mi gibi hemen Küsüp kızlardan daha çok gribe bağlamaları çok yerli yersiz kıskançlıklar ve anında profillerini değiştirmeleri bana göre bunlar
Ellerindeki her şeye nankörlük etmeleri, kıymet bilmemeleri.
Evlenene kadar bakire olmayan kız ararlar evlilik zamanı geldiğinde bakire kız.
Patlak patlak gezmek de iyidir patlak olsun evlenirim
Düz mantık olmaları
İğne yaptırmaktan korkmaları
ortak noktaları erkek olmalarıdır.
😱 hiç aklıma gelmezdi 😂
Hepsinin beyni kadın beynine göre basit olduğunu söyleyebilirim ama tabi istisnalar kaideyi bozmaz
klasik yalanları senden önce kimseyi böyle sevmedim sjsjrjdjkskekeksk
Kardeşlikleri uzun sürer hatta hep sürer... dostlukları kolay bitmez.. birbirlerini anlarlar
Seks düşkünlüğü, doyumsuzluktan dolayı sürekli partner değiştirmek
3-5 kızı/kadını aynı anda idare etmek
Ha birde nankör ve vefasız olurlar
Sekse sadece erkekler değil, kadınlar da düşkündür. Bütün erkekler nankör ve vefasız değildir ki. Kadınlardan da nankör ve vefasız olanlar olabilir. :)
Kadın kavgalarını özellikle saç baş olmaları onlar için hoşlarına gider
Her gördüğü kıza si. kme gözüyle yaklaşan hemcinslerim saolsıunlar
Aldattmak gözü dişarda olmak yalancı kalpsiz birsürü ortak noktaları var
Olay ne bilmiyorum sadece Robert Pattinson u gördüm
Her konuyu basitleştirebilmeleri, düz mantıkla her sorunu çözmeye çalışmaları
Hayatlarının bir döneminde illa ki "jesse aynı ben" derler
Kadın halinden anlamayacak kadar duygusuz olmaları sert yapıya sahip olmaları ruhsuzlar.
Kiskanclik yabanci erkeklee daha genis oluyo genelde
Ya aşkım ne alakası var o benim arkadaşım ahahah😂😂
Sevdikleri Kadınlara sadakatle bağlı olmaları
ilgisizlik, gereksiz inat
Adam gibi aglayamiyoruz.
Hepsinin huyu var..
Abaza ve ezik olmaları
Öküz olmaları. Ortak özellikleri.
sorumluluk gerektiren her şeyden çabuk sıkılmaları
Son zamanlarda çoğu erkek değişti
Vatanları için savaşmaları.
kendini begenme