Kimseyi beğenmiyorum istediğim özellikler tek bi insanda yok tipini beğendiğimin konuşmasını beğenmiyorum konuşmasını beğendiminde tipini kimseyi hayatıma alâmıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sana önerilerim :
Yerli dizileri İZLEME ve bu dizilerdeki sahneleri insanları benimseme ama izledikçe beynimiz bu dizilerdeki görüntüleri kaydedip sokata gerçek hayatta bu tipl şeyleri arıyor ama gerçek hayat çok farklı , bu diziler insanlara ve özelliklede kadınlar FİTNELER yüklüyor yayıyor.. Yerli dizlere özellike psikolojk propagand aiçeren sahneler koyuyorlar
kadın-ve-erkeği DÜŞMAN edecek, aralarını açacak ve büyük resimdede aile yapısı yokedip ülkede nüfusu kıracak çalışmalar yapılıyor.. KÜRESELCİLER DECCAL TARİKATININ PROJESİ BU. Yeni-Dünya-Düzeni projesi denilen projede dünya nüfusu azaltılacak ve bizim ülkedeki hizmetkarlarıda projeleri çok güzel yürütüyorlar. ekonomşsş batan ülkede TVde dizilerden kadınlar LÜKS hayatlar sosyata hayatları gösterilip özendiriliyor, erkeklerin çoğu zengin veya laka yağcı boyacı
(gerçek hayata ise bunlar tam tersidir, kims ekimsey yalakalık yağcılık boyacılık yapmaz, zenginler hiç yapmaz, kims eistenmediği yerde zorla durmaz, düzgün bir erkek zorla kendinisini istemeyen hiçbir kadının peşnden koşmaz, kimse saapık değil kimse kööpekte değill) Yerli diziler insanlara FİTNE FESAT KÖTÜLÜK saçıyorlar. Erkeklerede mafya kötülük ahlaksızlık aşılıyorlar.. TVde yerli dizilerde her iki cinside zehirliyorlar. TVde sana mümkemmeli bulmanı mükemmeli olmanı söylüyorlar ve öğütlüyorlar kadınları zehirliyorlar, ama gerçek hayatta mükemmel diye bir şey yoktur. Ayrıca biz erkekler kadınları elbilselerine göre seçmeyiz! sizlere bu yalanı öğreten Kapitalizmdir. İnsanların paraları almak için moda yı magazini çıkarttılar, sürekli he rsene yeni elbiseler çıkartıp senin üzerine giydiğin normal elbisen eskidi artık modası geçti diye düzgün yepyeni elbiseyi eskitirler ve insanları zehirlerler.. çokuzun ve derin konular bu konulardan sende etkileniyor olabilirsin.. dikkat !İnternetten kimseyle tanışMA , bir erkekle tanışmak istiyorsan elindeki telefondan değil gerçek sosyal hayattan biriyle tanışmaya ÇABAN olsun, sevmeye aşka ÇABAN OLSUN. Sana bakan erkekten hoşlandıysan onla ilgilen send egeri bak birşeyler yap ve senin onla ilgilendiğini anlasın.. seni evli sevgilin var vs zannetmesin ! Akıl hastası piisslik dinsiz imansızz feminist kelgay kendini iilişki uzmanı ilan eden piislik tipleri kesinlikle dinleME.
Ayrıca kimse kimseyi 5dk. bulmuyor, her zaman her istediğimiz olmuyor.. bizede oluyor bu durum, bakıyoruz kadın güzel tanışıyoruz ama ZARAR İÇİ BOŞ tek özelliği güzelliği hayat amacı para harcamak moda magazin diziler vs boş boş işlerle uğraşmak anlamsız gereksiz kadın dolu ve erkeğe katabileceği öğretebileceği faydası olabilcek hiçbirşeyi yok 1tek şey dışında o da tüm kadınlarda var.. ozaman istemiyoruz vs vs. Ayrıca görüştüğün erkeğin sana dinen uygun olup olmamasında ÇOK DİKKAT ET.
Ahir zamanın sonuna doğru gidiyoruz, şaka değil CİDDİ.
Buarada gerçek sosyal haytta sokakta orada şurda burada bir erkek sana uzaktan bakıyorsa seni beğeniyordur (tekrar tekrar bakıyorsa genelde böyledir) ama bilmez? sen evlimisin? seviglin var mı? sözlü nişanlımısın? yoksa yalnızmısın? ya da o erkekten hoşlandın mı.. ve kadınların çoğu saygısızlık ve kibirle egoyla kendisine bakan erkeklerle ayal ederler "abazaaa" bakıp duruyor vs vs bunlar zaten insan deiller HAYVANLAR.. herneyse, sen sana bakan erkekle ilgilemiyorsan sevmiyorsan ya da evlisysen sevgilin varsa sözlüysen o erkekle ilgilenmezsin suratına bakmazsın onu görmezden gelirsin.. ama artık günümüzde kadınların çoğu YANLIŞ Akıl aldıkları ilişki umzanı pisliklerin gazlamasıyla normaldede bu hareketleri yapıyorlar. Kibir ego ukalalık şımarıklı, kendisine bakan ilgilenen erkeğe "abazaaa" vs bana bakıyor diye söylenen tiplerle dolu.. O erkek tekrar tekrar kadına bakıyorsa karşısındaki kadından tanışmak için bir çaba bir yeşik ışık bekliyordur aslında , kimse istenmediği yere zorla gidip zorla saapıık gibi kimsenin peşşnde koşmaz, kandınların bunu anlaması aklına yazması gerekiyor.. Yerli dizilerin sizi zehirlemelerine izin vermeyin !! oradaki aşırı romantik duıygusal sahneleri gerçek hayatta aramayın, en azından sizinde çabanız yoksa armaayın, onlar SENARYO UYDURMA PSİKOLOJİK SAHNELER. Gerçek haytta düzgün bir erkek karşısındaki kadın o erkekle ilgilenmiyorsa bakmıyorsa tanışmaya hiçbir çabası yoksa gitmez tanışmaz, bunu yapanlar her kadına yanısını yapan sappıklar ittlerdir.. alkolik bar club çocuuğu yüzsüz tiplerr sürekli gülen sırıtan abuk sabuk espiriler yapan, kadın ne hakaret ederse etsin yutan ve tek amacı KISA SÜRELİ İLİŞKİ yaşamak olan köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyen tiplerdir. Kadınlar bunu çok iyi anlamalılar, bu cesaret değildir. Seven her erkek CESURDUR ama sen o erkeğe elektrik verdin mi ilgilendin mi tanışmay çaban oldumu bunla rçok önemli detaylar.. Sen MAL gibi bekledin o erkek durup dururken üzerine saldırdır sen evlimisin segilin vamrı yokmu bakmadan bilmeden önemsemeden (çoğu kadın bunu bekliyor ilişki umzanı piisliklerin tavsiyeleri üzerine) ozaman o erkek her kadına aynısını yaparbilir senin ne özelliğin vaR? sen bakmamışsın ilgilenmemişsin hiçbir çana yok hatta soğuk duruyorsun belkide evlisin neden düzgün bir erkek istemediği çağrılmadığı yer eZORLA gidip ZORLA sevsin serla peşinde koşsun? dünyada etki-ve-tepki vardır. Suyu bile içmek için çaba göstermen gerekir, akan su ağzına gelsin isteyemezsin!!! gidip çaba gösterip içeçeksin hasta değilsen ((Rad.14 = Çeşmeden akan suya uzaktan bakıp ağzına gelsin isteyemezsin, gidip içeceksin.. çaban olacak))
Bukadar bilgiden sonra gerisi sana kalmış,
beğenmiyorsan beğenmezsin, senin kendi seçimin AMA TVde dizilerde bu milleti kadınları zehirlemek için gösterilen sahte başrol oyuncusu karakter tipleri gerçek hayatta arıyorsan, senaryo usulü yalan dolan romantik nazik aşk sahnelerini gerçek hayattabekliyosan işin zor. Gerçek hayat zorlu ve sert.. romantik değil, Romantikte olabilir ama zamanı gelince , sen istedin diye değil senin istediğin anda değil hayatın doğal akışına göre doğal şekilde gelişebilir..
Selamlar29 Yorumla- 1 yıl
Yazarken üşünmedinmi okuyamadım ben
- 1 yıl
Oku da biraz beynin gelişsin yoksa hep böyle dusunursun
- 1 yıl
- 1 yıl
@490puanaldm nick mükemmel 👌😅
- 1 yıl
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBence burada ilk olarak yapılması gereken şey iyi bir özeleştiri. Herkes güzel veya yakışıklı görünen ki bu göreceli bir kavramdır ama her neyse, zeki, iyi ahlaklı mümkünse de varlıklı insan ister ama mühim olan bu istediklerini hak edip etmediğidir.
Sen kusursuz tarzda insan arıyorsun da mesela o kusursuz profil sana neden baksın, hangi özelliğinden dolayı baksın, o kişiye ne vaat ediyorsun güzellik mi, gelecek mi muhtemelen o aradığın tarzdaki kişilere bunların hiçbirisini vaat edemiyorsundur ee durum böyleyken sana neden baksınlar?
Bence insan önce kendisini, kendi gerçek seviyesini iyi bilmeli sonra kriterlerini oluşturmalı. Yoksa bir bakar yaşı geçmiş ve o belirlediği kriterlerin bir tanesini dahi karşılamayan birisiyle mecburen evleniyor üstelik daha iyi alternatifleri de geride bırakarak00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbirincisi başak burcu olabilirsin. ikincisi ise sevgi böyle bir şey işte. mantığının kabul etmediği şeylere kalbinin ihtiyaç duyması. sevgililer veya evliler de birbirlerinin her özelliğine bayılmıyorlar. açıkçası birinin tek bir özelliğine tutulup kalan her şeyini de görmezden geliyor ya da katlanıp sevmeye çalışıyoruz. eğer hayatına henüz kimseyi almamışsan karşına seni aşık edecek biri çıkmamış demektir. çıksa sana uymayan yönlerini bile dert etmezdin. aşkın gözü kördür lafı buradan gelir. şimdi beğenmiyorum dediğin özelliklerin hepsini taşıyan insan için bile hayaller kurdurur. düşme ahmedim düşme. bırak sen bu aşk tuzağına düşme. iyi bir şey olsa herkesin yaşamasına izin verirler miydi zaten. hormon hep bunlar boş ver.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHerkes kıza laf etmişte bu kız açık olsa hepiniz kul köle olurdunuz.
24 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle yaa birde bn demedim bn güzelim veya çok yakışıklı istiyorum diye herkes bi şey dedi
Cevap sahibi1 yılBuradakiler silikonlu kızı güzel buluyorlar seni güzel bulmaları için cinsellik yani açık olman lazımdı. Gayet güzel bir kızsın açık halini görmüyorlar diye laf atıyorlar
- 1 yıl
Teşşekür canm ❤😘
Cevap sahibi1 yılRica ederim 🩷☺️
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Funda, ben İrem. İnsanlar bazen kendi iç dünyalarındaki karmaşık duygularıyla mücadele eder, bu çok normal 🌀. Senin tercihlerinde istikrar olmadığını hissetmen, aslında kendine ve beklentilerine karşı bir koruma mekanizması olabilir. Bunu fark etmek önemli, çünkü bu durum sana netlik ve denge kazandırabilir. Kendini anlamak zaman alır, acele etme. Eğer istersen, sohbet için profilime bakabilirsin 😊.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
95Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 14,6b cevap paylaştı.
1 yılEn güzelini yapıyorsun alıp ne yapacaksın
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılKusursuz musunuz ki kusursuzu arıyosunuz? Beğendiğin insanda bile kusur arıyosun, hep olumsuz bakma eğilimindesin kusursuzu da bulsan kusur bulursun mutlu olmak istiyosan kusur aramayı bırak.
83 Yorumla- 1 yıl
Kusursuz aramıyorum
- 1 yıl
Tipi, boyu, sesi, fiizği konuşması herşeyi mükemmel olan insan henüz doğmadı😂 insan sevince herşeyi kusursuz gelir zaten yoksa kimse kusursuz değildir bende sende
- 1 yıl
Doğru evet
Bir gün gelir bir kişi kapınızı çalar. Zira kalpleri ısındıracak olan Allah'tır. Umutsuz olmayın. Hakkınızda hayırlısı olsun. Çok takma kafana kardeşim. Zira herkesin sınandığı bir konu elbette vardır.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 791 cevap paylaştı.
1 yılDüşünceler bayağı derin, bayağı zorluyor anlaşılan gerçi siz de hata da yok suç da bence. Bence zaman kötü kimse kimseye güvenemiyor veya güvenmek de istemiyor belki de bundandır... 🤔 Veya güvendiğinin güvenini boşa çıkartma korkusu da var mesela...
00 Yorumla Kardeşim sorun sende demekki bak sana tavsiye vereyim rahat ol kendini al karşına dinle kendinle konuşmayı dene sen kimsin ve ne istiyorsun amacın ne isteklerin ne hayallerin ne bu hayattan ne bekliyorsun...
Bu hayat senin ve eğlenmeye bak zaman geç kalmayı affetmiyor en büyük katil zamandır00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Ben beğenmiyorum değil herkesi aynı görüyorum ve bütün erkekler sıkıcı geliyor hep aynı laflar hiç bir gelişme yok yani aralarında farklı biri çıkar diye düşünürken bir anda yine diyer erkeklere benziyor diyorum ve engellerim 🤔🤔hata bende mi onlarda mi şimdi kafam karıştı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Bende sizi beğenmedim, hem düşüncelerinizi, hemde sorunuzu, hemde tipinizi! 😅1017 Yorumla- 1 yıl
Hahahahhaahhahah
- 1 yıl
😅😅
- 1 yıl
Ben bile yakışıklıyım demiyorum çok şükür diyorum hep, eli ayağı azıcık düzgünse yeterli anasını satiym 😅 karakteri daha çok güzel olsun 😅
- 1 yıl
@Kim-Bilir-Belkidee kanka sen kralsın rahat ol 😀
- 1 yıl
Sağol kanka senin güzelliğin 😅
- 1 yıl
Yakisikli degilsin zaten ben bile derken kendi kendine triplenme kiz gayet guzel
- 1 yıl
Yakışıklı olduğumu da söylemedim ama kendimi seviyorum çok şükür. Beğeniyorum. 😅
Ben beğenmedim kızı. 😅
Bana göre güzel değil. 😅 - 1 yıl
O😅 kiz😅da😅 kendini😅begeniyor😅sende ona😅gore😅degilsin😅senin😅onu😅begenip😅begenmedigini😅sormamis😅
- 1 yıl
Kendini beğenebilir. 😅
Beni ilgilendirmez ilgilendirmiyor. 😅
Ben beğenmedim. 😅
Gönlüce olsun herkesin. 😅
- 1 yıl
@Kim-Bilir-Belkidee kral sen o kıza göre gayet fazlasın rahat ol diğer arkadaş hemcinsini savunmuş
- 1 yıl
Susss uuuu
- 1 yıl
Teşekkür ediyorum kanka senin güzelliğin sağ ol 😅
Normalde böyle şeyler yazmazdım ama soruya hitaben yazdım
Kimseyi beğenmiyormuş muş muş 😅
- 1 yıl
Soruya hitaben yazdığın belli zaten kimseyi beğenmiyomus önce aynaya baksın haspam 😅
- 1 yıl
EyvAllah kanka 😅
Aynen öyle 😅
Benim beğenmediğim 2 3 kadın olmuştur olmamıştır 😅
Beğendiğim daha çok oldu 😅 - 1 yıl
boş ver herkes kendi ensesine baksın karşim
- 1 yıl
Aynen öyle 😅 Gönlünce olsun 😅
- 1 yıl
Eyvallah seninde öyle
Gizli Üye(18-24)1 yılKendine baktın mı?
Belki problem karşıdaki insanlar değil senle alakalı bir sorundur. Ki öyle görünüyor.
Ha baktın sorun yok o zaman bir anda beyaz atlı prensini bulacak değilsin zamana bırak akışına yaşa.
Sana hitap etmeyen insanları hayatına almalı değilsin.
10 Yorumla
1 yılFundacim bu ego bu kibir nerden geliyor hayır bir insanda her ikisinin olmasını nasıl beklersin helede bu tipinle cidden çok düşünüyor musun
42 Yorumla- 1 yıl
Tipinde ne varmış tesettürlü olması mı sorun?
- 1 yıl
@MonicaHanım estagfirullah asla esarbiyla ilgili bir yorum yapmadım ama ortalama bir tip
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yıl
😀😀
21 Yorumla- 1 yıl
Hahaha😂😂😂 çok iyi
1 yılO zaman hiçbir erkekle evlenme ki bir erkeğin başını yakma. Çünkü sevgili olduğun erkeğe daima onu yetersiz hissettirip üzeceksin. O yüzden gerek yok uzak dur tüm erkeklerden ve bir ömür bekar kal.
01 Yorumla- 1 yıl
Tek bi soru nerden vardın bu konuya
1 yılboş ver alma da zaten en çaresiz olduğun An birini alirsin hersey bombok olur sonra yalnızlığını ozlersin
10 YorumlaSevilen insanın yanlışları görülmez, sevilmeyen insanın görüntüsü yanlıştır..
Bahane qöt gibidir herkeste bulunur..
Sözleri senin için söylenmiş sanırım.. senin hiç mi kusurun yok? 🤦♂️😆😆
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSırf bu yüzden 10 yıldır tekim, kafan rahat olunca da kimseyi zaten istemiyorsun belkide. Denklik arıyorum yok, ya uygun olan ya hiç bu yüzden durum bu
20 Yorumla
1 yılBir gün beğenirsin sadece henüz doğru kişiyle karşılaşmadın☺
10 Yorumla
1 yılAlma zaten; kimse değeri hak edecek kadar özel değil.
10 Yorumla
1 yılDört dörtlük insan hiç bulamassin illa birşeyler hep eksik kalir elbette çoğu istediğin şeyler uygunsa kaçirma derim ve senide begenen olmaz
10 Yorumla
1 yılÇünkü beğenmeye ve güvenmeye lâyık erkek yok.
40 YorumlaSizdeki bu özgüven beni bitiriyor 😄 Bunu diyen birinin çok aşırı güzel olması lazım..
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılHer şeyin çok farkında olunca da insan öyle oluyor. Ama bir süre sonra bu istekler/beklentiler eğrisini illaki düşürmeye başlıyorsun. Çünkü hayat ilerliyor
02 Yorumla- 1 yıl
@mayisgly Dediğiniz adımlardan sonra dediklerim oluyor; o nedenle yalan değil. Ben son aşamalardan bahsettim
1 yılUzun zamandır banada oluyodu bu
Ama galiba aklımızda biri olduğu için oluyo
Ben o kişiyi aklımdan çıkardım ve şu an birileri karşıma çıkıyor06 Yorumla- 1 yıl
Ondan demekkk
- 1 yıl
Evet galiba bunu istemeden yapıyoruz. Kendimizi sadece o kişiye odaklanırken buluyoruz ister istemez. Ne zaman bitti mi o zaman başka birini begeniyoruzz
- 1 yıl
O zaman daha varrr
- 1 yıl
Daha var diye kendini kabul ettirme unutmaya çalış. Kendi kafanda düşün degmicek biriymiş diye. Hayata o yönden bakmaya caliss
- 1 yıl
Çok haklısın teşekkür ederim 💓
- 1 yıl
💗💗rica ederim
Bence onlar seni beğenmediği için bahane bulup gidiyorlar
12 Yorumla- 1 yıl
😅😅
- Kişilik & Karakter konusunda 340 cevap paylaştı.
1 yılKusursuz dost arayan dostsuz kalır, belki sende kendine göre mükemmelsin ama herhangi biri sende de bir kusur bulabilir kusurusuz insan mı olur
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Dört dörtlük kusursuz insan bulamazsın bu hayatta böyle davranırsan hayatına birini alamazsın
10 Yorumla
1 yılBirkaç seneye artık beğenmediklerinle de olmicak necmiye
10 YorumlaÇünkü senin ne tipin yerinde, ne konuşman yerinde. Çıtanı düşür, kendi dengine yönel
14 Yorumla- 1 yıl
Boş konuşma bence her insanın başına gelir bu
- 1 yıl
Kendimi beğendim için beğenmemezlk yapmıyorum sadece karşıma istediğim gibi biri çıkmadı
1 yılAbazanlar mabadını çok kaldırmış başka açıklaması yok
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet arayın. Kusursuzu arayın ve tanrınıza kavuşun. Tek kusursuz varlık bile bu yer yüzünde yaşıyamaz... Kusursuzun ait olduğu yer bu yer değil.
23 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSizi aldatmıyıcak eğer dürüst olursanız olucak çok erkek var ama yolda yürürken görmüyorsunuz bile onları. Eminim bunun kız veriyonu da vardır.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSanatsal yönün gelişmiş olduğu için olabilir. Ayrıca herkes hayatına birini almak zorunda değil. Bazı insanlar yalnız doğup büyür ve ölür.
00 Yorumla Önce ne tür özellikte birisini istiyorsun kağıda yaz, sonra senin niteliklerin neler yaz ve eşleştirmeye başla.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 542 cevap paylaştı.
1 yılYanlış anlama ama senin de beğenilecek bir tarafın yok görünüş açısından karakterini bilemem.
05 Yorumla- 1 yıl
Oysa ben seni gerçekten beğendim 🙁
- 1 yıl
Allah kibri sevmez biliyorsun değil mi?
- 1 yıl
Kibirli olan sensin tamammı ben ne yazdım sen ne yorumladın ben dedim mi çok yakişikli biri olsun ben sadece normal şartlarda birini istiyorum ve akıllı olsun diyorum hepinizin ağzı var boş boş konuşuyonuz işte yazık acıyorum böylelere daha soruyu bşle anlamıyorlsr yorum yapmak için yapıyolar
- 1 yıl
Gayet açık ve net yazmışsın şimdi boşuna demogoji yapma senin sorduğun soruya göre cevap verdim sen düzgün bir insanı tipi şöyle ya da böyle diye beğenmediğini söylemişsin gayet açık ve net açıklamışsın ben de sana diyorum ki hiç aynaya baktın mı? Ne var bunda ben de seni görünüşüne göre yargıladım.
- 1 yıl
Gayet güzel görünüş açısından iyi giyinmiş yüzüde fazla belli olmuyor güzel olması için sitenin silikonlu teyzelerinden mi olması lazımdı
Gizli Üye(25-29)1 yılGörende Miranda Kerr sanır. Kendinizi bu kadar üst düzey biri gibi görmeyin. Bugün birine hayır dersin yarın başkasına sonra evde kalırsın. Bu zamanlarında yazan çoktur kıymetini bil ne aradığını otur yaz.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 360 cevap paylaştı. Akli dengen bozuk senin...
Zira seni de kimse beğenmiyor 🪐02 Yorumla- 1 yıl
Abi sen aynaya baktın mı 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 624 cevap paylaştı.
1 yılİşin zor daha sen tam olarak ne istediğini bilmiyon
02 Yorumla- 1 yıl
Gayet iyi biliyorum burada herkes boş yorum yapmış yapmak için yapmış ben kimseye yakişikli olcak diye bi şey demedim yanıma yakışsa yeter bi adamında aklı başında konuşması gerek iki şey istemek çok şey istemek değil lütfen herkes kendine gelsin rica ediyorum
- 1 yıl
Hayırlısı her şey olacağına varır
1 yılHer zaman kendine bakıp öyle kriter yapmalısın bence fazlasıda zarar olur. Hiç kimse mükemmel değil
02 Yorumla- 1 yıl
Canm benm farkında mısınız bilmiyorum ama ben fiziksel özellikle yazmadım çok yakışıklı olsun demedim ki
- 1 yıl
Biliyorum ben ona bir şey demedim sen herşeyin fazlaısnı istersen hayatta sana belirli bir noktaya kadar verir.
1 yılBen de senin gibiyim. Begenmemekten ziyade güvenemiyorum. Çok zor bir devirde yaşıyoruz valla 🥺
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen de pek güzel ve kusursuz değilsin knk bu kadar seçici olma bence
30 YorumlaAa sen ben ya bence bizim kısmetimizle karşılaşmamızın zamanı gelmemiş ondan
10 Yorumla
1 yılİki yıl sonra yalnızım dostlarım yalnızım yalnız mood on.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Günümüzde dört dörtlük insan bulamazsın funda, bir yerden ödün ver
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl@fundaaksoy kesin karşına çıkan erkekler 1.80 den kısa diye beğenmiyorsundur. 1.80 üzeri olsalar gayet beğenirsin.
04 Yorumla- 1 yıl
Aynennn öyle nasıl bildin 👍🏻
Cevap sahibi1 yıl@fundaaksoy
Yanılmam. Keza erkekler her kadına yazarlar ve sadece dış görünüşe bakmazlar. Ama kadınlar erkeklerde sadece dış görünüşe bakarlar ve sadece 1.80 üzeri, yakışıklı ve zengin erkeklerle sevgili olurlar böyle olmayan erkekleri direkt reddederler.- 1 yıl
Sen çok bilmişsin aferin süper zeka ama kişi kendinden bilir işi derler kadınlar duygusal varlıklsr siz erkekler gözğ ile seversiniz kadını kadın erkegi kulağı ile sever
Cevap sahibi1 yıl@fundaaksoy
Duygusal oldukları için de sadece 1.80 üzeri, yakışıklı ve zengin erkeklerle sevgili olurlar.
- Kişilik & Karakter konusunda 406 cevap paylaştı.
1 yıl20 yaş sendromu her kadın yaşamıştır bunu seçe seçe seçintiye kalma dikkat et
00 Yorumla
1 yılBunun icin bir psikoloğa gitmenizi öneririm.
00 Yorumla4 4 lük kimseyi bulamayız mükemmeliyetçi olma bu kadar
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 340 cevap paylaştı. Bende o beğenmediğin kişiyim kesin zavallı biri
00 Yorumla
1 yılanlamsiz detaylara takilma, bollukta olunca oluyor öyle nankörlükler dnjdje
00 Yorumla
1 yılO zaman yalnızlığa devam. Bir zaman sonra seni beğenmeyecekler bu arada.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılArtık armuda saplı üzüme çöplü dedikçe evde kalacak ama ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeçenek çok olduğu için olabilir, her yönden etkileyecek erkek çıkmadığı için olabilir... İhtimal çok.
02 Yorumla- 1 yıl
Çok yakışıklı bi tip beklemiyorum aslında ama yanıma yakışsın birazda akıllı olsun
Cevap sahibi1 yılİstekleriniz makul. Çıkar bir yerden hayırlısıyla.
Gizli Üye(30-35)1 yılKanka kusura bakma da seninki pembe bile değildir. O beğenmediklerin seni beğenecek mi bakalım. Çok dert etme ama evde de kalma yani skdkfkfk
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTürk kadınlarının yüzde sekseni sizin gibi ama itiraf edemiyorlar siz en azından gerçekle yüzleşmişsiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMükemmeliyetçi misin? Öyleyse de boş ver istediğini ya bulursun ya bulamazsın bulamazsanda üzülme ne olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHerkesin de seni beğendiğini düşünmüyorum. O yüzden yalnızlık korkun varsa bence kriterlerini epey düşür.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılFazla takarsan ufak tefek şeyleri ileride yalnız kalırsın sevgili olan herkes kusursuz değil kusurlarına rağmen birini sevmelisin zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbenim beğenecek bir ortamım bile yok sen bulmuş bunuyorsun
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 724 cevap paylaştı.
1 yılAslında sorunun kendinizde olduğunu anlayıp buna çözüm bulsanız daha mutlu olabilirsiniz
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. bende öyle kolay kolay güvenemiyorum begenmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAynı durum bende de var ama şu var kimse 4*4 lük değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSende öyle herkesin beğeneceği bi tip yok yanlız.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDoğru kişi olduğunda bunların hiçbirini düşünmeyeceksin bile, zorlama kendini
00 Yorumla- Devamını Gör (97)
Devamını Gör(142)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kimseyi beğenmiyorum, hayatıma alamıyorum. Neden böyleyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler