Bu deprem sizden neleri götürdü veya neleri daha i̇yi öğrenmenizi sağladı?

Öncelikle bu depremi yaşayan herkese geçmiş olsun dilerim. Biraz içimi dökmek istiyorum ve bunu yaşayanlar da varsa içini dökebilir seve seve. Bundan tam 12 gün önce her şey çok güzeldi ama ta ki gece 6 Şubat saat 04.17 oluncaya kadar. O 90 saniye boyunca o kadar çok şeyi düşündüm ki anlatamam size. Ya ölsem ya kız arkadaşıma bir şey olsa veya aileme hiç bilmiyordum hatta son 30 saniye artık bina yıkılacaksa yıkılsın da bitsin dedim bu işkence ve hayatımın en uzun 90 saniyesini yaşamış oldum. Şu an başka şehirdeyim ve çok şükür iyiyiz de denebilir ama bu deprem gerçekten benden çok şey götürdü. Öncelikle milletimiz gerçekten çok iyi kalpli bunu gerçekten bir kez daha görmüş oldum ama o fırsatçıları falan demiyorum onlar ayrı konu. Devlet gerçekten çok yetersizdi ve o yıkılan evleri yapan müteahhitlerin hepsinin Allah belasını versin demek istiyorum. Ayrıca deprem de evler ağır hasarlı veya orta hasarlı olduğu halde az hasarlı diyenlerin de bana göre yatacak yerleri yoktur yani cidden iğrençler. Kısacası en büyük öğrendiğim şey dürüst insan olursak inanın her şey daha güzel olurdu ve bunları hiç yaşamazdık... Neyse kısa ve öz bu ama isterseniz siz de seve seve içinizi dökebilirsiniz siz de

Bu deprem sizden neleri götürdü veya neleri daha i̇yi öğrenmenizi sağladı?