Ben sessiz sakin bir insanım. Pek konuşmam ama dinlemeyi severim. Ve soğuk bir yapım var. İnsanlar bunu çok eleştiriyor. Kimse için kişiliğimi, kendimi değiştirmek istemiyorum çünkü bunların diğer insanlara bir zararı yok. Sizce ne olmalı yani ne yapmalıyım?
Sizce insanlar eleştirdiği için kendimi değiştirmeli miyim?
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Hayır tabi ki sırf biri seni eleştirdiği için kendini değiştirme sakın her zaman kendin ol.
O zaman her insan eleştirdiğinde kendini değiştirirsin böylece kendin olamazsın insanlar seni değiştirmiş yönetmiş olur.
Bu yüzden kimseyi dinleme çünkü herkes herkesi eleştirir ağzı olan konuşur yani. eğer eksik yanların varsa bunu kendin belirle ve onları değiştir sadece geliştir yani.
Bunun dışında sırf biri söylediği için kendini değiştirmemelisin bence, kendine güven her zaman için.
bazı insanlar acımasız bencil ve bir o kadar sığ düşünceliler at gözlüğü takarlar ve sadece kendilerinin yaptıkları doğrudur empatiden yoksunlardır mantığı hiç söylemiyorum bile
bu yüzden onlar gibi kişileri hayatından çıkarmanı tavsiye ederim
Kendini değiştirme elbet ama soğuk olarak hiçbir yere varamazsın ve sürekli mutsuz yaşamaya devam edersin. Soğuk olmak sana mutluluk veriyorsa devam et. Ayrıca yapın böyleyse değiştirebileceğini de sanmıyorum :)
Hayır insanlar için değişme. Kendini oldugun gibi sev ve seni olduğun gibi kabul edenlerle arkadaş kal. Geri kalan seni eleştiren değiştirmeye kalkan kisileree yol ver hayatından çıkart.
Kişilik & Karakter konusunda 14,6b cevap paylaştı.
İnsanlar eleştirir. Durmadan devamla yorum yaparlar. Haddim mi diye de düşünmezler. Bana kalırsa kendini nasıl seviyorsan ve içinden nasıl geliyorsa öyle ol. Çünkü nasıl biri olursan ol muhakkak yine eleştiri alacaksın. Bunun sonu yok ki.
Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı.
Bazıları öyle beğenmez bazılarıda öyle beğenir. İnsanlara göre şekil almak bizi kendi kişiliğimizden uzaklaştırır. Seven ve değer veren insan olduğumuz gibi sevmeli. Yani kendinizi değiştirmeyin derim.
insanlar her şeyi eleştirir bir ünlü yardım yapar kameraya çeker paylaşır yapılan yardım gösterilmez derler ünlü yaptığı yardımlarıı paylaşmayı bırakır kimseye yardım etmiyor derler
Kendini değiştirme tabi ama biraz daha sohbete katılabilirsin. Bu da olumlu ama gerekli bir davranış olur. Bazen fazla sessiz olmak karşı tarafı sıkar.