Evet
Beyaz bir yalansa evet...
Asla!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba, Hayır hiç bir şekilde affetmezdim. çünkü benim için bir ilişki de en önemli şeylerden birisi aşktan sonra güvendir. ayni bana yalan söyleyen bir kadına güvenemeyeceğim için aynı zamanda sevemezdim sanırım. bu yüzden benim için önemli olan güvendir ve dürüst olmaktır. ben nasıl dürüstsem aynı davranışı sevdiğim kişiden de beklerim. ama şimdi bazı yalanlar vardır anlık söylenir büyük değildir bazı yalanlar vardır çok büyüktür ilişkiyi bitirir. yani aslında duruma göre değişir diyebilirim.
Merhaba, bu durum konuya göre değişir ve ne niyetle söylediğine de bakarım yani beni mantıken gerçekten tatmin eden bir neden sunabilirse affederim ama bunu alışkanlık haline getirmemesini isterim. Ne olursa olsun, bana bundan sonra doğruyu söyle derim ve bu yönde bir ricada bulunurum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
9Cevap
Affetmem için kızmam gerekir. Gerçek manada kızmadım, söylememesini kendisi fark etsin istedim
Affederim. Affetmek sorun değil ama içimde hep bi şüphe olur sonrasında. Güven çok zor kazanılıp çok kolay kaybedilir. En azından benim için böyle
Bana yalan söylüyorsa zaten ilişkimizde bir sorun vardır zaten. Onu çözene kadar asla
Yalanın ne olduğu, ne koşulda söylendiği, niçin soylendigine göre değişir. Evet affederim.
Beyaz yalandan kasıt nedir o bile çok gereksiz ve güven kırıcı gelir bana yaşadıklarımdan sonra
Belki sana mecbur kalmıştır her şey belirsiz
Güven gitti deprem oldu çatlaklar oluştu.
Ne yalan söylediğide mühim
Duruma bağlı
Ona bir daha güvenemeyeceğim için affetmem.
Affederim seviyorsam
Neden affetmiyim?
nedir yalanı
Yalana göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar