Bu deprem hepimizi çok etkiledi ve üzdü. Peki normal hayatınıza geri dönebildiniz mi?

Bu deprem hepimizi çok etkiledi ve üzdü. Peki normal hayatınıza geri dönebildiniz mi?

Deprem bölgesinde yaşayan hatta birebir o anı hisseden birisi olarak kolayca dönmek imkansız
ama bir yerden sonra hayata devam etmek zorundasın..
bizim ilçe pek hasar almadı ve hayat normalleşiyor mecburen başka çaren yok
Geçmiş olsun.
teşekkür ederim
Ben normal hayatımı yaşıyordum zaten yani normal hayatımda da zaten sürekli eğlenen mutlu birisi değildim. bu yüzden değişiklik olmadı yine mutsuz olmaya devam ettim. ya da üzülmeye devam ettim. ama bir yerden sonra hayata devam etmek zorundayız bence. umarım en kısa süre de atlatabiliriz
Cevap
2Cevap
Henüz değil. Fakat toparlanmak, güçlü durmak ve çabalamaya devam etmek gerekiyor.
Bu acı uzun süre gitmez , covid zaten sallamıştı deprem resmen yıktı. Allah vefat eden kardeşlerimize rahmet eylesin. Yetim kalanlara kimsesizler kimsesi sahip çıkacaktır.
Surekliı TV açık sürekli kurtarılma haberi bekliyoruz
Tam olmasa da donuyoru. Kendi dert saydiklarimizlada mesguluz biraz zaman alacak sanırım
Bu sorularnız yüzünden dönemiyoruz
Siteye giriyoruz 1 saate olsa uzaklasıp uyuyabilmek icin ama gozmuze sokup hatırlatiyosnz yine sallanicaz korkusuyla uyuyamîyoruzz
Hayır herkes bunu yapıyo bizi hic kimse düsünmüyo 2 kere depremi yaşadk ölmek uzereydik uyku düzenimiz bozuldu piskolojimiz bozuldu ve bu konudan uzaklaşanıyoruz
Lütfen artık kimse sormasn kendi icinde yaşasn haber falan izlesin iyi degiliz gercekten😔
Amin sağolun
Ohoo. 2 gün sonra normale döndüm
Yani kolay değil tabi öyle kolay dönemedim
Hayır
Hayır dönemiyorum
Dönmek zorundayız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?