Ekonomik, yaşam, sevgi bağları, insan tipleri ve davranışları, saygı, sağlık vb. Her konuda yani
Evet
Hayır
Her dönemin kendine göre zorluğu var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ekonomik, yaşam, sevgi bağları, insan tipleri ve davranışları, saygı, sağlık vb. Her konuda yani
Her şey diyemem ama mesela bu zamanın internetten dolayı daha kötü olduğunu söyleyenler var ama aslında tam tersi bence. Çünkü internet sayesinde insanların gerçek yüzü de ortaya çıkıyor. Diyorlar ki sapıklık çoğalıyor insanlar yoldan sapıyor internet insanları kötü yola saptırıyor halbuki o kötü yolu sapmak onların içinde olduğu için sapıyorlar. Öyle olmasaydı herkes kötü olurdu.
Evet eskiden ülkemizde, insanlarida daha iyiymis.
Bu olay sadece ülkemize özgü birsey
maalesef ülkemizde zamanla kalite düsüyor!
Babam bunu egitimdeki kalitesizligin, 12 Eylül 1980le baslayan egitimdeki bozulma, sonucu olarak görüyor.
Bu kötü egitim sistemi ile yetisen 2000lerin kusagi, buna Üni mezunlari dahil, hepsi 80ler vede öncesinin Lise mezunu kadar bile bir halt bilmiyor.
Yani bu daha iyi günlerimiz, Angut bir ögretmen, angut bir ögrenci bile yetistiremez!
Internet sadece ahlaksizligi getirirken,
4K dünyaya Egitimsiz Halkiyla yakalaninca, ülkede bir bilgi Obrugu olusdu
En iyi cevap için teşekkür ederim
@_GeceMuhafızı_ rica ederimm
Yanlış yere yazdım kusura bakmayın 😃
Yani çok uzun yıllara gitmek istemiyorum 1991 doğumluyum 1991 yılından 2008 yılına kadar her şey çok güzeldi
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim:)
Yerleri karıştırmışım 😃
Farkettim sorun değil sjsjhs
Anlayışın için teşekkür ederim
Cevap
5Cevap
Hayır benim için her zaman kötüydü maalesef.. ne eskiden nede şimdi hiç bir şeyi sevmiyorum artık duygularım da kalmadı zaten
eskiden her şey güzeldi de geriye saramıyoruz kaybolan yılları.
o yüzden güzel bir birlikteliğin iyi bir ailen sıkı bir dostun varsa dört elle sarıl :D
Her dönemin farklı farklı sıkıntıları var elbet ileriki nesil daha farklı olacak o kesin :)
Ozmanarda sahtelik vardı da bukadar deyil di
Her donemin zorlug vardi.
Evet şimdi tadı bile yok hayatın
Her şey değil de iyi olan vardı tabi
Evet daha güzeldi
Evet
Hayır değildi
Evet daha güzeldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?