Biraz önce Su içerken arkadaşım güldürdüğü için ağzımdan suyu fışkırttım (hâlâ burnum yanıyor) ve bir saat boyunca ilkokul aşklarımızı anlattık. Su an hâlâ karnım ağrıyor. Sizin de böyle anılarınız var mı?
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Hiç uzun zamandır gülmüyorum maalesef. genel olarak sadece komik film izlediğim zaman yani komedi filmi izlediğim zaman gülüyorum. bunun dışında birde samimi arkadaşım ile konuşursam
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sana en acilinden samimi insanlar gerekiyor. Merak ettiğim bir şey var, sen mi böyle yalnız olmayı tercih ediyorsun. Yoksa insanlar mı seni yalnız bırakıyor?
Soran
+1 yıl
Bu arada komedi filmlerinde cidden gulunebiliyor mu ya, bı bunu beceremedim gitti. Bana komedi filmi önerir misin, böyle fazlasıyla güleceğim
Teşekkürler yani kafa dengi birisi bulamıyorum diyelim. bende genelde işte filmler gülüyorum sadece. tabi ki çok sevdiğim komedi filmleri var yabancı ama.
The adam project ve Thor 3
Soran
+1 yıl
Ben inanıyorum bulacağına 😌, bu arada ben yerli izlemiyorum. Yarın izlemeye başlayacağım 👍🏼 teşekkürler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kulağimda kulaklik ve battaniye altindayken duyulup görülmediğimi farkederek iki saat burnumu kariştirmam sonucunda kardesimin "abla mağarayi bitirdin nihayet" tarzinda ki cumlesinden sonra.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
DHSİDHWİDHWİHDEKBU kahkahaya boğuldum ya , çok iyiii
4-5 gün önce herhaldeğğg jsjsjsj Snapchatten annnemgile komik lensler denetiyodum jsjejwjs bir ara kendimi halının üzerinde tepinirken buldum çok güldüğüm için njwjwjs
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Okurken aklımda canlandı, benim de böyle anılarım var