herkesin genel güvenilirlik derecesi ve konudan konuya güvenilirlik derecesi farklıdır tiacarette borç konularında sır konularında sevgililik konularında zor duruma düştüğünde sana yardım etme konusunda herkesin yapacakları farklıdır önemli olan kime hangi konuda ne kadar güvenebileceğini tahmin etmektir.
Güvenmiyorum daha da doğrusu güvenemiyorum. Çünkü ne zaman güvenmek istesem tam tersi durumla karşılaşabiliyorum yani aslında hiç güvenmemeliymişim dediğim oluyor. Böyle pişman olmaktansa güvenmemek belkide daha doğru, kendi düşüncem elbette.
Zaten istemesen de insanların yanında olarak onlarla konuşarak onlara gülerek kısmen güvenmiş oluyorsun bir şeylerden şüphe duymak zorunluluğu olmadan yapıyorsun bunu
kadınların alayı piyasada ki müptezele matizlere aşık oluyor. ona güven veren özü sözü bir olan adamlara kimse aşık olmuyor. ve bu ilişkilerin genelide yatakta sonlanıyo
Belki bizi de 'karşıdaki insan' olarak görenler vardır bilemeyiz ama ben hep üzmektense üzülen olmayı tercih etmeye çalışıyorum😊 Birgün biz de yanılmayız herhalde.😊
En İyi Cevaplar