14 Şubat sevgililer gününe hazırlanıyorsunuz degil mi? Tamam hazırlanın peki ya 14 Mayıs anneler gününde annesi olmayan 18 Mayıs babalar gununde babasız kalan bebekler ne olacak. Allah'ım nasıl acıdır ki bu tüm dertleri unutturan😔😔

14 Şubat sevgililer gününe hazırlanıyorsunuz degil mi? Tamam hazırlanın peki ya 14 Mayıs anneler gününde annesi olmayan 18 Mayıs babalar gununde babasız kalan bebekler ne olacak. Allah'ım nasıl acıdır ki bu tüm dertleri unutturan😔😔
İyi miydik ki? Yani herkesin iyi kötü algısı elbette kendine göre değişiyor ama buna rağmen iyi miydik ki gerçekten.. Deprem de tuzu biberi oldu..
Hayır 14 Şubat sevgililer gününe hazırlanmıyorum çünkü hiç sevgilim bile olmadı. bu tarz günleri de saçma buluyorum zaten. hiç iyi değilim ve bu olaylar daha da kötü yaptı beni yani insan böyle durumlarda zaten kutlama tarzı şeyleri düşünmemesi gerekiyor. bende aynı şekilde hiç bir şey düşünmüyorum kötü durumda olduğum için. yani iyi değildim şuansa hiç iyi değilim diyebilirim. bu yüzden de iyi değiliz maalesef ben kendi adıma konuşursam en azından. iyi değilim.
14 Şubat böyle bir günde gereksiz kaç insan hayvan öldü enkaz altında ağır yaralılar 😥 bu hep devletin ve müteahhitler yüzünden ucuz malzeme yüksek vergilendirme sistemi utanmadan İnsanlar haliyle alım gücü düşük olduğundan kalitesiz binalar da oturmak zorunda kalıyorlar ee deprem olunca da binalar kum gibi dağılıyor umarım devlet ders alır bundan ve inşallah kaliteli sağlam binalar inşa edilir
Sorma gitsin canım, ciğerimiz yanıyor. İyi günlerimiz geride kaldı, sürekli gündemi takip edip dua ediyoruz. Elimizden gelenin fazlasını yapabilsek keşke.
Cevap
5Cevap
Ciğerimiz yanıyor her şey aşk değil daha büyük sorunlar var
Bu acı bitmez
Bu coğrafyanın kaderi gibi bir şey mutsuzluk, mutluluk masallarda kaldı.
İyi ne demek onu unuttu insanlık..
Genclerin derdi seks 2 gune unuturlar
Hiç iyi değiliz milletçe
Sevgililer günü hergün olmalı gerisi menfqt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?