Kişilik & Karakter konusunda 206,6b cevap paylaştı.
Selamlar,
Amatör olarak ilgilendiğim hobilerim var genel olarak film izlemek ya da spor yapmak gibi. yani spor olarak zaten daha çok fitness yaptığım için profesyonel değil yani amatör ben kendim yapıyorum bunun dışında söylediğim gibi dizi film izlemeyi de seviyorum. zaten ben genelde hobilerim ile çok zaman geçirmeyi seven birisiyim bu yüzden de bunlar bazıları için amatör bile olmasa da genelde bunları yapıyorum oyun oynamayı da çok severim yani trnuvalara katılmasam bile kendim online oyun oynamayı çok seviyorum bu yüzden bunlar benim için küçük kişisel hobilermdir.
Hayır ilgilendiğim herhangi bir hobim yok. Benim hobim burada görüş paylaşmak yemek pişirmek dizi film bitirmek ve müzik dinlemek bir de ev işi var. Aslında yükümlülüklerim ama onları hobi şeklinde görüp keyif almaya çalışıyorum 😅
Bir hobi değil ama kendimi sınamayi seviyorum, zorlamayı... mes la karnından araba ile bisiklet geçiriyorum karın laslarim iyidir, ama bunu yapınca mutlu oluyorum ve tekrar tekrar istiyorum sanırım bu da hobi
Vücut geliştirme sanırım sadece. Çocukken bile bu konuda istekliydim hep şınav, mekik vs yapardım. Şimdi de salona gidiyoruz ama istediğimizi alamadık orası ayrı :) İş güç beslenme vs derken çok zahmetli bir spor maalesef:(
Kitap yazmak, hatta bir ara kendimi öyle kaptırmıştım ki derslerde bile yazıyordum bunun için hocadan büyük azar işitmiştim. Manzara fotoğrafları çekmeyi de çok seviyorum.
Haritalara bayılıyorum. Google maps iyi bu konuda. Her ne kadar TR net görünmese de farklı ülkeleri, özellikle afrika ülkelerinin sokaklarını izlemeyi seviyorum. Bir de wikipedia'da afrika ve ada ülkelerinin tarihini okumayı seviyorum. Bu yaşımıza kadar avrupa'yı okuduk yetti. Asya, afrika da güzel. Her ne kadar kötü bir geçmişe sahip olsalar da zamanın nasıl geçtiğini görmek iyi geliyor.
@Onkala hobi sayılır elbette. Amatör olarak uğraştığınız diye soruyor soruda. Bu da mesala resim çizmek, her hangi bir enstrüman çalmak gibi bir uğraş demek istiyor. Gezmek seyahata çıkmanın neresi neresi profesyonel neresi amatör?
Profesyonel olması geçimi burdan sağlayacak şekilde nitelikli olarak yapılması demek bu da günümüzde gezginler paylaşımları ile yapıyor. Amatör olanı kendi halinde gezeni gibi düşündüm ben :). Nitekim sizinde duzenli olmasada yaptığınız şeyler vardır diye düşünüyorum.