Senin cahilliğin, benim yaşamımı etkiliyor.

Senin cahilliğin, benim yaşamımı etkiliyor.

Hayır tabi ki ben cahil insanların neler düşündüğüne bakmam. hatta olabildiği kadar cahil insanlardan uzak kalırım. çünkü bir cahile laf anlatamazsınız çünkü her zaman için kendilerini haklı bulurlar. ve birde anlamadan dinlemeden konuşurlar. bu yüzden cahillerin laflarına bakmam ya da düşüncelerine bakmam. ama tabi ki cahillerin çoğu düşüncesi çoğu insanın hayatını etkiliyor maalesef. bunda toplumun da rolü çok büyük...
Efendim şimdi tabiidir ki galat-ı meşhur fasih-i mehcurdan evladır ve de kesinlikle aşiyân-ı mürg-i dil zülf-i perişanındadır. Dolayısıyla şecaat arz ederken merdi kıpti sirkatin söyler.
"Cahille sohbeti kestim" diye bir söz vardır ya. Bu tip olduğunu sezdiğim, bildiğim, gördüğüm insanlardan ışık hızıyla uzaklaşıyorum. Çevremde uzaklaşayamayacagim ölçüde ise kendileriyle münakaşaya girmiyorum. "He he sen haklısın" modunda oluyorum. Bu yüzden hayatımı ve düşüncelerimi çok fazla etkileyemiyorlar.
Annem de bana cahil diyor :( Allahım bu kızın cahilliği beni öldürüyor diyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Gerçekten canım çok yanıyor. Bir türlü öğrenmiyorum. Yaşıtlarım aldı yürüdü ben kukuma kuşu gibi evdeyim sürekli
Ne olabilir... Elimde odunu tuttum içerisi hep mahvoldu. Cahil bu kız Allahım yardım et dedi. Ne diyebilir ki başka
Cevap
9Cevap
Benğm umurumda olmuyorlar ancak burada cahil insanların başkalarının hayatına nasıl müdahale ettiğini görünce bir çıldırıyorum
Bu adamı hiç sevmem.. ama bu ara birkaç cümlesi sonunda kadar hakki
Bazen direkt olmasa da dolaylı olarak etkiliyor tabii.. Özellikle karar merciinde olanlar..
Çok etkiledi cahilin biri hayatımı mahvetti
Evet o tipler toplumu bile etkiler
Son 20 yılda kimin etkilemedi ki?
Sence etkilemiyor mu
Yani ;) Aysun Kayacı haklı bak...
Evet
Hayır.
Fazlasıyla etkiliyor
Prof dr @Aso6533 😄
Azcık
Bnce evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?