Benim sevdiğim uğruna öldüğüm adamda nişanlandı baskasıyla ve mutluluklarını göre göre ölüyorum bitiyorum diyen ben bile alıstım 7 senem çöp oldu biliyormusun daha ağırını yasadım annem seni istemiyor ben o kıza sans vericem diyip 15 gün üzerine geçmeden aylardır yanıma gelmesini beklerken direkt kızın yanına gidip yüzük takmıslar ama yinede ölüyorum bitiyorum diyen ben ne öldüm nede bittim çünkü hayat devam ediyor. İyi insanların seven insanların karsısına hep böyle zalim kötüler denk geliyor evet elden ne gelir bilmiyorum ama zamanla öfken acın herseyin soğuyacaktır 2 ay sonra aynı sende ben gibi bu olaya duyarsız bakacaksın çünkü öfke bile duygu ve duygularda canlı. Belli bir yere kadar yasarlar sonra ölürler ve anlamsız bakarsın herseye
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Birinin seni canından çok sevdiğini söylemesi hissettirmesi ve sonra bu şekilde olması canımı nasıl yaktı anlatamam eminim beni iyi anlıyorsun sende nutkum durdu telefon elimden düştü kekelemeye başladım konuşamadım. Kendimi ilk defa bu halde gördüm yaşatan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş dilerim Rabbım yaşatsın tek dileğim bu benim. Bugün bir tarih attım ve iyi bir adam olmamak için kendime söz verdim
Benim geçirdiğim panik atakların haddi hesabı yok. Gözüme soka soka simdi seni bırakıyorum o kızla sabah konusuyorum dedikten sonra 15 gün geçmeden nişanlandı bana kıydı deprem anından 1 hafta önce gelmiş helallik istemiş ben hakkımıdq haram ettim basladım hakarete engelledi benim serefimi sorguladı alamadım hıncımı kıza dedimki yedek telefonu var ve son mesajları attım ona ve bana sözde helallik istemeye aramıs benim kalbimi paramparça etti bak nişanı duydum yine uğrasmadım ben içime attım ama gözüme sokupta yola girdim unut hersey yanıma kâr kalsın gibisinden bos yaptığı için uğrastım onunla ben. Depremden götü tutustu tabi o yüzsüzlükle kul hakkından herhalde korktu aramıs mesaj atmıs dönmeyince yine engellemiş beni zaten depremden 1 hafta önce telefonda söylemiştim herseyi , bizim hesabımız öteki tarafa kaldı diye
Ben onu 8 aydır köpek gibi sadık bekledim konum istedi görüntülü aradı her dısarı çıktığımda haber veriyorum aynı zamanda konumuda görüyor ben sağ adım sol adımıma dek haberi vardı siz düşünün adam çalıstığı yerden dolayı zindan hayatı yasarken bende onunla yasadım giydiğim kıyafete dahi karısıyordu kapan dedi ona bile razıydım nişan olduktan sonra dedim ve basörtüsünden nefret ederim bilir aileside öyle canı Sıkılınca kapatır istediğinde tatillerde açar ve evlenene dek kapan sonra açarsın demişti ben Allah için değil senin için resmen kapanıyorum bak günah sana dedim yinede tamam demişti düşünün ne dediyse yaptım ama ona kim köpek davrandıysa beni kullanıp ona gitti ve yanına kâr kalacak gibi bana zarar verme diye bide acım varken beni tehdit ediyor artık küfür ettim s.. Git dedim
Benziyoruz seninle. Eve girerken video atardım bende whatsap profilimi onunla fotoğrafım yaptım instagramda bisuru video paylaştım kullanıcı adımı onun ismiyle ismimi birleştirip yaptım. Beklentim olmadan hesabımı ortak hesap gibi yaptım o topuklu ayakkabıyla yürürken yoruldun mu diyip yürümesin diye en yakın mekana soktum yorulduysan kucağıma alayım bile dedim safligima bak. Akşama kadar uyudum gece çalışıyorum çok uyuyosun sen dedi ayrılmaya kalktı benden yalvar yakar yine barıştım haftada on kez sudan sebeplerden ayrilirdi sana acı vermekten başka bisey yapmıyorum neden benimlesin derdi dengesizdi antidepresan alıyordu zaten ona dünyadaki tek kadın gibi davrandım sonu ne oldu al gör ss duruyor burada Allah belasını versin bu dünyada da diğer dünyada da iki elim yakasında hakkım helal melal olmasın ölsem daha az canim acirdi benim benim karşıma senin gibi seven bir kadın çıkmaz senin karşına da benim karşıma da senin gibi seven kadın çıkmaz böyle aptal saçma insanlarla hayatimi ziker atarız ancak biz yazıklar olsun
Üzülme diyemiceğim üzül acını en dibine kadar yasa ama yalnız kalma olur mu ne olursa olsun susma susturma kendini ama bizim gibi seven insanlarında canını yakma çünkü onlarda tıpkı bizim gibi masum seviyorlar ah alma ki vicdanın rahat olsun ama çık gez fırsatın varsa kafanı dağıt o acı basta çok ağrılı olucak zamanla köreliyo o öfke dahi yerini soğumaya bırakıyor biliyorum bizzat yasıyorum 3 yıldır kabul edemedim sonunda ne oldu yüzük taktı anladım değmiceğine ve 2 aydır kafamda bitirip önüme bakıp kabullendiğim için sorun olmuyor yoksa bu yüzük meselesini duymasaydım su kadar bile acı çekmicektim eski yaraya aynı acıda şiş sapladı ama yara kendini onardığı için eski deformeden çok kanamadı yine kapadım onu kendim bir şekilde sadece o iz burukluk arada üzmüyo değil ama eskisi gibi acımıyor inanın kafada bitirince hersey bitiyor
Yalnız biriyim pek arkadaşım yok sadece ailem var ev spor işten cikartildim yeni bir is arıyorum ise başlarsam oyalanıcam onun için dominikte iş fırsatı yakaladım acun medya ekibine katilicaktim survivorda reddettim o üniversite sınavına girecek diye 4 ay boyunca bana yazma sınava odaklancam dedi oysa 😄 ahh ah allahim adaletin büyük sen bilirsin kime ne yapacağını
Erkeler ne kadar acı çekerse o kadar aşık olduğunu düşünüyor. Yani kız karakterini gayet açık bir şekilde belli etmiş. Bundan sonrası için senin yapıcağın şey kendine zaman vermek ve bu kızı tamamen hayatından çıkartmak herşeyin bittiğinden emin olduktan sonra da seni hak eden birisi ile bir ilişkiye başlamak neticede çivi çiviyi söker ama öncelikle bu ilişkini tamamen kafanda bitir.
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben gercekten sevmiştim onu çok ilişki yaşadım aşkın ne olduğunu iyi biliyorum. Aklıma gelmezdi bunu diyeceği nutkum tutuldu titriyorum bunu unutmayacağım bugün emrenin ölüm günü olacak yeniden dirildiğimde bambaşka biri olacağım
Yuz binlerce mesajı gözlerim dolu dolu sildim bu gece yüzlerce fotoğrafı videoyu kalbim yerinden çıka çıka sildim bu gece ben ölseydim daha az canim acirdi bugünün tarihini ölene kadar unutmayacağım ve bidaha kimseyi sevmeyeceğim
şu an her şey çok yeni o yüzden böyle hissetmen çok doğal arkadaşım. Ama eninde sonunda geçiyor. Zaman gerçekten herşeyin ilacı bak ilerde bunu görüceksin. Kendine zaman ver acını üzüntünü doya doya yaşa eninde sonunda hayatına devam ediceksin.
@betele Şey benim canım çok acıyor kimsemde yok eğer yanlış anlamazsan özür dilerim ama beni anladığını düşünüyorum konuşsak olur mu yazsam sana rahatsız olmazsan
Demek ki yeterince sevmemiş ya da sıkılmış hevesini almış. Ben de terkedilidm 3 gün oldu engelledi her yerden ve asla tek bir şey yazmadım döner gelirse konuşurum gelmezse kalbim acıya acıya unutcam elbet sen de öyle yap sakın böyle birine adım atma