Belki tek bir nesne, belki sadece bir boya ya da fırça darbesi. Belki orman, belki de şehir.

Belki tek bir nesne, belki sadece bir boya ya da fırça darbesi. Belki orman, belki de şehir.

Bunu 2019 yılında yaptım ve tam olarak da şöyle bir şeydi:
Harika

Kirli duygularından kendine dost Yaratan ve onlara Tutunan-Pasif agresif-Ölümü seven ama bedeni Ölümden korkan- Zihninin ise Yaşamaktan Korktuğu- Belki zaman ve bir çok şeyin katilini- Bunu yazarken sizlere tablodan baktığımı, öykünün sonunu nereye varacağının kaygısını son olarak odadan çıktığımda normal birine dönüşen iki yüzlü birini yansıtan tablo aşağı yukarı bu olurdu.
Üç Ay önce bir tablo yapmaya başladım güya kendimi yansıtmak istiyorum.😏 Fakat bir şey oldu, bir şey adını bilmediğim bir şey oldu ve yapma isteğim yok oldu zavallı çalışmam aylardır odanın ortasında duruyor annemden nerdeyse her hafta bunun için azar işitiyorum🙃 yapacaksan yap, yapmayacaksan kaldır ortalıktan diye ama işte ben içimdeki o yapma isteğini kaybettim..🤷🏻♀️
Tekrar deneyin, tekrar tekrar. Zorla da olsa oturun ve uğraşın.
Kocaman beyaz bir boyanın üstüne miniminnacık bir nokta, zar zor seçilen cinsten. Aslında çevresine bir daire çizebilirim en en en incesinden. Daha da kirletmek istemem beyazı sonra. Güzel oldu sankii 😃
Oldu oldu
Cevap
14Cevap
Ben sanırım evreni çizmek isterdim.. çünkü kendimi yansıtan en güzel şey evren gibi geliyor.. sonu olmayan.. keşfedilmemiş ve aynı zaman da büyüleyici.. gezegenler de olabilir veya yıldızlar

bu olsun bakalım
İnci
Ruhumu yansıtacak bir müzik koysam 😃 Anlamına kadar https://open.spotify.com/track/2pzyEWXXswDVn2iMkh0a8d?si=wVuDjPkuR9O4H-VoSnd5yA%0A
Bu aralar nedense kocaman ateşi olan bir şömine çizmek istiyorum. Etraf sıcak bir atmosferde olacak ama her yer ne kadar derli toplu olmasına rağmen, terk edilmiş gibi bir oda olacak... Üşenmesem, çizeceğim :')
Güzel tasvir, üşenme :)
Sanırım bir manzara tablosu çizerdim. Doğanın sakinliği ve güzelliği, benim de içsel huzurumu ve hayattaki denge arayışımı yansıtır. Siz kendinizi nasıl ifade eden bir tablo çizerdiniz?
Uzun bir yol. Kenarlarında ağaç dikili.
Evet
Simsiyah bir gökyüzü, ama ayın ışığı aydınlatıyor da.. bir sürü yıldız var.. ve ayın üzerinde oturup müzik dinleyerek yıldızlara dalan bir de ben..
Çok hoş
🙏🏻✨
Anlatamadım ama ilkokulda çizdiğimiz o dere kenarı ev kuşlar gökyüzü ve ağaçlar. Birde uzun ince bir yol + ailem ve sevdiklerimin oturduğu bir masa çizerdim.
Çok masum :))
Bir yer bulalım dünyadan uzak.
Tamam söz :))
Bazı bölümleri karmaşık ve karanlık, bazı bölümleri de gökkuşağı gibi rengarenk ve flu, bir o kadar da derinlik hissi uyandıran fırça darbeleriyle yapılmış bir tablo yapardım.
Çok kalabalık olurdu ama
Ruhum kalabalık n’apim :)) Bu kargaşayı ancak Van gogh falan resmedebilirdi sanırım. Yıldızlı gece tablosu gibiyim.
😂😂
Cam küresi çizerdim.. hani sallayınca karlar yağar ya içinde.. orada karlar yağdırırdim.. bir kız çocuğu olurdu içinde..
Bir yan eksik
Bu olsun. Rastgele buldum.
Rengarenk güzel.
Masmavi gökyüzünün yansıması altında bir masumcuğum elinde tutuşum olabilir gökyüzünün yansıması nereye gidersen seni takip eder misali en basitinden. Masumçuksa içimdeki sevginin yansımasıdır.
bir yanda eşsiz bir manzara ortasında ağaç diğer tarafta enkaz halinde feryat figan bir şehir bu 2 farklı olayın ortasında o ağacın altında elinde kahvesi bankta oturan ben.
Her hafta geçtiğim bir yol var etrafı ağaçlarla kaplı orayı çok severim. Kesinlikle o manzaranın tablosu olurdu. Bu tablonun anlamı da 'nereye gittiği belli değil ama geçtiği yerler yemyeşil' olurdu.

Hadi çizdim.
Bu olurdu 🥲

Çok hoş bu resim tam benlik
Böyle bir şey olabilir.
muhtemelen doğa renkler ve duygularla dolu bir manzara çizerim. Doğayı ve insanların içindeki duyguları birleştiren bir tablo olabilir.
Her taraf yemyeşil ağaçlar bahar geldi kır çiçekler.. öyle bir yer içinde olmak bana huzur vericidir.. böyle bir yer tablo çizerdim.
Karanlık bir odada ışık altında kendimi çizerdim
Issız bir adada mahsur kalmış , oturmuş o geminin gelmesini bekleyen bir kız çocuğu çizerdim
Mona Lisa tablosu ben çünkü her kılıfa soktular kadını 😂🤣
Bir tarafımı melek olarak çizerdim, diğer tarafımı şeytan. Baphomet gitsin kumda oynasın.
Kendimi yansıtmaya karar verirsem ortaya çıkarsa bilebilirim ancak bunu.
Çizimlerinde zatən iç dünyamı yansıtıyorum, amatör...
*Çizimlerimde.
Herşeyi içine çeken ama koca bir boşluk olan Kara delik :)
Sonbahar ayında rüzgarla dans eden kızıl yapraklar. 🍂
Bol bol her çeşit her renkten çiçek ve o çiçeklerin arasında siyah saçlı bir kadın.
Bi tuvale ortasindan sonuna kadar duz bi cizgi ceker ortaya bi agac cizer bi tarafini ilkbahar diger tarafini sonbahar yapardim. Hem ruh halim hem beynim boyle cunku
Papatya tarlasında dikenli gül olurdum ben
🌼 🌼
Yok dikenli gül
Tamam papatya benden
Funda Arar'ın arap saçı şarkısıyla beraber başlardım tabloya. Kimi yerler sakin iken kimi yerler karmakarışık olurdu. İç dünyamın dışa vurumundan çok mutlu olacağımı düşünmüyorum.
Yaptığı tabloya girmeye çalışan ressamın kendini boyamaya başladığı bir portre
Hava kirliliği had safhada siyah ve gri dışında hiç bir yer olmayan bir fabrika şehrinde mavi bir elma var bu tablo memur bey ndjdjd
Dağ ve kartal çizerdim
Yakışır
Çiçek bahçesi çizerim shdjd
🌸🌺🌷🌼
Onu çizsem yeter beni tanıyan herkes onu nekada sevdiğimi bilir
Simsiyah bir tabloda beyaz bir nokta ya da bembeyaz bir tabloda siyah bir nokta olarak cizerdim.
İlk bakışta herkesin anlamayacağı bişey çizerdim
Kapkaranlik bir oda ve bi suru ocu
Karanlık bir oda çizerdim
Kaplumbağa Terbiyecisi
Korku, güvensizlik, şüphe, sevgisizlik..
Dans edenlerin bol olduğu bir tablo
Pablo Picasso çizmek isterdim.
Belki pencere
Guernica 🥹
Matruşka bebek
Soyut resimler
Çiçek bahçesi
Belleğin azmi
ne bilek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?