Güncellemeler
+1 yıl
Yakışıklı olmayan birini begenmiyorum ne yazikki neden böyle biriyim😔
İnternette gördüğüm erkekleri begenebiliyorum ya da film ya da kitap karakterlerini ama gercek hayatta kimseden hoslanmiyorum sizce neden?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Müko biri çıkmıyor bende öyleyim sıradan tüm insanlar
Evet galibba
Yakışıklıyım ama güzel kız görmedim sanalda
Gercektwn yakisiklimisin yani standart mi ben hic standart erkek gormuyorum cunku
Yazz
boş ver
Okkke
normal ya dogru duzgun birini bulamamissindir ondan
Bilmiyorum cok yakisikli hayal ediyorum ondan olabilir mi
Çok film izlemissin, beklentin çok yüksek o yüzden aradığını bulamıyorsun
Fernando lindeze bakabilirmisin intte
Onun gibi begeniyorum cok mu abartiyorum?
Baktım da Türkiye'de bu tip pek yok, sen yüz yapısını seviyorsun herhalde kemikli yapıda, zor bu tip, zaten bu tip olsa o adam da hem güzel hem de alımlı havalı bı karı ister
Bu tipte arkadaşım vardı mesela aynı bu tipteydi çocuk, etrafında kızlar pervane oluyordu
Evet işte ç9k haklisin ben hic boyle birini gormedim mesela ama boylelerini begeniyorum ve kendimide begenmiyorum pek
Cidd8misin iriyorumki boyle biri olsun ama sadece ben bakabileyim kimse bakmasin falan yani cok abartili hayaller kuruyorum sonr agercege bakiyorum hic kimse cekici gelmiyor bana
Valla ben de bu tipte olmak istiyorum aslında estetik yaptırmak geldi aklıma, yanakları inceltmek için ama estetik kaygılarla sağlığımdan olma riskine giremem diye düşündüm
Bence estetik çok kötü bir şey çok yapma duruyor vede ben sevmiyorum ama çocuk aşırı iyi değilmi sanki gercek degil baska dunyadan
Hahahha belli olmaz bence göze batmayacak şekilde yapılabilir, yanaklardan biraz alınsa tamamdır diyorum, aynen yakışıklı, özellikle yüzü kemikli yapıda
Aynen ve asla bana bakmicak bi tip KSKSKSKSKSKDK uf bende cidden zeka geriliği var galiba cok hayalperestim varya... ve bu ne zamana kadar boyle gidicek bilmiyorum 21 yasindayim bir kez bile bi erkekten hoslanmadim
Bu hoşlanma işleri belli olmaz, sen şuanda sadece dış görünüş olarak düşünüyorsun, başta öyle düşünmek normal tabiki, ama sonra birini tanırsın, tipini az beğenirsin daha sonra mizacıni tanırsın hoşuna gider tamam dersin, bu iş böyle bence
Evet haklisin aslinda ben kiz lisesindeydim hic erkek yoktu sonra uniye basladim kampus ortami yok sinifimda hep kizlar var sence bundan dolayimidir sadece internettwkileri begenmem?
Aynı durumun erkek versiyonunu ben yaşadım, şu an iş yerim de aynı şekilde, yani herkes daha güzelini ister normal bişey ama karşına az eksik olan çıkarsa da şans ver bence
İnternettekiler de zaten kendine denk olanlarla takılır, davul bile dengi dengine derler ya
Nasıl kızlardan hosla iyorsun mesela anlatsana
Ben güzel kiz cok goruyorum dusarda ama yakisikli erkek gormuyorum yani cok garip ama gercekten daha nadir
Bence kızlarda şöyle bişey var, kız güzel olmasa bile bakimliysa büyük ihtimalle alımlı olabiliyor, bu erkek için çok geçerli değil, ben orta güzellikte, temiz bakımlı, güler yüzlü ve egoist olmayan kızlardan hoşlanırım
Neden en güzelini begenmek ve istemek varken orta guzellikte istiyorsunki sonucta hayal dunyasinxa her sey mumkun ben anlayamiyorum neden en guzel kizi istemiyorsun
Hmm hayal miydi
Neyse
Ya bu güzellik meselesi çok geniş o yüzden yazarak açıklamak çok zor, sesi bile bazen bir insanın çekici gelebilir
Evet haklisin
Guven sorunun vardir belki
Cok yuksek istiyorum galiba