#SelamGençlik 🍀🍀
Evet sevdiğiniz, sevgiliniz veya eşiniz. Sizi etkileyen özelliği veya özellikleri nelerdir?
#TubaSueda 🍀🍀
Evet sevdiğiniz, sevgiliniz veya eşiniz. Sizi etkileyen özelliği veya özellikleri nelerdir?
#TubaSueda 🍀🍀

Kimse ruhlar aleminde yaşamadığına göre dış görünüş etkiler ilk olarak. Sonrasında samimiyet, dürüstlük, iletişim becerisi ve insan ilişkileri. Dikkat edilmesi gereken en onemli noktalardan birisi ise bence ailesi ile olan ilişkisi ki aslında ilişkilerde ailemizin kopyası gibiyiz bir nevi.
duygusal olarak bana , kimsenin bilmediği bir hitap şekli veya ona söylediğim bir şeyi çok zaman sonra dilinden duymak
kişilik olarak herkesle iyi geçinebilen biri ve güler yüzlü olması
Zeka..
Zor olması
Cevap
22Cevap
Saygı ve güven konusu benim icin cok önemki , bu kavramlar tebessüm ile birlesince isteyerek kalp güzelligini yüzüne yansıtmasını saglıyor bunların dısındaki dısındaki her şey bir şekilde cözülebilir.
Makul bir yüz güzelliği ilk görüş için önemli. Onun dışında gülüş, sohbet ve bana olan ilgisi gayet de yeterli bir durum.
Kadınlar duyduklarına aşık olur, Erkeklerse gördüklerine.
O yüzden kadınlar makyaj yapar,
Erkekler ise yalan söyler.
Cevap net sanırım.
Anlayışlı birisi olması ve ilişkiler bence sevgiden çok saygı önemli saygı olmazsa zaten sevgi de olunmuyor maalesef.
Bana açık sözlü olmayı, bana bağlı duruşu, benimle vakit geçirmesi onemsemesi bende ona bağlı sıkılmadan saygı ve sevgi içerisinde ihanet asla olmadan
Karsi cinsin bana karsi Herzaman dürüst olmasi Beni cok etkiler
Konuşma tarzı ve bakışlar diyebilirim. Tabiki ilk olarak insanlığı...
Az biraz zeki olsun, gülmeyi bilsin, espriden anlasın yeter. Gerisini ben hallederim :D
Saçları, ilgisi, bakışları, sözleri ve en çokta poposu popo önemli
sadakat. zeka. eşine arzu. eşine hizmet. bunların hepsi karşılıklı.
Karşı cinste zeka beni çok etkiler,, mesela.
Farklı alanlarda bilgi sahibi olması
Zeka
Sportif ve öz Türkçe ile konuşması.
Hoş bana hitap erecek sohbeti
Zeka ve çene
Kendinden emin duruşu ve hazır cevap olması... 😃
güzel bir fizik cilve ilgi 😊
Güler yüzlülük
Samimiyet
Efendiliği, ağır başlılığı
Bakış
Yok ki 😂🙄