Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı.
Dikkatli olunması, ve sevdiklerimizin değerini bilmeyi öğretti.
aslında ben bunları zaten biliyordum. ama çoğu insan tekrar hatırlamış oldu böylelikle. çünkü hayat gerçekten kısa ve her an her şey olabilir ve biz bunları bilmiyoruz. bu yüzden her anı doya doya sevdiklerimiz ile yaşamalıyız boşa zaman kaybetmemeliyiz.
bu yüzden aslında sevdiklerimize fırsat varken bunu onlara söylememiz gerekiyor. pişmanlık yaşamamak için.
aslında nedense hep felaket olduğu zaman bu tarz şeyler aklıma geliyor. çünkü insanlar balık hafızalı. yani her şeyi unutuyor bir kaç ay sonra bunu da unutabilirler. bu yüzden yaptığı hataları tekrarlarlar maalesef. bu yüzden ders almamız gerekiyor bu konudan.
Umarım yakın sürede toparlanabiliriz ama çok uzun sürecek gibi duruyor eskiye dönmek.
Her şey para değil önemli olan sağlıklı bir şekilde hayatta olmak sevdiğimiz kişiye sevdiğimizi söylemek hiç bişeyi ertelememek ve eğlenmek için yaşamak gerektiğini öğretti, bu arada vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ailesine ve dostlarına sabır diliyorum.
Sevdiğim insanlara daha çok bağlanmayı ve sevdiğimi söylemeyi de öğretti çünkü çok sevdiğim insanlar öldü ve keşke daha sık görüşseydik ya da çağırdığında gitseydim diyorum.. daha fazla fotoğraf çekilseydik keşke, geriye sadece fotoğraflarımız kaldı
Sallanırken o gürültülerle ve asla unutamayacağım korkunç sesle beraber ölümü kabul etmiştim
Hayatım gözümün önünden falan geçmedi, sadece yapamadıklarım için üzülmüştüm o an, bomboş bi hayat ve ölüm olucaktı bana göre. Yaşım genç ve daha doğru düzgün bi şey yaşamadım, işe girmedim evlenmedim , gezmeyi çok istediğim yerleri göremedim
Şimdi toparlanmaya çalışıyoruz hepsini sırayla yapıcam kalan ömrüm yeterse
Temel ilk yardım ve arama kurtarma faaliyetlerini biran önce herkesin öğrenmesi şart en azından kendine müdahale edebilecek şekilde. Birkaç şey daha gördüm, öğrendim ama şimdi onları söylemeyeyim.
İnsanların kalbinde minnak da olsa iyiliğin, empatinin ve merhametin kaldığını gösterdi. Halen insanlık için umudun olduğunu, bir olursak çok güzel şeyler başarabileceğimizi öğretti ⑉