+1 yılKadınların erkekler konusundaki genellemeleri kendi seçmiş oldukları yanlış partnerlerinden sonraki duygusal çıkarımlarından başka bir şey değil o yüzden burdaki kadın çıkarımlarını çöpe atın (eminim ki bir tane iyi yorum yoktur çünkü sayfa kuyruk acılı teyzeler ve tercih edilmemiş tipsiz asosyallerden olusuyor). Toplum genelindeki hemcinslerimin genel eleştirisi; kadınları gözlerinde fazla büyütüp çok büyük ödülmüş gibi görmeleri. Her dediklerini dikkate alıp gerçek sanmaları (kadınlar hep örtülü konuşur, alttaki mesajı alman gerekir). Sosyal medya, para, oyunlar, p*rn vs. gereksiz seylerle vakit kaybedip geri de kendini gelistirip ilerleyenlere b*k atmaları. Genelinin düzensiz ve pis olması (yurtta kalanlar bilir). Çalışkan olmamaları, zorluktan kaçmak için çeşitli bagimliliklara yatkınlığı vs. Çoğunluğu böyle sacma davranislara sahip olduğu için kadınların gözünde de küçük düşmeleri vs vs... Çok şey sayılır ama genelinin kaybeden olduğu ve olacagi kesin, bunu görmek zor değil. Bu sayede diğer erkekler olarak sivriliyoruz ve degerimiz biliniyor, bu yüzden teşekkürü borç bilirim 😄
31 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılToplumsal olarak ataerkil bir yönetimde kültürle yaşadığımız için ve erkeklik olgusu çok fazla ön planda olduğu için ve bu açıkçası çok fazla gözümüze batıyor yani erkek şöyle mi olmalı böyle mi olmalı nasıl olmalı soruları kafamızda canlanıp canlanıp duruyor ama kadın aşısından baktığında toplumsal açıdan daha çok bastırılmış duygularını dile getirmeyen bir yapı ortaya çıkıyor böylelikle kadın anlaşılmayan erkek ise konuştuğunu duymayan bilmeyen düşünmeyen olarak ortaya çıkıyor
Mevzu zaten çoktan patlak vermiş istesen de değişmez bir şekilde kendimize göre kendimizi yontmamız lazım00 Yorumla
+1 yılDostlarım hepiniz yani neredeyse; şunların pesinde köpek olmuşsunuz nerdeyse. Bizim gururumuz var onurumuz var. boş ver onlari da 92 model şahinden daha boyalı suratlarını falan. 1 kişiyi sevin onu kovalayın. Ben hariç ama. Ben sevemem sevmem de. Alayının canı cehenneme be! Erkeklik gururundan önemli mi şunların tipleri?
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılçekingen narin kadınları kollamaya bayılırlar ister evli olsun ister sevgilisi ona rağmen böyle bir kadın gördüğünde eşine sevgilisine vermediği ilgi alakayı verebilir bu kadına içgüdüsel herhalde
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSeveni değil, nankör olanı severler. Askerlik anıları bitmez. Sen başkasın derler fakat uzun sürmeden başkasına giderler.
1413 Yorumla- +1 yıl
İnsaf
- +1 yıl
@Gzz00 herkes bir mi
- +1 yıl
diyene bak esas siz öylesiniz
- +1 yıl
'' Genellemesiz '' dip notu eklemeniz temennisiyle..
- +1 yıl
Bu öldürmez füze atsaydın bari 😂😂
- +1 yıl
Bir yorum yaptım, herkes yorum yapmış kendimi suçlu gibi hissediyorum, özür dilerim 🙏
- +1 yıl
Seveni sevmemek insanların çoğunda var, sadece erkeklere ait değil. Böyle bir cümle vardı "İnsan sevmeyeni sever, zaten sen de seni seveni sevmezsin"
Düşünüyorum ki, ulaşılmaz insanlara daha meraklı insanların çoğu, elde edene kadar. - +1 yıl
askerlik anılarını idareli anlatırlar.
+1 yılYalan söylerken bunu belli etmeleri
40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılTüm erkeklerin bence ortak huyları aslında kadınlara kötü davranmak olabilir ayni ben ülke erkekleri için konuşuyorum ama genelde baktığım kadarı ile gerçekten türk kızları daha iyisini hak ediyor ama bu yüzden de nerede kötü erkek varsa onu seviyorlar. yani dinlemeyi bilmiyorlar karşısında ki kadını anlamıyorlar ilişkilerde sürekli tartışıyorlar bunların dışında her zaman için aldatmak ya da terk etmek gibi şeyleri de yapıyorlar. bazıları da sürekli seni seviyorum sen benim için ilksin gibi yalanları söylüyorlar yani aslında tüm erkekler değil ama genelleme sorusu olduğu için ben bu şekilde diyorum. bir de genel olarak yalan söylemek konusunda da kötüler çünkü kadınlar yalan söylediklerini direk anlayabiliyorlar.
120 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılTüm erkeklerin ortak bir huyu yoktur, herkesin kişiliği, davranışları, alışkanlıkları, inançları ve değerleri farklıdır. Erkekler de insanlar gibi farklılık gösterirler ve her biri kendine özgüdür.
Ancak, bazı yaygın özellikler erkeklerde daha sık görülebilir. Örneğin, bazı erkekler, risk almaya daha yatkındır, diğerleri daha sakin ve çekingen olabilir. Bazı erkekler, güç ve otoriteyi önemserken, diğerleri daha esnek ve empatik olabilir.
Ancak, tüm erkekleri bir araya getiren bir huy yoktur ve kişisel özellikler, genellemelerden daha önemlidir.
20 Yorumla Kadınların tribini laf edip en büyük tripkoliğin kendileri olmaları.
131 Yorumla- +1 yıl
Bahsettiğiniz örneklemeye dahil olmadığım için mutluyum.
Güçlü kadın sevmezler, ne istediğini bilen kadın sevmezler, akıllı kadın sevmezler, kendisine muhtaç olmayan kadın sevmezler, kendi için güzelleşen kadın sevmezler, okuyan tartışan kadın sevmezler çok uzatmıyım türk erkeğinin bir çoğu güven sorunları yüzünden baskı kurarak ilişki yönetmeyi sever GERÇEKÇİ oldu mu bilemedim :)
50 YorumlaErkeklerin de huyu değişti genel olarak. Nazlaniyorlar trip falna atıyorlar haklisin... Sadece tek örnek vermem gerekirse 1 den fazla kızla flortlesme, sosyal medyadan ekleme, dışarda sevgilisi varken bile kız süzme genellemeler o rahatlikla yapılabilir bence.
24 Yorumla- +1 yıl
Bunlaria kızlarda yapıyo
- +1 yıl
@Su_perisiii00 evet, ama soru erkeklerden üzerinden olduğu icin kızları yazmadım.
- +1 yıl
yalan
- +1 yıl
Genelleme yapmayı bıraksanız daha iyi olacak ama özeleştiri olacaksa biraz kadın ruhundan anlasak ilişkilerimiz güzelleşecek gibi, bayanlarda sevgilisinden gördüğü olumsuzluğu bütün erkeklere yıkması saçmalık, o zaman bende kızların çoğu egoist hint kumaşı zannediyor kendini derim ve bu haksızlık olmaz mı
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı.
+1 yılTüm erkekler basittir
Basit şeylerden mutlu olurlar
Basit düz mantık düşünürler
Karmaşık olan her zama biz kadnlarz52 Yorumla- +1 yıl
Evet samimiler elbette
Kadınların değerini bilmiyorlar.
Düz mantıklar. Doyumsuzlar.
Genellemek istemezdim ama birçoğu böyle.31 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Kadın deyince akıllarına sadece cinsellik gelmesi, ev işlerini sadece kadın yapar gibi tabulara sahip olmaları (yardım eden erkekleri tenzih ediyorum) trip atıyosun deyip tribin alasını bu yapmaları.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. kadınların objektif olma konusunda ciddi bir sıkıntıları var
kendi duygusallıkları üzerinden olaya dar bakış açıları ile bakıyorlar
Bu samimi, karakterli ve dürüst bir yaklaşım değil
nadir objektif olan vardır
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin en belirgin ortak özelliği grip bence,
Şöyleki Bi yeri kırılsa kesilse veya yarılsa gıkı çıkmayan adam grip olmaya görsün Bi ilgi şivkat bekler ince hastalığa yakalanmış gibi olurlar. Kendimden biliyorum 😅10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla
+1 yıl3 kerimeden sonrasımı duymamak 😃
Yani biz kadınlarin "beni dinlemiyor" dediği olaydir..
Erkek beyni Basit çalişir.. oyüzden kısa ve öz konuşmak gerekiyor20 YorumlaKarıya kıza dayananamaları bir güzel görünce ağızları sulanmaları kıza baktığı halde bakmadım diye yalan söylemeleri kızlarla aşk için değil de sadece yatak için konuşmaları araba motor maç sevdalarının bitmemesi
10 YorumlaKızla bi b. kları olduğu halde valla arkadaşım yaa abartma ya da tanımıyorum nerden çıktı bilmiyorum demeleri 🙄(bu çoğunlukla sosyal medyada oluyo tabi)
20 YorumlaBir kadını yönetebileceğini zannedip yapamamasıve çıkar odaklı olmaları?
214 Yorumla- +1 yıl
Aynısı kadın için de söylenebilir. Daha spesifik örneklerini bekliyoruz
- +1 yıl
Bak bu doğru.
- +1 yıl
Bazense iyi ya sorun değil
- +1 yıl
Sözler kalbin aynasıdır derler
- +1 yıl
Hoşlantıyı göstermek herkes için benzer değil. Ben mesela, kafasına silgi atar saçını çekerim heralde. Uzun uzun bakmak gizliden olur. Derinden sever bazıları.
- +1 yıl
Tabi, yavanlaştırmamak gerek. Ama sevmek ilk başta kolay olsa da sürdürmek zor. Bu yüzden bir çoğu hızlıca tüketmek ister. Ölümlü dünya ölümlü aşklar.
- +1 yıl
Muhabbet çok güzel ama başka yerde mi devam etseniz artık
- +1 yıl
Bu aşkın milyon tanımından biri denebilir. Başka boyutları da var. Kimi acı kimi tatlı. Arasından seçme lüksümüz yok. Hoş gerçek aşk buna değmeli.
Kızlar işte onlara kötü davranan erkeği seçiyorlar gibi bir sacmalamaları hayır seni seçmedi çünkü sende güven Vibe vermiyorsun oda başkasını seciyor
011 Yorumla- +1 yıl
başkasıda ya onu dövüyor ya da öldürüyor woooow güven "vibe"ı aldığı erkek katil çıktı incredible!
+1 yılKadınlardan uzak durduklarında melek olup gökyüzüne yükselecek kadar temiz oldukları gerçeğinden kimse bahsetmemiş😂
10 Yorumla
+1 yılTürk erkeklerinin hepsi kadının kendine herhangi bir durumda ihtiyaç duymasını bekler.. ben ne işe yarıyorum diye sorarlar hep..😅
10 Yorumla
+1 yılCinselliğe olan zaafları, kadınların tribine laf söyleyip bize bu konuda tur bindirmeleri. İlk aklıma gelenler bunlar 😄
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenmediği kadını kıskanır. Kadın da güvenmediği erkeği kıskanır. Kısaca güvenmeyen insan karşı tarafı kıskanır kısıtlar sorgular.
10 Yorumla
+1 yılNet bir sekilde ilgini belli edince ilgilerini cekmiyo ama istemeyince israr da israrr
20 YorumlaSevgili tavlarken hepsi bir kitaptan okumuscasina aynı şeyleri söylemesi...
20 Yorumla
+1 yılyalan soylemeyı beceremıyolar gozlerı saga sola kayan herıfın lafına kım ınanır sozde durust hepsı
00 YorumlaHanımcı olmaları
İlişkide ben hep hanımcı oldum
Yalan yok
Duygusal merhametli romantik bir adamım01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBlue steel
00 Yorumla
+1 yılSiz kızlar her ne kadar bilmese öyle bir şey olduğuna ihtimal vermese dahi Erkeklerin de bir kalbi var!
00 Yorumla
+1 yılSürekli koşturacaksın peşinden. Özverili ve sevgi dolu bir kucak olduğunda kaçıyorlar. İlgilenmiceksin 😄
01 Yorumla- +1 yıl
%50 yalan bu
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/QDG678Uu6TYKadir Mısıroğlu
00 Yorumla
+1 yılErkek ve naz çok tuhaf olmuş en belirgin hemen hemen genelinde olan 1 bekletilmekten nefret etmeleri 2 arabalarına dokunmadir bence
00 Yorumla
+1 yılÇoğu erkeğin ortak noktası genelde hep cinsellik ve kadın muhabbeti oluyor ne kadar heteroseksüell erkek tanıdı isem hepsi aynı kafa da
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılrahat salıverdim tavırları sanki küçük dağları onlar yaratmış ama istisnalar kaideyi bozmadı da ekleyelim😁
01 Yorumla- +1 yıl
yalan
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. erkeklerin kendi aralarında güç gösterileri yapmaları hele birde orada kızlar varsa bu daha da artıyor
01 Yorumla- +1 yıl
knk pek şahit olmadım ama olabilir bu dediğin
+1 yılortak huy ne ya
aşılarımız tam mı diye bi kontrol da edin isterseniz :o
10 Yorumla
+1 yılHepsinin aklının bi köşesinde seks düşüncesi yatar net.
10 Yorumla
+1 yılHaksız konu hakkında konuşurken sürekli “ne alakası var” demesi😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılNefsinin ve Şeytanın ves veselerine, uymayanlar ve ne yazık'ki uyanlar..
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılGrip olunca bypass geçirmiş gibi davranmaları hallglsdld
10 Yorumla Uçkura sahip çıkamama.
-Gerçekten adam olanlar alınmasın.17 Yorumla- +1 yıl
yani birlikteyken bir kadınla başka güzel bir kız gördüğünde arzu hissetmesi gibi mi
- +1 yıl
anlaşılamadı
- +1 yıl
Katılıyorum
- +1 yıl
Sizde :)
+1 yılHasta oldukları zaman beş yaşında gibi davranmaları😂
10 Yorumla
+1 yılSu içtikten sonra bardağı temiz bardakların arasına koymamiz
12 Yorumla- +1 yıl
Babam djdjejf
- +1 yıl
😬😬
+1 yılİnsanlar farklı olabilir ama bir ortak noktaları var abaza olmaları.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılsevgi aşk sadakat duygu his gibi şeyleri bilmemeleridir
11 Yorumla- +1 yıl
Yooo çokta iyi biliriz
- Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılşunu yapıyorum bu işi kovalıyorum diyip bi s*km yapamamaları.
20 Yorumla
+1 yılKısasın diyince geriniyolar kedi gibi denedim hep öyle
10 YorumlaOrtak huyları yok bence. Birinde varsa diğerinde olmuyo 😂😂😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılNazlanmak ne ki 🤔
Hepimizin ayakta işiyor olması12 Yorumla- +1 yıl
Zaten başka artınız da yok. O bile zararlı hatta
Kişilik & Karakter konusunda 752 cevap paylaştı. Kadınların herseyinden dert yanıp kadınlardan uzak duramamaları 😅
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Her erkek ortamında belden aşağı muhabbet döner.. Yazılı olmayan bir kuraldır...
12 Yorumla- +1 yıl
bir kadınla birlikteykendemi
Farklı bir özelliği söyleyim.
İyi adamların genelde kıymeti bilinmez.
00 YorumlaAskerlik anılarını hiç unutmadan abartarak anlatıtlar
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sen benim ilkimsin yalan takıldığın es@kortlarıda say 😅
00 Yorumla
+1 yılBütün erkekler hiç karşılaşmasa da arkadaştır.
00 YorumlaGerçekten Seveni değilde , kendi çıkarları olanları severler ve yüksekte tutarlar.
00 Yorumla
+1 yılHemcinslerine karşı güç gösterisinde bulunma isteği
00 Yorumla
+1 yılP×pilerinin her şeyden daha kutsal sanmaları
00 Yorumlaİyi erkek olunca istenmemeleri, kotu olunca el üstünde tutulmaları.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 927 cevap paylaştı. Dümdüz erkek işte söyleyecek çok da bir meziyetleri yok
00 Yorumla- Devamını Gör (191)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat