Milletimizin başı sağ olsun. Ve bir daha böyle bir felaketi rabbim yaşatmasın..😔🙏🏼
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Oluklar çift, birinden Nur akar birinden KİR". Böyle bir durumda bile yalana iftiraya pisliğe soyunanların ne kadar vicdansız olduğunu bir kez daha gördük. ve en önemlisi merhameti gördük.. iyilik kötülüğü yok edecek en etkili eylemdir... bizdeki g*vurlar Yunan kadar Ermeni kadar olamadılar, onlar bile yardıma koştu geldi bizdekiler g*vurluk yaparak yalan atarak prim yapmaya çalıştı... hatta kimisi 1katil" bile oldu, baraj patladı sular altında kalacaksınız diyen yalancının yalanından sonra kurtarma çalışmalarına mecburen ara verildi ve enkaz altında kurtarılmayı bekleyen bir çok kişi kurtarma çalışmalarına devam edilemediği için can verdi bir yalancı iftiracı yüzünden...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Deprem fotoğraflarına baktığımda bazı kişilerin birbirlerine gönderdikleri özür mektupları/kartları var parçalanmış fotoğraflar oyuncaklar var çok özendiğimiz hayatımız bir gecede yok olabiliyor. Birbirimizi kırmayalım çünkü ne olabileceğini bilemiyoruz 😞
00 Yorumla
+1 yılÖlümü hatırlamayı öğretti. Bende her insan gibi sanki hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyorum. Birgün benimde saatim duracak ama ben hala aynı tas aynı hamam bak hala bile akıllanmamışım gelmişim bu sitede boşuna vaktimi öldürüyorum.
Neyse herkese iyi günler
00 Yorumla
+1 yılAminn, bir daha yaşatmasın ve şu durumları atlatabilmeleri için Allah kolaylığını versin 🙏Ekstra bir şey katmadı, çok şükür vefa, vicdan sahibi, yardimsever, kalp kirmayi sevmeyen biriyim. Kirdiysam da gonlunu almaya calisirim bu yapida biriyim.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
89Cevap
- Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.
u +1 yılToplum arasındaki genel kanının ''insanlara nasıl davranırsanız, onlar da size o şekilde karşılık verir.'' şeklinde olduğunu biliyoruz. Ancak her şey, bizim kendimize nasıl davrandığımızla ilgili. Kendinize saygı duyarsanız, diğer insanlar da size saygı duyacak. Kendinizden sürekli şüphe ederseniz, diğer insanlar da size şüpheyle yaklaşacak. Kendinizi severseniz, sizi seven insanları etrafınıza çekeceksiniz. Öz sevginiz yoksa, bir şekilde diğer insanların da sizi sevmesine izin vermeyeceksiniz. Bunun farkına varmak, başta garip hissettirebilir ama durum gerçekten bu.
Kendinizi sunma şekliniz, kendiniz hakkında ne düşündüğünüz, bir birey olarak kim olduğunuz… tüm bunlar tamamen sizin kontrolünüz altında.
Kendinize nasıl davranıyorsunuz bilmiyorum ama ne olursa olsun daha fazla saygı duyun, daha fazla değer verin ve daha çok sevgi gösterin.
40 Yorumla - Gündem konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılAsla evlenmemeliyim: Eşimi çocuğumu kaybetme ihtimaline bike dayanamıyorum ola ki gerçekleşirse aklımı yitiririm.
Kilomu muhafaza etmeliyim: Enkaz altında kalırsam çıkmam kolay olması için mümkün oldukça kilo almamaya çalışıyorum.
Yatağın altında bir plastik şişe su bulundurmak: Uyurken yatakta depreme yakalanırsam odam çökerse alt kattakiler için çökmezse benim için bir şişe su faydalı olabilir.
Kendi adıma çıkardığım dersler bu... Hayatın kısalığı faniliği dünyevi şeylerden uzaklaşma korona Ukrayna-Rusya savaşı vb. Olaylardan ötürü sürekli kafamda ona da kendi çapımda çabalıyorum.17 Yorumla- +1 yıl
Aklın yolu bir ama umalım ki bizden sonraki nesillerin kaderi bizden daha güzeldir...
- +1 yıl
Dibi gördük artık bundan daha kötüsü olamaz dedikçe daha kötüsü oluyor ama her gecenin bir sabahı vardır diyesim de geliyor bir yandan... Bilemiyorum...
- +1 yıl
Her gün öleceğine bir gün öl...
- +1 yıl
Hislilik yaşarken ölmektir ama vicdanen rahat olmaktır.
Hayatta ölümden başka gerçek, çözümsüz ve mesele yapılacak dert yok. Hiçbir mesele karşısında çözümsüz, alternatifsiz olmamak ve kendini kahretmemek lazım. Yine öğrendik ki, insan hayatı kısa, beklenmedik anda da bitiyor. Geriye keşkeler, pişmanlıklar ve hatıralar kalıyor. Sevip, sevilip, olduğunca güzel yaşayıp, paylaşıp, kısa zamanı olabildiğince iyi değerlendirmek lazım. Çünkü ne giden zaman geri geliyor ne de giden insan geri geliyor.
20 YorumlaGündem konusunda 379 cevap paylaştı. Bana bir şey öğretmedi, sadece bir şeylerin altını çizdi. Bu ülkede hiç bir anlamda güvende olmadığımı, makam sahiplerinin insanların refahını ve güvenliğini gram umursamadığını bir kez daha acı şekilde anladım.
11 YorumlaBen İstanbuldan Gönüllü Olarak İlk Gün Hataya Gittim Durum Çok Kötüydü Depremzedelerle Oturduk Enkaz Kaldırdık Hayatımın En Kötü Ama Beni Kendime Getiren En İyi Tecrübeydi Eve geldiğimde Ben 23 Yaşımda Şükretmeyi Öğrendim Hep Daha Fazlasını İsteyen Sürekli Şikayet Eden Biriydim Ama Şimdi Bi Yastığımın Çatısı Olan Bir Evim Rahatça Uyuyabildiğim bir yatağım olmasına Şükür Ettim Ve En Kötüsü Tuvalettimi Yapabildiğim için de Şükrettim Evet İşte
23 Yorumla
+1 yılYeni alınan evin.. son model arabanın. en iyi teknoloji ev aletlerin bile bir çırpıda nasıl yok olduğunu.. Mülkün gerçek Sahibi sadece Allah'tır... ondan başka sığınacak kimsede yok..
21 Yorumla
+1 yılşahsen ben uykudan uyanmış gibi oldum. öyle gösterişli hayat değil de güvenilir bir hayat yaşamam gerektiğini öğrendim. 2 gün önce 2 katlı eve taşındım. artık yüksek katlı binalarda asla oturmam
110 Yorumla- +1 yıl
evet çok riskli. binayı yapan malzemeden çaldıysa geçmiş olsun. En güzeli abd'deki gibi müstakil hoş güzel evler yapmak en sağlıksı o
- +1 yıl
ülkenin sınır kapılarını bilmem ne kapısı gibi açarsa ne olduğu belli olmayan insanlar elini kolunu sallaya sallaya girer. ama az kaldı gidecekler yani öyle umuyorum. bu seçimde de gitmezlerse geçmiş olsun
- +1 yıl
hayır o dediğin İMKANSIZ bab. Anayasa var :) savaş harici asla seçim tarihi değişmez diyor yasa. Haziran ayında seçim olacak
- +1 yıl
kesinlikle seninle aynı fikirdeyim bab
- +1 yıl
ahbap olduk hadi hayırlısı :)
+1 yılBu deprem ilkim değil, ama hayatın fani olduğunu, kimin ne zaman öleceğinin bilinmediğini gördüm
21 YorumlaMal mülk ile böbürlenme çok sevinme 80 saniyede alırım dedi ve aldı. Herşeyin sahibi o idi zaten ama insanlık yoldan çıkmış fahiş fiyatlar, 5 katı ev kirası, stokçuluk kısacası bunlar zaten kibriti çakan durumlardı paraya doymuyoruz maalesef.
23 Yorumla
+1 yılÖğretmedi bana ama çoğu şeyi hatırlattı ve pekiştirdi.
Mesela; içimden geldiği gibi davranmayı, kin tutmamayı, aklıma geleni anında yapmayı, insanların negatifliğini takmamayı, kimseyi saçma nedenlerden üzmemeyi... bunları halihazırda yapıyordum ama daha da pekişti ve bir kez daha netledim.10 Yorumla
+1 yılİnsan hayatının pamuk ipliğine bağlı olduğunu, heran heryerde son bulabileceğini ve insanların her gününü son günüymüş gibi yaşaması gerektiğini, kalp kırmaması gerektiğini. Böylesi kötü ve zor zamanlarda dayanışmanın yardımlaşmanın ne denli önemli olduğunu. Ki Allah razı olsun, hiç ummadığımız ülkelerden yardımlar yağdı, sayısız kurtarma ekipleri akın etti deprem bölgelerine ve bizim ekiplerimiz gibi onlarda canla başla hayat kurtardılar. Şu tarifsiz karanlık ve acı günlerde düşman bilinen ülkeler dahi dost elini uzattı ya, buda beni en duygulandıran şeylerden biri oldu. Bu arada Allah tüm ekiplerden ve tüm gönüllülerden bin kere razı olsun.
10 YorumlaÖlümün her an çıkagelebileceğini ve sevdiklerimin "bir varmış bir yokmuş" misali hayatımdan ayrılabileceğini hissettim. Ölüm işte bu kadar yakın, bir şeyler henüz elimizdeyken kıymetini bilmeliyiz aksi takdirde ileride bazı şeyler için çok geç olabilir. Kalp kırmanın, kimseyi üzmenin de lüzumu yok. Neyin derdindeyiz? Her birimiz ölüp gideceğiz..
10 Yorumla
+1 yılBu deprem öğretmedi çünkü ben öğreneceğimi çoktan öğrendim. Hala öğrenemeyip yeni öğrenen varsa da bişey diyemiyorum
11 Yorumla
u +1 yılBildiğimiz gerçekleri hatırlattı, ilk zamanlar o u yapicam bunu yapicam falan dedik sonra yine rutin jayatlqrimiza döndük. Gerçekler bunlar kimse ajitasyon yapıp olmadığı biri gibi veya iste iyi görünmek adına nbos yapıp hikaye yazmasın. Her zaman ayninseyler oluuor çünkü toplum olarak balik hafızalı ve koyun gibi güdülmeye alıştık.
10 Yorumla
+1 yılS. ikikbhayattta yaşıyoruz. İkincisi o bedenlerini sergileyen ulaşılmaz kılan kadınlar hepsi yerle yeksan oldu. Olum ne güzel geldi. Kadın hakları diye erkekleri eziyet eden kadınlar yerin dibini boyladi.
Bedenini sergileyen, anasız babasız benim gibi evlenemeyen erkeklerin ahı yeter. Ya Rabbi Cumalar için bu ülkeye öyle dert verdi akan göz yaşım kan olarak millete dönsün. İçimde kalan o hasret özlem haksizliklar o göz yaslarim Milletime zulum olarak dönsün
00 Yorumla- Gündem konusunda 683 cevap paylaştı.
+1 yılTürk insanına hiç bir şey öğretmez Türk insanı balık hafizalidir iki gün sonra herseyi unutur yine kaçak yapılar çoğalır denetim yapılmaz taki yine insanlar ölür sorarım size 24 sene önceki depremden sonra kim ders çıkarmaya çalıştı hıc Kimse
10 Yorumla - Gündem konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEğitim, liyakat ve detay analitik düşünce insanlık her şeyi
11 Yorumla - Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBirilerini imana getirirken birilerini de kafir yapti olan bu
11 Yorumla- +1 yıl
👍
+1 yılDevletin hiçbir kurumuna güvenmediğim konusunda yne haklı olduğumu
11 Yorumla
+1 yılHayat sanki yaratıcı adına bişeyleri öğretebilmek için bizimle her türlü iletişimi kuruyor, doğa canlıysa bir yaratıcısı varsa bir iletişim bağı da var
10 Yorumla
+1 yılHayatın boş olduğunu. Dünya kazançları için harcanan emeğin gereksiz olduğunu. Ahiret için hazırlık yapılması gerektiğini idrak etmiş oldum sayın müdürüm
10 YorumlaBu hayat bize insan hayatının sandığımızdan da ucuz olduğunu gösterdi. İnsanlar bile bile canlı canlı tabuta konulmuş. Çok öfkeliyim, çok kızgınım, çok yıkığım.😭
13 Yorumla- +1 yıl
Bundan sonra gereken ciddiyet mi? Bu ülke düzelmez. Çünkü halkımız çıkarcı, menfaatçi. Önce ahlâkî açıdan onarılmamız gerekiyor. Ahlâkî olarak çöküş var. Ayrıca çok unutkan bir milletiz, iki gün sonra yikilan binaların sorumlularini yerine diktikleri binaların kurdelesini keserken alkislayacagix, onlara teşekkür edeceğiz. Kaybedilenler unutulacak. Rant ve menfaat kaazanmaya devam edecek.
- +1 yıl
Kesinlikle.. Kısmen de olsa bu felaketten ders çıkaranlar olmuştur diye düşünüyorum.. evt insanlarımız çok fazla ahlak değerlerini yitirdiler.. umarım iyi insanlar adına yaşanmaması temennim..🙏🏼 kötülerin cezasını masum insanlar çekmesin. hakedenler kötülüğü görsün yaşasın..
+1 yılÇok şükür ALLAH' varlığına inanan biri olarak başımıza netür felaketler getirebileceğini gösterdiğini birkez daha öğrenmiş oldum
10 YorumlaGündem konusunda 334 cevap paylaştı. Allah'tan geldiğimizi ve yine Allah'a döneceğimizi bir kere daha hatırladık ama bir aya kalmaz yine unuturuz sallantılar geçince.
10 Yorumla20 senede öğrenilmemis şeyleri ben öğrensem ne olacak?
İnsanlar öğrenecek. Zaten önlem alınmadığını birçok insan biliyor
10 YorumlaDünyanın 3 günlük olduğunu , malın mülkün yalan olduğunu, insanların para için yapmayacağı bir olmadığını, dürüst olmadığımızı kendi yaptı bir yillik binada kendinin olduğunu ve en güzel yanı da birlik ve beraberliğimizin ne kadar güçlü oldununu
10 Yorumla
+1 yılAcının ne demek olduğu, hiç tanımadığın insanların bile ölümünün ne derece seni üzdüğünü öğretti.
21 Yorumla
+1 yılBen sürekli intihar etmek isteyen biriydim ama sonra hayatın çok kısa olduğunu, şu dünyada gelip geçici olduğumuzu, hiçbir şeye üzülmemek, takmamak gerektiğini anladım. Hepsi gereksiz şeylermiş. Bu kararımdan şimdilikte olsa vazgeçtim.
01 Yorumla
+1 yılEn büyük düşmanlarımız cehalet, açgözlülük ve korku
13 Yorumla- +1 yıl
Tek çözüm işin ehli insanların başa gelmesi. Onları seçen de biziz. Kısır döngü
+1 yılElimizdeki ile yetinmeyi
Şukretmeyi
Allah'ın varligini
Bu dünyanın kimseye kalmayacağını
Saraylara gerek olmadığını
İnsanın aciz bir mahlukat olduğunu ogrendim10 Yorumla
+1 yılBazı insan silüetleri karşısında merhametime sımsıkı sarıldım.
Öğrenmem için böylesi bir acıya gerek yoktu, bir karıncadan bile birçok şey öğrenebilirim.00 Yorumla
+1 yılAmiiinn..
Iyi insan olmanin herseyde. degerli oldugunu..
Birlik olmanin cok önemli oldugunu..
mücizelerin ve Allahin kosullarinda herseyin mümkün oldugunu..00 Yorumla
+1 yılÖlümün gerçekten ansızın gelebileceğini öğrendim, aslında bunu zaten biliyordum. Ama uzun zamandır ölümü bu kadar yakından hissetmedigim için bunu unutmaya başlamıştım
00 YorumlaYönetmeliklere harfi harfine uyulması, müteahhitlere tahsil şartı zorunluluğu gibi bir çok hurafe olmayan önlemin alınması gerektiğini öğretti.
Deprem değil, boktan binalar öldürür00 Yorumla
+1 yılÖlmeden önce yapmam gereken ne varsa onları yapmayı ertelemem gerektiğini öğretti Maddi manevi veya maneviyat yönünde
10 Yorumla
+1 yılBirikim yapmamaya öğretti. Gelip geçiciyiz yiyin gitsin. Akrabalara mal mülk bırakmayın. Hayat kısa, akrabalar akbaba gibi para peşinde...
20 Yorumla3 günlük dünya hayatı için ahiretimizi berbat etmememiz gerektiğini hatırlattı
20 Yorumla
+1 yılAllah'ın planının bizim planlarımızı bertaraf ettiğini sabaha bile çıkacağımizin garantisi yokken uzun vadede planlar yapmanın ne kadar boş olduğunu
00 Yorumla
+1 yılHerkesin de kötü olmadığını hala iyi insanlar var olduğunu öğrendim
04 Yorumla- +1 yıl
Son zamanlarda çok bozulduk. Çoğu insan birbirine zulmeder oldu o yüzden şaşırdım bu yardımlara.
- +1 yıl
Öyle maalesef
+1 yılKıçımız başımız ayrı oynaya oynaya geziyoz ortada. Halbuki Bi anlık varız şu dünyada. Bunu çok net gördük.
00 YorumlaAkrabalarim. Bile. Olmayan insanlara aglayip. Uzulebildigimi
01 Yorumla
+1 yılDevletin içinin nasıl boşaltığını, alınan vergilerin asla yerine gitmediğini vs çok fazla şey öğrendik.
00 YorumlaSınavın gelip geçici olduğu 2 dakika sonra bile yaşayıp yaşamayacağının garantisi olmadığını DAHA İYİ öğrendim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAmin neyi öğretti insanların beyninin hala iki bacak arasında olduğunu ve hiç Bi işe yaramadığını öğretti bu toplum asla akıllanmaz başına ne gelirse gelsin
01 Yorumla
+1 yılÖlümün yakın hayatın kısa olduğunu en büyük kârımız dinimizi hakkıyla yaşamak olduğunu öğretti
10 YorumlaGündem konusunda 397 cevap paylaştı. Hayat kısa ölümün yaşı yok her zaman iyi bir insan olmamız gerekiyor para mal mülk güzellik hepsi gelip geçici aldatıcı şeyler hiçbir şeyin garantisi yok alan da veren de Allah'tır
00 Yorumla
+1 yılSiyasetin hayatımıza ne kadar çöreklendiğini, siyasete bulaşanların insanlıklarını ne kadar unuttuklarını. Depremde bile siyaset yapıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılBildiğim bir şeyi hatırlattı, hayat bir nefesten ibaret ve bir tek saniyemize hakim değilken, yaptığımız artistlik boşuna!
10 Yorumla
+1 yılHer an ölebileceğimizi, sevdiklerimizin kıymetini bilmeyi, eğer ortada affedilecek bir hata varsa geç olmadan affetmeyi.
10 Yorumla
+1 yılAldığımız nefesin bile bize ait olmadığını ve sadece 3 günlük dünyada anı yasamanın önemini anladım
00 Yorumla- Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılOturduğumuz binalar eski ya da kaçak zaten depremden de kaçış yok hep derler ama kimsenin umrun da değil böyle kafalar var oldukça daha çok insanın ölümüne sebep olurlar.
00 Yorumla Yaşamın saniyeler içinde bitebileceğini iyice hatırlattı. Her şey boş ve anlamsız gibi geldi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana geçmişin önemsiz yarının belirsiz bugününse çok kıymetli olduğunu hatırlattı. Artık kimseyle küs uyuyamam mesela..
Kırdığım kalpler varsa peşine düşer düzeltirim, vicdanımı rahatsız edecek hiçbir şey olsun istemem. Bir şeyi istediğimde eğer bu mümkünse o an gerçekleştirmeliyim çünkü ertelediğim saatin hiçbir garantisi yok. Bana bunu hatırlattı..00 Yorumla
+1 yılÖlümün ne kadar ani ve habersiz geleceğini öğrendi yarınımızın garantisi olmadığını öğretti
00 YorumlaÖlüm bir nefesten daha yakın bize bunu bilincinde olmak lazım
00 Yorumla
+1 yılMülkün sahibi Allahtır. Bunu zaten biliyorduk ama bize yeniden hatırlattı
00 YorumlaAcır isen yetime döner koyar totona Suriyelilerin depremden daha yıkıcı yağmacı olduğunu
00 Yorumla
+1 yılHayatı falan boş ver şekerim ben siyah ojeye odaklanmış durumdayım 🤩
00 Yorumla
+1 yılÖlümün bir nefes kadar yakınımda olduğunu anladım tamamen
00 Yorumla
+1 yılDepremden õncede hayatin boş ve Yalan olduğunu zaten bilincindeydim farketmedi ki bu durum bende..
00 Yorumla- Devamını Gör (88)
Devamını Gör(133)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem