Sudan korkuyorum yıllardır. Yüzümü yıkarken bile çok zorlanıyorum diyebilirim. Bu aralar korkumu yenmeye başladım sanki. Artık yüzümü o korktuğum buz gibi suyla azıcık korkarak yıkayabiliyorum sıcaklar sağ olsun.
Ben korkularımın üzerine gitmem, ilkel içgüdü ile zamanla yaşamsal olarak oluşmuşlardır. Bu korkulardan hepsini silersem korkma duygusunu tadamam. İstesem giderim ama bilinçli olarak korku bırakıyorum. Akılı etkileyecek kadar büyük korkularım yok zaten.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Direkt giderim direkt. Örümcek fobim oluştu ( 2 kere ısırıldıktan sonra ) baktım olmuyor direkt gördüğüm her örümceğe zarar vermeden elledim sevdim sonuç artık fobim yok
Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
Korkularımın üstüne gittim mesela bu sene kuzen yine korkutmaya çalıştı ama korkmadım sadece şaşırdım çünkü sevgilisi var benle nasıl yatmak istiyorsun? manyak kuzen dua edelim de seneye de denemesin