Büyüklerimiz bazen böyle söylüyorlar, sizce de geçmişte her şey daha mı güzeldi?

Büyüklerimiz bazen böyle söylüyorlar, sizce de geçmişte her şey daha mı güzeldi?
Yani bence bakış açısına göre değişir. insanları daha iyi olabilir. ama teknolojik gelişimlerin kısıtlı olması nedeniyle ben geçmişte yaşamak istemezdim bunu çok sıkıcı bulurdum. yine de her yılın güzelliği olabilir belki de
Satın alma gücü ve insanlık ayrıca kötülük bakımından daha iyiydi.
Babam emekli tazminatıyla bir daire ve bir araba almıştı artan parayla memleket de ev yaptırmıştık yazlık niyetine.
Cevap
5Cevap
Evet daha güzeldi en basiti çocuklugumuz.. Huzur vardi hava su mevsim gidalar insanlarin ruhlari daha saglikliydi normaldi. Simdi hersey bol mutluluk huzur sağlık bile yok
Evet kesinlikle öyleydi.
Hayır
Peki teşekkürler 😊
😊 Relrükkeşet ikep
Neden tersten büyü mü yaptınız 😄
Ve sizi tanıyor olabilir miyim kimsiniz?
Nıtşımzay anab admuros 😊
... ama zisretey niçi mamınat izis iglib uB
Ayen paseh ub? 😑
Nodrap çıkaramadım sizi söyleyecek misiniz 🙃
Bu hesapda neyinnesi diye soru sormuştum sende niyeyse bana laf attınya bana niye laf atıyorsunki git hesabı açana laf at birde bana kendince zihinsel gelişim önermiştin ama ipucuyu bilemedin demekki neymiş birine bir şey demeden önce ilk kendine bakacaksın 😊
~ nırık ızınıralıgray nö ~ 🙃
Ama yaptığınız çok kötüydü...
Başkalarının fotoğraflarını bu şekilde paylaşmayı doğru bulmuyorum
Ayrıca birçok soruya cevap yazıyorum sizinkini bu ipucundan hatırlayamamam normal bence
Bu kişiden kişiye değişen bir şey niye başkası demedide sen dedin mesela? Ayrıca kişi öyle bir hesap açtıktan sonra benim onu yapmam kötü değil bence bu sayede bildirmiş oldum çünkü ama öyle bir hesap olmadan onu yapsaydım o zaman yanlış olurdu..
"Neden başkası demedi de sen dedin?" öncelikle buna cevap vereyim, çünkü yaptığınızı yanlış ve alaycı buldum ayrıca o fotoğraftaki benim arkadaşımdı.
Daha önce de buna benzer bir paylaşım görmüştüm bazı insanlar kendilerince komik olduklarını düşünüyorlar ve bu şekilde saçma paylaşımlar yapıp insanlarla dalga geçiyorlar. Siz eğer gerçekten iyi niyetle paylaştıysanız kusura bakmayın..
yaptığınız yanlış ve alaycı buldum 👈 bakın buldum diyorsunuz öznel yargı yani ayrıca niyetim hesabı bildirmekti öylede oldu fenomen geldi hesabın ismini aldı yani bir sorsaydınız niyetim kötü filan değildi ama siz biraz önyargı yapmış olabilirsiniz benim ilginç bulduğum hani böyle iyi ki yapan biri olur ya kendince yardım eden filan niyeyse aslında onlardada önyargı var 😬 neyse iyi günler
Evet öyle buldum dedim çünkü genel düşünceye göre değil kendi düşüncelerime göre yazıyorum ve bu garip bir durum değil. Sadece dalga geçiyor olduğunuzu düşünmüştüm öyle değilse, sizi kırdıysam kusura bakmayın dedim zaten. Umarım beni anlamışsınızdır. İyi günler size de 🌸
Hayir.
Evet güzeldi
Ben h
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?