Resimli yazılar var, birakval'in hazırladığı. Pinterestten bulabilirsiniz mesela benim kendimi bulduğum resim bu

Resimli yazılar var, birakval'in hazırladığı. Pinterestten bulabilirsiniz mesela benim kendimi bulduğum resim bu

Kendimi özetleyebileceğim resim bu olurdu. yani mutluluğu ve sevgiyi beklerken aslında kendi duygularımı kaybetmenin resmi daha çok bu yüzden bu resmi seçtim Joker karakterine de benzediğim için aynı zamanda..
doğal insan dış hayata uyum sağlayamaz zira dış hayat tamamen zihinsel yaşanır. ben aslında dış hayata uyum sağlayıp senin gibileri görmezden gelmeyi çok isterdim tıklayıp hiç bakmazdım bile konuna. iyi yaşamak için olması gereken bu yoksa kısacık hayatını mahvedersin.
Peki neden görmezden gelmedin? Ve ne kadar yaşayacağımızı yalnızca Allah bilir
bu benim yapabileceğim bişey değildi test ettim tabi denedim yapabilirmiyim diye çok uğraştım.. benim komut veren yerim beynim değil.. ortalama zihinsel bir insanın komut veren ve uygulayan yeri zihni bana göre.. istedği herşekle girer yani iyi yaşamak için ben yapamadım keşke yaapabilseydim.
Peki sen dış hayata uyum sağlayabiliyor musun? Ve zihinsel yaşamaktan kastın ne?
Sorulara cevap vermek yerine konuyu değiştiriyorsun. Ayrıca tanımıyorsun beni. Bu eminlik, kesinlik nereden?
koyduğun resmi gerçekten yaşayan bir insanın "joker" le işi olmaz ismini bile duymamıştır. buradan bir şey anlamışsındır.. senin başka insanlardan farkın yok.. bu tür sözlerin çıkış yeri doğal insandır yani sen geçmişte çok derin yaşanmış bir aşkı sonucu kötü bitmiş.. bunu zihninle alıp "ben buyum" demen emselillik ötesi ben öyle bir aşkı gerçekten yaşamadıysam toplum hangi anlamı yüklerse yüklesin benimle işi olmaz.
İzlemedim zaten sadece karşıma repliği çıkmıştı aklıma geldiği için yazdım. Ki halen soruma cevap alamadım. Ben bir bilgi alma çabası içindeyken sen sürekli saldırmaya ve hakaret etmeye devam ediyorsun. Keyfin bilir. Herkes aynı yere bakar, farklı şeyler görür. Ama kendine de mükemmel bir analizci gözüyle bakmayı acilen bırakmalısın. Çünkü hataların var, her insan gibi
İçinde yaşadığım dünya ile içimde yaşadığım dünya arasında kuramadığım bağ var. Aklımla yüreğim arasına sıkışmış bir beden ve özgürlüğü bir merminin ucunda gören ruh. Kırılmış bir hevese takılmış gidiyor işte ömür..
Yazı alıntı mı, siz mi yazdınız?
Yorumdan alıntı

Ricalaar 🥰
Cevap
5Cevap
Arada sırada bunu kendime hatırlatmak iyi geliyor
Çok güzel bir yazı
😍🥰✨
🥰🌟
Ben istediğim gibi yaşarım, en fazla beni istemezsiniz olur biter...
Profilindeki sözde özetliyor beni onuda eklemek istiyorum buraya...
Stalk yapılıyor herhalde çünkü yeni değiştirdim
Yok ya niye stalk yapayım farkettim ve söyledim

Kendime kirginim ve üzgünüm kendimi affedebilecek miyim bilmiyorum😔
Fotoğrafın tatlılığıı 🥺 Ne yapmış olursan ol pişman olduktan sonra hepsini telafi edebilirsin. Umudunu yitirme ve kendini affet. Çünkü herkese kırgın yaşayabilirsin ama kendine.. asla. Sen de kendine sırtını dönersen sana kim destek olup yerden kaldıracak? 🌼
Haklısın her şey güzel olacak inşallah 🙏😇💖
İnşAllah 🖤
Sana uyar ya da uymaz
Beklentin olur ya da olmaz
Hiç bir zaman degismeyecek bu bedenim.
İşte bende böyle bir kulum.
Bu yazı da çok güzel, değerli bir iltifat gibi geliyor bana
Genel tepkim bu.
Apt*l insanlara karşı kalan son sabır kırıntısı cfgxdf
Evet 👍

Kırmızı çizgimdir..
Müziği duymayanlar dans edenleri deli sanıyordu
En sevdiğim sözlerden
Lütfen kendini tanımlayacak daha hoş, daha renkli, daha iç açıcı resimler seç
Denerim
😊😊
Aklıma Joker'in şu repliği geldi: "Ben sevilecek biri değilim. Ben bir fikirim, ruh haliyim"
Maybe ☺️
bana göre sende zihinsel bir insansın yani açtığın konuya koyduğun resimle uzaktan yakından ilgin yok. zihinsel insanın bunu yaşaması komik ötesi bence.. şey gibi adam sürekli ortamlara akıyo sıkılıyo ve bir gün diyo ki "ben depresyona gireceğim hatta majör depresyona bunu yaşamak istiyorum hatta intihar" bu komik ötesi bir şey yani embesillik.
Tek bir resim ile kimseyi gerçek anlamda tanıyamazsın ön yargıya gerek yok bence ☺️

Bu.
Nevi şahsına münhasır
Resim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?