İnsanlara şaşırmamak elde değil. Günümüz dünyasında yaşayıp 15. yüzyıldan gelmiş gibi davranan ne çok insan var.

İnsanlara şaşırmamak elde değil. Günümüz dünyasında yaşayıp 15. yüzyıldan gelmiş gibi davranan ne çok insan var.

Evet kimseye güvenmiyorum ama yaklaşmaktan vaz geçmiyorum yani güvenmesem bile bunu onlara söylemiyorum. çünkü hiç bir insan güvenilmezdir bence yani bu yüzden dikkatli olmak gerekiyor
Güven sorunu farklı.
Yıllarca güveni kullanılıp artık yorulan ve kullanılmaktan korkan insanlar güvensizdir.
Bu tip insanlara sırf yeniden yara almaması için uzak durma tercihleri yüzünden çağ dışı damgası vurulamaz!
Hemen atar.
15. Yüzyıldan kalma denmişse atarım sağlam gelir. Kimse kusura bakmasın.
Beni ve benim gibilerin güven kalelerini yıkan karaktersizler olduğu sürece biz size yetişemeyiz.
Kişi karakteri ile ilgili ip uçlarını mutlaka sergiler. Bunları görüp, görmezden gelerek kendinden taviz vermek suretiyle yıkıma ve haksızlığa uğrayıp dizlerini döven hiç bir insan güven meselesine değinmemeli.
Eskiden hemen guvenirdim ama şimdi hickimseye güvenmiyorum. Hiçbir insana artık soru işaretiyle yaklaşıyorum ve güvenmemek en iyisi geldi bana. Çünkü insanlar çok tehlikeli olabiliyor temkinli yaklaşmakta fayda var
Çok sık yaşıyorum tecrübelerin bıraktığı bir tedbir diyelim buna... Hâlbuki insani temel ihtiyaclardan güvenmek güvenilmek güzel duygulardır huzur verir.
Samsunlumusunuz
Cevap
4Cevap
Genel olarak insanlardan uzak durmayı tercih ediyorum.
Evet yaşıyorum hem de fazlasıyla. Hatta hiç güvenemiyorum artık kimseye..
İnsanlardan her şey beklenir olmuş o yüzden güvenmek elde değil ki
çok fazla yaşıyorum hem de, güven duygusu zor kazanılıyor ama çabuk kaybediliyor maalesef
Güven önemli güvenmek lazım
İste benim alanım.. aşırı yaşıyorum güven sorunu
İnsanlar güvenilmez aciz yaratık
Bazılarından itici gelenlerden yani
Fazlasıyla hem de..
Benden korkma hafız.
Korkulara okur üflerim..
Şu an evde değilim zaten. Akşam gel..
Ürperdim lan.
Derin nefes al..
Yaşlıyım ben hacı, astım var. Ürkütmeden oynayalım :)
Hazırlıklıyım.. upload.wikimedia.org/.../...x-Astma-medication.png
ouww hacı, düşmek üzereyim.
Omuzuma mı.. 😄
ahaha çok iyimsersin
İçim temiz.. 😄
O yüzden hafız diyorum :)
Eywallah..
Kimseye zerre kadar güvenmiyorum
Biraz
Aynen
Evet
Her kes yaşar.