🌸 Ayyhayayyy şu an çççiiookk keyifliyim gül gül yanaklarım kızardı ay 😹😹
En son ne zaman gülmekten yanaklarınız ağrıdı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dün herhalde 😂 ya aslında yanaklarımın ağrıdığını hatırlamıyorum Ama sebep şuydu; Spor aletlerinde sallanırken bir anda Canerle Muhabbetim geldi aklıma böyle bir muhabbet aramızda geçmedi ama ben geçmiş gibi hayal ederken az kalsın gülmekten donuma işeyecektim 😂 Neyse sebep şuydu; bir arkadaşım var Bize geldiğinde (ismini vermiyim) sesi o kadar gür ki alt katla üst kat komşu duyuyor. Dışarı herhangi bir sebepten çıktığımızda Sesini tüm mahalle duyuyor. Yani osuruk ile ilgili bir muhabbet açılsa adam utancak "Herkes duydu osuruğumuda" dicek. Gerçekten o kadar gür bir sesi var ki gece herkesin uyuduğu vakitler sesiyle uyandırcak insanları o derece gür benimkide tam tersi kulağı sağlam duyan bir insan zor duyuyor 😂 Eğer onu Caner ile tanıştırsaydım adam kesin içinden "Birinin sesi tüm mahalleyi inletiyor, Birinin sesinide Kameralar zor duyuyor adam resmen g*tüyle konuşuyor o derece kısık" derdi. Bu arada adam resmen g*tüyle konuşuyor kelimesindeki kısık sesli benim 😂 Desene biri beter diğeri ondan dahada beter diye 😂 Bunları düşünürken altıma işyeecektim işte gülmekten. Ama cidden komik değil mi? Ben iyi güldüm valla 😂 öyle 😂