Neleri karşı cinste karizmatik buluyorsun? Gülüş ve delici bakışlar olabilir. Keyifli günler.. 😏😎🤘🏻
https://m.youtube.com/watch?v=EFh-QW7ZGcE
#smell
https://m.youtube.com/watch?v=EFh-QW7ZGcE
#smell

Klişe gelebilir cevaplar ama yine de yazacağım ;
Karşı cinste beğendiğim özellik zeka, zeki kadınlardan hoşlanabilirim. birde mutlaka samimi ve esprili olmalı. yani aşırı soğuk ya da ciddi kızları sevmiyorum pek. depresif hissettiriyorlar. hayat enerjisi yüksek olmalı yani. bunun dışında geri kalan özellikleri tamamen karakter özellikleri ile ilgili oluyor.
Konuşma şekli kıyafet falan gelmez de ne istediğini bilen dolandırmadan muhabbet eden kadınlar çok karizmatik ve çekici neyse o hiç korkusu olmuyor. Hayatımda 1 kere rastladım muhabbet ettim 2020 yılında galiba gıptayla baktım öyle aşk meşk değil sadece böyle kadın var mıymış oldum yani
Karş cinste karizmatik bulduğum gülmesi. Çünkü bazısına gülmek gerçekten çok güzel yakışıyor..
Cevap
37Cevap
Ekose gömlek veya ekose pijama takımı @Edameda06 aşkım karizmanın zirvesine GS olarak oturursun🥰😘💞😍
@Edameda06 zirve 🤣
@Edameda06 tamam aşkım gösterirsin bana
Siyah gömlek sanırım giyiniş genellikle karizma katıyor ve duruş kişisel bakım gibi şeyler
Gotik kadınlar çok ilgimi çekiyor.
Şu sert ve soğuk bakış, asil duruş, ürpertici ve kışkırtıcı güzellik. 🧛🏻♀️
Mü-kem-mell!
Ciddi duruşları. Mahkeme duvarı gibi değil tabii 😃
@ayla0302 neye neden ki dediniz?
@ayla0302 ciddiyetin bir güzelliği var benim gözümde. Sürekli güleç olunmaz. Yine de gülmeye karşı değilim xd
Öncelik Güven
Sonrası giyim tarzı
Ve yanında değil iken
davranış biçimi.
Karizmatik değil kadın olsun, dışı olsun, teninin kokusu cennetim olsun, ses tonu güzel, elleri bakımlı ve yumuşacık, konuşması sakin, gözleri arzu dolu ve cilveli olsun 😍
Gözlerimin içine bakması, bişey söylerken dünlediğini (bana dönerek yakınlaşarak vb) belli etmek yalnızken yanıma gelip bana, yapmamı istediğin bişey var mı demek…
Bacak bacak üstüne atıp oturuşları gayet karizmatik bence
Bu fotoğraf gibi mesela
Ben erkek olduğum için karşı taraf cins de kızda yani güzel bulduğum kaşları yüzü ağzı burnu çok Güzel bulurum ki kızların elleri parmakları burnu çok tatlı 🤭💕
Kimseyi umursamamasi. Kendime özgü olması, kimseye özenmemesi, taklitçi olmaması. Her kızın peşinden kosmamasi.
Ses tonu
Adem elması
Bakış ve kirpik yapısı bedenen bu ruhen ise içindeki çocuğu öldürmeyip eğlenceli bir yapıya sahip olması
Nerede nasıl davranacağını bilmesini karizmatik bulurum fiziksel bir özellik olarak ise yüzük kullanan erkekler bana çekici geliyor
Fiziğine hayranlık duyuyorum @istanbull_hanim
Ah teşekkür ederim bayım🖤
Konuşma tarzı ve zekasi bide eğlenceli olması bana göre bu ücü aklıma şuanlık başka bir şey gelmiyor
Şık takım elbise giymesi ve uzun sarı saç çoook iyi
Zeka , naziklik, anlayış , ense ve eller dikkatimi çeker ve karizmatik bulurum.
Topuklu ayakkabı ile takım elbise kombini yapıyorlar yakim savcı gibi şekil veriyor o güzel
Sakalı, güçlü duruşu ve derin bakan gözleri
Bana karşı enerjik sıcakkanlı ama diğerlerine hiç yüz vermeyen kadın bana daha hoş geliyor
Ses tonu konuşma şekli bakışları kokusu.. doğal halleri ooo bende baya yazmışım 😁
Sakal kesinlikle.
Siyah ruh beni benden alıyo, tabi onu sürecek kalın dudaklara sahip olmalı
Eğlenceli bir yapı yerine göre agır bir kadın tabiki davranışlar.. 🦂 '
Kadınlar için, erkeğin kol düğmesini kapatma anı..
Erkekler için, kadının maskülen şekilde dudağını ısırması.
Çoğunlukla herkes gerçekçi yanıtlar atmamış. bilmiyorlar çünkü, neyse ben etkileyiciydi bulduğum kadın modelini yazayım.
(1,) ilk olarak, bakışlar...
(2,) güleryüzlü olması..
(3,) herkesleşmemiş olması..
olgunlugu zekası kulturu
Geniş omuz + beyaz gömlek 🤤
Kendinden emin duruşu...
Gülüşü ve beni gülümseyerek dinlemesi
2 olmazmi
Gülüşü ve p. oposu asdhsjs
Gülümseme, ses tonu, kültür birikimi, nezaket…
Saygılı dürüst
Boyu posu birazda derin bakışları çezbeder
Centilmenlik
Net, duruş bakışlar ve ses tonu 😎✌️
Sakalları
Bakişlari ve kokusu
P*ç gülüşü, sakalları, elleri, boyu, giyimi
Kokusu ve bakışı
Koku unutulmazzz
Erkekte sakal ve tarz kadin da Guzellik ve dekolte
Bir duruşu olan agır başlı yerine göre eğlenmeyi bilen renkli bir karakter düşünceli havalı ve egoist bir yapıda olmayan.. bunların toplamı...
Hmm bir düşüneyim...
Sanırım ben kadınlardan soğmuşum direkt.
Tripsiz düşünebilen akıllı biri
Düşünceli bir hareket
Karizmatik kadın varmıdır 🤦
Hava atmayan zenginlik çok çekici oluyo.
Derin ve istekli, süzen bakışlarrrr😍
Dozunda özgüven, farkındalık.
Gülüşü benim için
Hanımefendiliği.
Saçlar ve bakışlar
Bakışlar
Bakışlar
Hiçbir şey
Tripsiz ve rahat olması
Zeka
Hiçbir şey
Gülüşü ve yürüyüşü