Gizli Üye(30-35)+1 yılönceden çok hassastım şimdi yavaş yavaş atlatiyorum , mesela temizlik konusunda ulyra tituzdim şimdi uktra pis biri oldum ama hala devam eden temuzliklerim var mesela anahtar yeremi düştü onu mutlaka kolonyagiyla silerim gibi , önceden biri mide bulandırıcı Bi hareketmi yaptı midem bulandırdı ama şimdi alıştım yemek yerken ne yaparlarsa yapsınlar etkilenmiyorum , çok minimal Bi hayatım var , ileri (kimsem kalmadığında ) ıssız Bi dağ evine çekilmeyi düşünüyorum yanıma Bi iki hayvan almayı düşünüyorum köpek olabilir cunki köpekler çok sadık hayvanlar , insanlardan artık şöyle tiksiniyorum onlar maddeye paraya tapar hale gelmiş parayı köpeğin önüne atsan yemez ama insanlara parayı göster ve yüzlerine bak nasılda hemen değişiyorlar? yahu para alışveriş aracıdır nesnedir kanı canı yoktur , hele hele sözde değerli metallerede tapar olmuşlar hele kadınlar evlenirken ellam bilmem şu kadar altın isterim kusasım bile gelmiyor boğazını yerim bırakan her ay altın alan insanlar var ama bu depremde gördük binlerce insan beton altında kaldı ve altınları paraları başkalarına kaldı enkazdan çıkarılan yüzlerce çelik para kasalarını görünce paramı zaten özgürce harcıyorum (canımın çektiği ne varsa alır yerim ) kendime dedimki Bi kasa dolusu altın para mücevherin olsa ne yazar bi gece sallanirsin beton üzerine çöker ölür gidersin sonrada sözde o kıymetli şeylerini başkaları çatır çatır yer , düşüncelerime katılmayan olabilir saygı duyarım kimseyi suclayamam cunki modern hayat bizi kapitalist dilenciler haline getirdi ben yerde para bile görsem almicak hale geldim alıp napim? hele hele miktarı çoksa? işin yoksa karakola götür yok camiye götür hiç uğraşamam , geçmiş zamanda yaşlı Bi tanıdık büyüğüm Cook yüklü Bi para bulup sahibini aramis ve bulmuş paranın sahibi bulan bu amcaya :-- sen canım niye parayı yemedin demiş bende zaten çok vardı demiş burdan paraya tapanlara sesleniyorum yanlış yoldasınız paranızı yiyin
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
mngdmn taypi değiştirdi alım gücü düştü şu son asgari ücret zammı piyasayı lunaparka çevirdi fukaralar oy versin diye ekonominin bacısını sqti nebo konuşunca artık bende böyle bakıyorum
https://www.youtube.com/embed/lLtchAFp5Ds00 Yorumla
+1 yılHayatımda bazı dönüm noktaları var. Neler oldukları bana kalsın yılları yeter. 1999, 2008, 2011, 2016, 2018
12 Yorumla- +1 yıl
EİG için teşekkürler 🙏🏻🙏🏻
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılSoru sor butonunu bulmuşsun fosil.
Sorunun cevabını düşünüp geleyim ben155 Yorumla- +1 yıl
Evde çay içerken beceremem onu fosil 😂
- +1 yıl
Yağ gibi akıyor 🤤
- +1 yıl
Sen sakarsın ya beni de sakar sanıyorsun 😂 yok fosil öyle cay kahve dökme huylarım yok benim 😂
SAKAR değilim ben 😂 - +1 yıl
Sen sakar değil misin 😂😂 hatta dur şöyle gülecem ZaaaaaxD
- +1 yıl
İltifat değil mi bu 😂
- +1 yıl
Eyvallah fosil eyvallah 😂
- +1 yıl
Tişikkir idirim mi deseydim 🥺 güzel kardeşim harketler onlar 😂
- +1 yıl
Ben ve kibar 😂😂😂
- +1 yıl
Düşününce bile kaşıntı tutuyor her yerimi 😂
- +1 yıl
4 saniye falan düşünüyorum 🥺 fazlası başımı agrıtıyor
- +1 yıl
O kadar düşünüyorum ya. Zamanında cok düşündüm saclarımı 3 gunde beyazlattım bıraktım düşünmeyi 🥺
- +1 yıl
En güzeli kız gercekten bak. Hayata olaylara o kadar anlam yüklemeye gerek yok 🤔
- +1 yıl
Ben direkt emojılere takıldım. Ne emojısı kız onlar 🤔
- +1 yıl
Kadın emojilere çağ atlattı 😂😂
- +1 yıl
Eeee yat uyu kız. Uyku süper olay uyusana
- +1 yıl
Kahve iç sade kahve. Yazarken salyam aktı kahve yapayım ben 😂
- +1 yıl
Sana afiyet olsun. Bir şekilde dökmeyi beceriyorsun zaten 😂😂 pop fıstık mı ne ondan aldım onunla gömeyim ben 😂
- +1 yıl
Pop fıstık kız üstünde cıtır cıtır kaplama var 😂
Olur olur yeriz 😂 - +1 yıl
Görsel atayım istersen 😂
- +1 yıl
2. Kat kız daha önce atlamışlığım var bir şey olmuyor 😂
- +1 yıl
Yok olmaz 4. Kat orası kafam acır 😂
- +1 yıl
Dısarı cıkayım bari biraz. Sigara fıstık falan alayım 😂
- +1 yıl
Fotograf hak ediyorsun ama 😂
- +1 yıl
O zaman cıkayım ben. Belkı atarım gorsel. Hal ve hareketlerıne göre degerlendirecem 😂😂
- +1 yıl
Hepsını yapıp yazacam sana 😂😂
- +1 yıl
İstiyorsun sen bilmiyon 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yılBeni değiştiren tavırlar oldu sanırım. İnsanlar ve tavırlar. Ektiğim şeyleri biçemedikçe ben de daha zahmet etmeyen birine dönüştüm. Değişmeyen haz eden biri değilim ama ben hala eski ben olsaydım ezenim çok olurdu.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 206,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBeni genel olarak yaşadığım hayat daha çok değiştirdi yani tüm bir hayat olarak değişim yaşadım yani bir olay değil de daha çok bu uzun yolda daha çok değiştim diyebilirim.
Bu yüzden de insanlara daha az güvenmiyorum hatta hiç güvenmiyorum diyebilirim. yani genelde olarak insanlardan beklenti içinde değilim.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılinsanların nankör oluşları Kimin elinden tutup iş güç sahibi yaptıysam kimi evimde doyurduysam tek gördüğüm şey ilk fırsatta seni satmaları , nankör oluşları , arkandan konuşmaları bırak teşekkür etmeyi selam bile vermemeleri oldu insanoğlu çiğ süt emmistir herkezden herşeyi beklerim
20 Yorumla Aşk konusu beni çok olgunlaştırdı. Çok ciddi ve sert biriydim. O beni yumuşattı. İnsanlara insan gibi davranmayı öğretti bana. Neredeyse bütün kızlar benden korkarken o çok samimi ve iyimser yanaşmıştı. Çok özledim ama onun bıraktığı gibi kaldım.
10 YorumlaSahil kasabasından ayrılıp İzmir'e gittiğim zaman oradaki yalanlar, Sahtelik ve hilekarlık, Acımasızlık gibi konular beni çok fazla bilinçlendirdi. önüme binlerce kız denk geldi hepsinin biri Baba, Amca, Abi, Kuzen, Akrabaları ya da benzeri şeylerken tecavüze uğradığı yalanı ya da İnsanların sahte hayatları. kendilerini olmadığı gibi göstermesi gibi şeylerden ötürü çok fazla algım değişti. insanın en az 1 yıl büyük şehirde yaşayıp oradaki durumu tecrübe etmesi gerek.
10 Yorumla
+1 yılyaşadıklarım değiştirdi beni en çok sanırım kırılınca değişiyor işte
20 YorumlaNamkorluk, vicdansizlik ve merhametsizlik sahibi insanlar cok fazla hayatima ve kisiligimde degisime yol acti. Kisa zamanli arkadasliklardaki pek onemli degil ama uzun vadede olan arkadaslik dostluklardaki cok etki etti.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHayat şartları, insanların bencillikleri, egoistleri, merhametsizliği. Sadece ben demeleri beni çok değiştirdi. Zamanla insanları tanıdıkça değişiyor insan.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşadığım kötü olaylar 😔
Evlilik boşanma tehdit hakaret , baba evinde kötü halde olmak, insanlardan bir şey bekledigimde hayal kırıklığına uğramak, insanlara güvenimin sarsılması
Bunlar beni değiştirdi artık eski ben değilim...10 YorumlaYediğim goller beni geliştirdi. Artik çok daha güçlü ve acımasızim. Aslında değiştin diyen inanlar asıl değişime neden olanlardır
10 YorumlaHayat ve insanlar realist biri oldum fakat duygularımı kendime ve gerçekten sevdiklerime sakladım.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılBeni hiç bir konu değiştiremez.
Karakter ve kişilik oturunca pek mümkün olmuyor değiştirmek isteyen çok kişi olsada.10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevdiklerimi kaybetmek, çok güvendiğim birisi konusunda güvenimin sarsılması, fazla vafakarlık yaptığım birinden vefasızlık görmek…
10 YorumlaInsanların davranışlar benim onlara olan yaklaşımımı sorgulaması sağladı ve değiştim hem de çok
10 YorumlaBeni direkt insanlar değiştirdi az ve öz olarak demek gerekirse.
10 YorumlaYeni insanlar ve davranış biçimleri ve nedenleri değiştirdi
10 Yorumla
+1 yılDüşüncelerim ve yaşadıklarım. İnsanın gülüşü bile degisiyormuş onu anladım.
10 Yorumla
+1 yılKarşımdaki insanlarin gerçekten samimi olup olmadığını anlamakta bazen zorluk çekiyorum
10 Yorumla
+1 yılKadınlar ve kadınların davranışları kadınların gerçek yüzü
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 452 cevap paylaştı. İyi niyetimi suistimal edenler yüzünden bu konuda değiştim.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şey değiştirmedi. Sadece biraz daha farkındalık kazandım.
10 Yorumla
+1 yılYaşadıklarım, duyduklarım, hissettiklerim ve öğrendiklerim ¿
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. En yakınına bile güvenmemeyi, bana insanlara olan bakış açımı değiştirdi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların nankörlüğü, zorbalığı, sinsiliği, ikiyüzlülüğü
10 Yorumla
+1 yılGenelde olduğum gibiyim ya pozitif düşünüyorum genelde
10 Yorumla
+1 yılKişisel gelişimden sonra
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılbabamı kaybettikten sonra bir çok konuda değiştim diyebilirim
10 Yorumla
+1 yılEmek verdiğim kişilerin bana karşı nankör oluşu, beni çok değiştirdi. İsmail YK iken, Bülent Ersoy oldum ya
10 Yorumla
+1 yılAcılarımı kayıplarımı yaşamama müsade etmeden ellerimden yitip giden zaman
10 YorumlaKendimce bilip umursamadığım şeyleri kendi yüzüme vurduğum zaman değiştirmeye başladım
10 Yorumla
+1 yılFelsefe yapmaya başlayınca full değişim oldu
10 YorumlaKırıldım ve değiştim.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaşanması mümkünken yaşayamadığım hayallerim.
10 Yorumla Yanlış insanları tanımak
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılKayıplar ağırdır.
Değiştirir.10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 397 cevap paylaştı. ask ve zor olan hersey degistirdi fikirlerimi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayati konular
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. İnsanlar ve tecrübelerim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayat bir konu ise hayat diyelim
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılDaha olgun bakıyorum herseye
10 Yorumla
+1 yılSanırım aşk konuları.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHürriyet ve gelecek.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılAile ile ilgili konular
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaşadığım her tecrübe değişimime sebep oldu..
10 Yorumla Gerçeklik dışı gerçekler
00 Yorumlaİnsanların acımasız ve zalim oluşu
10 Yorumla
+1 yılYalancı insanlar
10 Yorumla
+1 yılSon bir yılda yaşadığım tatsız olaylar diyebilirim
10 Yorumla
+1 yılAşk acısı değiştirdi
10 YorumlaYaşanan her şey değiştiriyor
10 YorumlaIki yüzlü sahte insanlar.
10 Yorumla
+1 yılDeprem