Korkularının üstüne gidip onları çözmeye mi çalışırsın yoksa oluruna bırakıp saklanır mısın?

2 Mart 2023
Korkularının üstüne gidip onları çözmeye mi çalışırsın yoksa oluruna bırakıp saklanır mısın?

2 Mart 2023
Ben korkunu her zaman için üzerine giderim hiç bir zaman saklanmam zaten bu bilim de yani psikoloji biliminde bile geçerlidir. fobilerin veya korkuları yenmenin tek yolu onlar ile yüzleşmektir. bu yüzden bir korkum varsa ben her zaman için üzerine giderim çözmek için. çünkü biliyorum ki o korku beni rahat bırakmayacak bu yüzden de kendimi sürekli diken üstünde hissedeceğim bu yüzden aslında korkuları yenince insan gerçekten özgür olabilir. yani aslında özgürlük istediğiniz her şeyi yapabilmek demek değildir korkunuzun olmaması demektir diyebiliriz. çünkü siz korkusuzsunuz bu yüzden de hiç bir şeyi sizden alamazlar. ama tabi ki korku çok doğal bir duygudur ama korkunuz varsa kaybedecek bir şeyiniz de var demektir...
Her zaman üstüne giderim
Saklanırım
Saklanmam ama üstüne gitmeye de çalışmam. Korkuyorsam orada durur. Karşıma çıkarsa korkarım geçer. Alt etmek için çaba harcamaya değmez bence. Kimse korkusuz olmak zorunda değil sonuçta.
Cevap
19Cevap
Korktuğum tek şey sevdiklerimi kaybetmek, o konuya çare yok. Şimdi örümcek falan diyecem ama onlardan tiksinti daha çok ve elektrikli süpürgeyle üstlerine gidiyorum shsj
Valla gadası insan korkusunun üstüne gitmek ister ama gel gör ki o korku seni bazen esir alabiliyor.
Korkular ile yüzleşmek gerekir. Eğer korkularımızdan kaçarsak bunlar bilinçaltında travma oluşturur bunu farketmezsin bile, ileride ortaya çıkar insan ilişkilerinde ortaya çıkar hayatını bi şekilde dönüp dolaşıp etkiler. Korkularımızı endişelerimizi sevmeliyiz kaçmak asla çözüm değil
Korkularımın üstüne gidip onları etkisiz hale getirdiğim de oldu ama bazen korkular insanı emniyette tutar, bazen korku da lazım
Sadece örümceklerden korkuyordum. Baktım olacak gibi değil her gördüğüm örümceği elime aldım şu an korkum kalmadı
Bazen görmezden gelir gibi davranırım, yenmek lazım üstüne gidip hallettiğini görünce yazık etmişim diyorum.
Yüksekten korkuyorum diye çatıya çıkmam..
Himm bunu bilmem iyi oldu🤣🤣
Gıcıklık yaptığında kullanacağım 🤣
Önce kabul eder sonra hayatımdan çıkarırım çünkü insanlar korkularını yaşarlar ❗️
akısına bırakırım korkmam saklanmam gerekiyosa saklanırım ustune gitmem gerekiyosa giderim
Korkularımın üstüne giderim. ama korkum da yok bu arada
Üstüne gitmem saklanırım akışa bırakırım ne gitçem üstüne
Onu yenmek icin üstüne üstüne gitmek gerekir
Aslan kesilir üstüne giderim.
Ama konu yılan olunca süt dökmüş kediye dönerim.
bazıların üstüne gider bazılarından saklanırım
bende korku falan kalmadı... olursa da çözeriz
Zamanında saklanıyordum şimdi üstüne gitmeye çalışıyorum
kenarından geçer giderim bulaşmam😂😂 neticede boşa korkmamışızdır😂😂
Korkularımla yüzleşmeyi seçiyorum.. Gerçekleri görmezden gelerek hayatıma devam edemem..
Korkularım benden korksun
Üstüne giderim
Korkak olmadığımız için üzerine yükleniyoruz…
Yürek yemiş insanım ben))))
Saklanması daha iyi benim için
herzaman üstüne gidiyorum
Bazılarının üzerine giderim
Nereye kadar kaçıcaz?
Üstüne gider, altıma alırım (korkuları) ☺️
İnsanlar ölümün olduğu bir dünyada neyden korkucam
Saklanırım
saklanırım
kacarsan kovalanırsın
saklanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?