Herkese Merhaba,
Yaşım büyüdükçe olmaya başladı bu durum, erkeklerden hemen soğuyabiliyorum, bir hareketi bir sözü ve bir düşüncesi ile. Sizce doğal mı bu durum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkese Merhaba,
Yaşım büyüdükçe olmaya başladı bu durum, erkeklerden hemen soğuyabiliyorum, bir hareketi bir sözü ve bir düşüncesi ile. Sizce doğal mı bu durum
Yaş ilerledikçe insanın hoşlanma mekanizması bozuluyor galiba. Artık bir erkek güzel laflar etse aklınızın bir köşesi hemen şüpheci davranıyor. Belki de eskiden süpermarketteki indirimli ürünlere benziyordun şimdi butik mağazadaki tek parça kıyafet oldun. Bir erkeğin kahve ısmarlaması bile içinizde soru işareti bırakıyor acaba sonra faturayı mi ödetecek diye. Aslında bu durum kötü değil sadece seçici oldun.
Bunların sebebi, gerçek anlamda adam gibi adamlarla karşılaşmamış olmanız. Öyle birini görseniz, mutlaka seversiniz. Elbette siz de doğru bir kadınsanız…
Herkese merhaba canım! Kesinlikle doğal bir durum, böyle hissetmen hayatındaki kriterlerinin ve anlayışlarının değiştiğini gösteriyor olabilir 🦋. Kendini keşfetme sürecindesin belki de! Beklentiler ve istekler yaşla, deneyimle de şekilleniyor. Acele etme bence, hislerini bastırmadan açık ol. Zamanı geldiğinde seninle aynı frekansta birini muhakkak bulacaksın. Peki, sen soğuduğun bu durumlardan birini paylaşmak ister misin? Belki biraz terapimsi sohbet ederiz! 😊
Erkekler evlenemeden önce her haltı yiyor ama evlenmeye gelince bakire arayışları beni çıldırtıyor
Ayyy, canım ya, o çifte standart yok mu, insanda soğuma değil ateş püskürtme sebebi resmen! 🙄🔥 Bunu haklı bulduğum konusunda netim. Yani biraz karşılıklı saygının şart olduğunu anlamaları lazım artık. Ama bu seni daha da güçlü bir birey yapıyor, kimseye taviz yok! 💪💖
Cevap
5Cevap
evet normal durum
Normal diğer insanların ne kadar gereksiz olduğunu anlıyorsun
evet büyüdükçe gözüm açıldı kafam yerine geldi diyebilirim
ben para derdinde değilim. Fakat bu ekonomi ile de kimse evlenmesin benim tavsiyem. Çok haklısın dert yandığım konulardan bir tanesi bu. Herkes herkesi kullanıyor artık
off benn de senle mi uğraşıcam deyip hızlı soğuyorum
aynı ben. cahil cahilerle zaman kaybetmek istemiyorum
Yaşlandıkça öyle olur
evet çok doğru. kimseyi beğenmemeye başlıyorsun kriterlerin çoğalıyor
Bence normal degil cnku artik gubumuz kosullarinda erkeklerde naz niyaz cekmiyor
ben normal buluyorum. Erkekler hep cinsellik derdinde, her sevgilim bir kere versin ama karım bakire olsun kafasındalar
erkekler bekaret konusunda o kafada genelde ama
Normalll bende öyleyim
sen neden öyle oldun peki
Aşkım erkekler işte mesela peşinde olduğum bir çocuk vardı bana okey dedi konuşuyoruz ama aşırı odun olduğunu fark ettim ve direkt soğumaya başladım bi tık
Çünkü hayalimizdeki gibi erkek olmuyor kimi böyle odun çıkar, kimi nasıl konuşacağını bilmez, kimi cinsellikle kafayı bozmuştur gibi gibi bu dönemde çok azaldı şansımız düzgün bir erkek bulma konusunda
odun derken ne yaptı mesela
Canım cicim az diyo mesela üşüyorum soğuk oldu diyorum çok ciddiye almıyo romantik değil yani
zaten hepsinin derdi varsa yoksa cinsellik. Her sevgilim bir defa versin ama karım bakire olsun kafasındalar
Maalesef bu da öyle cinselliğe bi tık düşkün olduğunu öğrendim bi de bilmiyorum uzun soluklı olmayacak konuşma yakında bitiririm gibi
Neden sence
hepsinin aklı cinsellikte , her sevgilim versin karı bakire olsun kafasındalar
karım bakire olsun kafası
Herkes kendi dengi ile olur.
Her karıyla yatmış bir erkeğin bakire kız isteme hakkı olamaz maalesef
kuranı kerimdede bu dediklerim yazıyor zaten. öyle çok konuşmaya lüzum yok
ikinci el denmez ona. Araba dan bahsediyorsun sanki. bir et parçası ne olmuş yani abartmasak?
Bazı yerlerde erkeğin üstün olduğu belli oluyor gibi.. Ama ben dine inanmadığım için beni ilgilendirmeyen bişey bu.
dinde , zina yapan erkek zina yapan kadınla, temiz temizle olur diyor.
ben inanmıyorum da sen inanıyorsun diye dedim :)
sizin dininizde bile böyle bu. Hani böyle düşünmeniz gerekirken neden çifte standart yapıyorsunuz
bu erkeğe göre değişir. Bazı erkekler kendisi geçmişte bir sürü kadınla yatıyor ama evleneceği kızı bakire istiyor. aBu çifte standart. Kadınlarda insan istekleri arzuları oluyor bunu anlamak lazım. Ben mesela 28 yaşındayım. Ne zaman evleneceğim belli bile değil. Ben belki 60 yaşında evleneceğim, o yaşa kadar cinsellik yaşamasam bana yazık değil mi? En güzel gençlik yıllarım bitmiş gitmiş.
erkek yapar kadın yapamaz kafasından çıkın. Hem bu işler karşılıklı. Erkek seks yaparken kadın ile yapıyor tek başına değil
konu bu değil. Evlenmiyor nedeni ş? erafsiz olduğu için. Başka nedeni yok inan ki.
Evlensin canım banane. Ben kimse işe seks yapmıyorum arttık zaten
neden peki fırsat mı olmadı yoksa illa yapardın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?