Gözlerim her zaman dolu dolu izliyorum. Bakmadan da edemiyorum. Enkaz altından çıkarılan her yeni can için sevinç gözyaşları döküyorum.
Deprem haberlerini gözyaşı dökmeden izleyebiliyor musunuz?

Gözlerim her zaman dolu dolu izliyorum. Bakmadan da edemiyorum. Enkaz altından çıkarılan her yeni can için sevinç gözyaşları döküyorum.
Deprem haberlerini gözyaşı dökmeden izleyebiliyor musunuz?

Gözyaşımı akıtmadan izliyorum sinirle izliyorum üzülerek izliyorum deprem bağıra bağıra geldi 2 yıldır uzmanlar yalvardı yalvarıyor hadi baştaki iktidar muhalefet gram umurlarında değiliz ya millet? bu kadar mı canımız değersiz? hala iktidarı muhalefeti savunan var pes... orada ölenler de böyle yapıyordu yazık değil mi 17 bin can'a daha köylere girilmedi yazık değil mi yaralanan 70 bin can'a? hadi kendini düşünmüyorsun çocuklarınıda mı düşünmüyorsun? kaç çocuk öldü kaç çocuk kaçırıldı haberin var mı? her afette birlik olan Türkiye Cumhuriyeti halk'ı afet geçtiğinde kedi-köpek gibi birbirini yiyor. tuttuğu partiyi, takımı, ünlüyü, yarışmacıyı, oyuncuyu sevmiyor eleştiriyorsa basıyor küfrü hakareti allahı tanrıyı katarak hem beddua ediyor hemde allahı/tanrıyı emireri yapıp sana şöyle yapacak şöyle yapsın o bizim yanımızda şaka mısınız siz aloooo kendinize gelin kendinize susarak kabullenerek değil 20 yılda değil 50 yıl değil 100 yıl en az 1000 yıldır kaybediyoruz. müslümanım diyorsun hristiyanı yahudiyi aşağılıyorsun ermeni alevi diye aşağılıyorsun inandığın dini sorgulamayıp kitabını açıp bakmayıp kısaca lgbt bireyleri olarak görülen insanları aşağılıyorsun tuttuğum partiyi eleştireni aşağılıyorsun liderine tapıyorsun (iktidar muhalefet ikisine de tapılıyor) tuttuğun takıma laf söyleyeni aşağılıyorsun ateist'i deist"i aşağılıyorsun yeter artık bizim biizden başka dostumuz da düşmanımız da yok uyanın artık yeter artık uyuduğumuz gelen geçen üzerimizden tır gibi geçerken 1000 lerce yıldır birilerinin kölesi olduk bu topraklar bizim kendi toprağımızda köle gibiyiz bu topraklar sadece türk toprağı değil kürt toprağı değil bu topraklarda en az 5000 bin yıldır en az 20 krallıkla varız geçmişizi bilmiyoruz ama geleceğimizi kendimiz çizebiliriz bir olursak o ermeni o kürt o türk o alevi demeden nasıl ki bugün bir olduysak yarın da bir olabiliriz
Mümkün değil, içimiz parçalanıyor resmen. Bu arada size de çok geçmiş olsun, bir sorum olacak ama ortaokulu Kayseri de nerede okudunuz? Burdan istemezseniz özelden de yanıtlayabilirsiniz.

😔😔😔😔
Amin kuzum amin kalbi olan her insanda bu hisler var elden gelen tek şey dua ve yardım
Cevap
9Cevap
Göz yaşı dökemiyorum yıllardır
Ağlamıyorum ki zaten normal izliyorum ağlamakla olmaz Allah'a dua etmek gerekir masumlar kurtulur inşallah

bazen çaresiz hissedersin ve...
Vefat edenlerin sayısını görünce de ağlıyorum, enkaz altından saatler sonra kurtarılanları görünce de...😔
Çok üzülüyorum gerçekten Allah hepimize sabırlar versin bu unutulmaz bir acı.
Oradan çıktım bugün kuzenimin cenazesi çıktı ailesi ile şehrimiz dağıldı 😪😪
Allah rahmet eylesin... çok üzücü, ülkemize de sabırlar versin
Amin amin
Amin... size mesaj atamadım bu arada, kapalı, cevap veremedim mesajınıza
@Fearless10 doğrudur başka biri sandım ondan atmistim
Anladım.😊
kaç gündür tutuyorum kendimi dün hıçkırarak ağladım maalesef biraz iyi geldi ama
Çoğunlukla evet ama bazen yürek dayanmıyor ve psikolojim bozuldu
gözümde yaş kalmadı diyebilirim 🥺 ALLAH yardımcımız olsun
Ne mümkün. hele bir çocuk çıksın enkazdan duramiyorum
Ben deprem haberleri izleyemiyorum zaten deprem bölgesindeyim daha çok strest oluyorum
Göz yaşı akıtmadan izliyrm üzülerek izliyrm her sağ çıkanı sevinerk izliyrm
Pskolojim bozuldu gece agliyor sabah kalp ağrisi üzüntüyle uyanyorum :(
İzleyemiyoruz çünkü bizzat yaşadık
Geçmiş olsun Kayseri'de de sallantı çok oldu şükür iyiyiz
Geçmiş olsun; bizim tanıdık akraba herkes vefat etti, evlerimiz yıkıldı, canımız sağ Allah'a şükür.
Buna da şükür
Bazen mutlu oluyoruz kurtulan insanlara bazen de plansizliga, düzensizliğe sinirleniyorum..
Hayır okurken başlıyor
Ben bakamıyorum hemen doluyor gözlerim
İnsan nasıl ağlamasın ya, taş olsan çatlarsın.
Düşünmedi bile beni kötü ediyor.
Çok etkilendik
Mümkün mü öyle bir şey? Yüreğim dağlanıyor
ben nedense gozyasi dokemiyorum
Aynen
Fazla izlemiyorum
Evet izledim malsef
Evet çok soğuk kanlı biriyimdir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?