Hepimizin psikolojisi bozuldu. İnsan hayatına devam etmeye utanıyor ama yapacak hiçbir şey yok maalesef.

Hepimizin psikolojisi bozuldu. İnsan hayatına devam etmeye utanıyor ama yapacak hiçbir şey yok maalesef.

Yüzümüzdeki gülümsemeyi, yaşama sevinci gitti. Moralim hala bozuk. 2 hafta sonra ilk defa dün evden çıktım. Emojilerde bile gülümseme yapmaktan kaçınıyorum. Üzgün, sinirli, öfkeli ve intikam doluyum.
Deprem beni etkilemedi. depremden önce zaten kötü durumdaydım ve hala kötü durumdayım maalesef. yani deprem tabi ki kötü bir durum herkese geçmiş olsun diyorum umarım yakın zamanda atlatırlar.
Kolay bir şey değil ama hayat bir şekilde devam ediyor, etmek zorundayız. İnsanlara keşke ders olsa şu yaşananlar haykırışları göstermek bile neredeyse suç oldu ülkede.
Cevap
12Cevap
Deprem bölgesinde malum partinin oy oranlarına bakınca, kendi kaderinizi kendi ellerinizle kendiniz hazırlamışsınız diyorum. Eden, bulur. Adam çıkıp "imar barışıyla Adıyaman'da, Kahramanmaraş'ta, Gaziantep'te, Hatay'da "şu kadar insanımızın sorununu çözdük" demedi mi? Kontrol edilmemiş binalara ruhsat vermedi mi? Yapı kullanma izin belgesi vermedi mi? Verdi. Hanginizin binası imar barışında kontrol edildi? Sıfır. Evet, beni linç edebilirsiniz. Cehaleti el üstünde tutan insanlar bu ülkede depremde, maden kazasında, tren kazasında, orman yangınında ölür. Ölümlerden sorumlu olan kişi şu anda Cumhurbaşkanı, depremde anam öldü, babam öldü, eşim öldü, kardeşim öldü diye derdinizi ona anlatacaksınız, onun da umurunda değilsiniz. O kişi şu anda ne yaparım da önümüzdeki seçimi kaybetmeyip koltuğunu korurum hesabında...
Psikoloji olarak hayır.. Her an sallanıyor hissi devam ediyor.. Gece uyumak zor hâlâ..
İlk 1 hafta psikolojim bozuktu. Haber izlemiyorum artik... Dün fena bir alışveriş yaptım. Kendime geldim. İyiyim👍
XXL var her yerde :) 👍
Yok ya yeter dışarıdan göründüğü gibi değil zor oluyor :)
Hayır her şey çok yeni daha evet hiç bir yakınımı kaybetmedim ama psikolojimi yitirdim fena durumdayım😔
Biraz biraz toparladım.
Evet hala çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok elden bir şey gelmiyor.
Biraz da olsa evet.. ama bir daha o şehre girmeye çok korkuyorum...
İnsanız biryerden sonra toplamak zorundayız kimseye yaşatmasin çok zor Duygu
Psikolojik olarak yeni yeni. Orada olmamama ve tanıdığım da olmamasına rağmen.
Düşe kalka diyelim. Bedenimiz aktif ama ruhumuzda sızı var..
Herkesin yüreğinde buruk bir acı ama bi şekilde devam etmeliyiz
99 depremi yaşamış biri olarak psikolojim bozuluyor
Birde İstanbul'da deprem olursa hepten maf olduk
Hayır toparlayamadim
Toparlayacagiz
Maneviyata sarılacak her sıkınti gecicidir diyerek
Hayır
Toparladım
vallahi ben daha pek toparlıyamadım kendimi
Hayır toparlayamadım.
Hayır.
Kolay mı be aslan