Ya şarkılar bile süperdi o yılların modaları falan bi heyecan, bi aksiyon vardı hayatımızda bana mı öyle geliyor yoksa.
Çok özlüyorum o yılları🥲 Geri gelmez artık...
Not: yaşımı buraya az yazdım ama gerçekte 88 doğumluyum😎
Ya şarkılar bile süperdi o yılların modaları falan bi heyecan, bi aksiyon vardı hayatımızda bana mı öyle geliyor yoksa.
Çok özlüyorum o yılları🥲 Geri gelmez artık...
Not: yaşımı buraya az yazdım ama gerçekte 88 doğumluyum😎
Açıkçası Seksenler ve doksanlar çok ama çok güzeldi.
Çocukluk mahalle kültürü arkadaşlık ortamı abilerle oturmacalar sohbetler ve dahası çok güzeldi.
Teknoloji yoktu ama en iyi arkadaşlar vardı dostluklar vardı güvenilir insanlar vardı.
Şu anki nesine bakıyorum sadece birbirleriyle yarış halindeler. Birbirlerini kıyaslayarak giyim kuşam artık neyse kendilerini kabullendirmeye çalışıyorlar dostluklar gerçek değil artık
Evet be abi. İphone 14 için kredi çekenler var... İlla gözüne sokacak milletin. Biz sevdiğimiz bi çizgi filmi, bi şarkı çıksın diye televizyon önünde beklerdik, vermeseler de çıkıp gidiyoduk işimize, Allah ne verdiyse artık😀
Eski eski diye tutturdunuz çok istiyorsanız zaman makinesini icat edin gidin Allah Allah daha 20 yıl oncesine kadar baş örtüsüne zulüm vardı eskinin neresi güzel?
Ya böyle şeyler hep var, olacak. Şimdi yok mu? 50 yıl,100 yıl önce senin dediğin şeyler daha çoktu mesela
90lar efsanedir. 90 ları yaşamış birisi olarak çok şanslıyım. Her şeyin tadı tuzu vardı. Derdimiz yok muydu herkesin vardı ama bir şekilde gülebiliyorduk.
Cevap
6Cevap
Ya kesinlikle her cümlenin altına imzamı atarım. Çok güzeldi o yıllar. Şarkılarla geçmişe gidebiliyoruz ama... :)
Ah ah 90'ları nasıl özlüyorum nasıl anlatamam. Canım çocukluk yıllarım. Her şeyin tadı kaçtı.
Doksanlar müzik dinleme saatin gelmiş😀
Dana çok 2000ler bağımlısıyım pop hemde))
H*
Bende arada dinlerim geçmişe özlem oluyor tabi🙂
Bana dana dediğin içinde kırıldım
Baya hemde
😂😂😂😂
Güzel zamanlardı geçmişten kalan bu duygular bize güç veriyor gibi 🙂
Eski her zaman iyidir
Evet öyleydi.90 larda gergin sokak ortasında gazeteciler yazarlar vuruluyor, köyler basılıyordu
Şimdi de sokak ortasında kadınlar öldürülüyor, olan depremlerde binlerce kişi ölüyordu, şimdi de ölüyor. Kişiler değişiyor kaderler değişmiyor.
@BurakBeyDiyeceksiniz
@BurakBeyDiyeceksiniz depremi Allah yapıyor. ne cahilsiniz ulan
@Gaitacızademülayim Cahil görmek istiyorsan aynaya bak zekasız kardeşim benim, ben depremi başkası mı yapıyor dedim? O dönem de tedbir yoktu hala yok diyorum okumaktan mı acizsin?
@BurakBeyDiyeceksiniz bu deprem yüzyılın felaketi, Japonya'daki olsa japonya tarumar olurdur
@Gaitacızademülayim Heh şimdi böyle konuş da cahilliğini tasdik et zekasız kardeşim benim. Yüzyılın felaketi falan değil. Japonyada 2011 yılında 9 şiddetinde deprem oldu, Japonya hala Japonya. Senin demen gereken şey bu değil. Bu depremde binlerce vatandaşımız öldü, neden hiçkimse tedbir almadı da öldü bu insanlar? Neden yapılan işler düzgün yapılmadı da öldü? Maraş depreminde her bina yıkılmadı. İşini düzgün yapanların binaları neden yıkılmadı? Yüzyılın felaketi onları neden vurmadı benim zekasız kardeşim? Hadi git ötede yala yalayacaklarını.
Mükemmel di
İyi sanatçılar
Şarkıcılar
Vardı
Ve bitti
Aynen ya ☹️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?