Kişilik & Karakter Deprem sonrası uyku düzeniniz bozuldu mu? u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Deprem sonrası uyku düzeniniz bozuldu mu? Güncellemeler+1 yıl HEr seydekı duzenımız bozuldu Deprem sonrası uyku düzeniniz bozuldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Uyku düzenim zaten bozuk olduğu için etkilemedi pek 0 0 Yorumla
_umtcnr_ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 39% +1 yıl İlk 3 gün çok kötüydü. İzmirde yaşıyorum. Gözlerimi kapattığımda o insanların yaşadığı şeyi düşünüyordum. Boğuluyor gibi olup yataktan geri kalkıyordum. Amatör sporcuyum. Antreman planımı bile uygulayamıyorum. 0 0 Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aşırı bozuldu sabaha karşı 8 9 gibi uyuyup 3 4 saat uyuyup uyanıyorum deprem gününden beri psikolojim de alt üst zaten.. 1 1 Yorumla u kakilakuku +1 yıl maalesef öyleyiz Yorumla
BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Keşke sadece uyku düzeni sorunu olsa...Daralma, Stres, İştahsızlık, Baş Ağrısı, Sindirim 0 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yani hem evet hem hayır.. geç yatıyodum geç kalkıyodum geç kalkıp erken yatıyorum 0 4 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Ayaktasın Yorumla Fearlesgirll +1 yıl şu an evet.. sesimi düzeltmek adına bir tskım çalışmalar yapıyorum Yorumla u kakilakuku +1 yıl Kolay gelsin ozaman Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Sağol Yorumla
bernanaber Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Evet hiç tanıdığım veya yakınım olmamasına rağmen deprem beni derinden etkileri 0 1 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Çok yıkıldık çok üzğldük Yorumla
mervexcxcx Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl Sadece uyku değil tüm düzenim bozuldu 0 1 Yorumla u kakilakuku +1 yıl He vallah öyle Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Benim uykularım zaten yoktu. Hepten gitti 0 0 Yorumla
Asyaakara Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bozuk Şu an 0 1 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Herkesın bozuk ınan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Uyku düzenim zaten bozuk olduğu için etkilemedi pek
İlk 3 gün çok kötüydü. İzmirde yaşıyorum. Gözlerimi kapattığımda o insanların yaşadığı şeyi düşünüyordum. Boğuluyor gibi olup yataktan geri kalkıyordum. Amatör sporcuyum. Antreman planımı bile uygulayamıyorum.
Aşırı bozuldu sabaha karşı 8 9 gibi uyuyup 3 4 saat uyuyup uyanıyorum deprem gününden beri psikolojim de alt üst zaten..
maalesef öyleyiz
Keşke sadece uyku düzeni sorunu olsa...
Daralma, Stres, İştahsızlık, Baş Ağrısı, Sindirim
Yani hem evet hem hayır.. geç yatıyodum geç kalkıyodum geç kalkıp erken yatıyorum
Ayaktasın
şu an evet.. sesimi düzeltmek adına bir tskım çalışmalar yapıyorum
Kolay gelsin ozaman
Sağol
Evet hiç tanıdığım veya yakınım olmamasına rağmen deprem beni derinden etkileri
Çok yıkıldık çok üzğldük
Sadece uyku değil tüm düzenim bozuldu
He vallah öyle
Bozulmadı zaten bozuktu
Benim uykularım zaten yoktu. Hepten gitti
Bozuk Şu an
Herkesın bozuk ınan