1) sakallariyla oynamalari boyle dusunceli dusunceli 2) takim elbise giymeleri. Bir erkek ne kdr tipsiz olursa olsun en az iki kat karizma katan bisey. 3) kisik ve derin bakislar😍 4) sinirliyken hani boyle sert sert alttan bakiyolar ya tek kasi kaldirip ona da bitiyorum😂 5) kitap okumak evet ama bunun yaninda kahve de icmeli. Garip bir cekicilik katiyo kanimca 6) maco degil ama sahiplenici tavirlar. Ki bunu bir erkegin bir kiza bakisinda bile bulabilirsiniz 7) yumusak saclar ve o saclari elleriyle havali bir sekilde tek seferde duzeltmeleri😂 8) parfum tabiiki ama sadece parfum degil. Kisinin kendi kokusuda lazim. Yani bir kutuyu uzerine bisaltam bir erkek parfum ne kadar guzel olsada cekici degil kanimca 9) ses tonu. Derin ve boguk ses bir adim ondedir. Ama onun disinda derin olmasa bile cok hos sesler var duyuyorum. Bazen bidaha konussun diye bekliyorum caktirmadan😂 10) e tabiiki kisilik. Sende bunlarin hepside olsa para bende kari bende hesabi takiliyosan basta herkes pesinde gibi gozuksede eninde sonunda yalniz kalirsin. Eh baya yazdim he😅
ahaaa! benim adam en sık beyaz gömleğini giyer. bir de arabayle gitmediyse toplu taşıma araçlarına biniyorsa mutlaka kitabını alır yanına. tamamdır, kaptım tüyoları, bundan sonra yasak getirdim :))))
bir de uzun kollu gömlek giyip "aşkım, ben düzgün kıvıramıyorum, yardım eder misin?" demesi yok mu! ahaha bitmişim ben :))) bu akşam o sakallar gidecek, saçları geriye atması engellenecek, kolundaki saat (doğum gününde almıştım) şutlanacak demek ki :)))
valla aşağıda kızların yorumlarını okudum, azıcık içim şişti. benim adamı tarif etmiş çoğu. maske takarsam adama fenalık gelir bu sıcakta. durun yardım edeyim derler sonra :)))
Kadında ağırbaşlılık, olgunluk beni hep çekmiştir. Tabi ağırbaşlı ve olgunluktan kastım, gülümsemeyen, erkek Fatma gibi takılan kadınlar değil. Bundan kastım düşüncelerdeki ve davranışlardaki olgunluk, tavırlardaki ciddiyet. Şimdikiler gibi sevgi pıtırcığı, insanlara tepeden bakan, popiyim diyen, ukala tipler her zaman itici geldi.
Olgun, ağırbaşlı kadın ne zaman ne yapacağını bilir. Yeri geldiği zaman doyasıya eğlenir, yeri geldiği zaman ciddiyetle sohbet edebilir. Bu kadınla herşey yapılır.
Bu kadınlarda belirsizlik yoktur. Onlar davranış ve kararlar açısından açıktır, nettir.
Ve rakı seven, motosiklet seven kadınlar da hep cazip gelmiştir bana. Erkeğini sahiplenen, en ufak birşeyde hır gür çıkarmak yerine, ayrılık kelimesi kullanmak yerine erkeğine dişini geçiren, onun hamurunu yoğurmaya çalışan kadınlar da bir adım öndedir.
Erkeğine dişiliğini gösteren, onu elinde tutabilen, saygısını ve sevgisini koruyabilen kadın da harbi kadındır.
Tamamiyle hikaye kız Güzel ise erkek burnunu karıştırmasını da kariMatik buluyor erkek yakışıklı fiziği iyiyse kız onun çıplak kalmasından bile etkileniyor. Genelleme değil ama o çıplaklıkla 3 5 kız bulabileceğini bilen erkeği öyle davranmaya iten de yine bir kız. Kızların ise bir ton boya sürüp frikik vermelerini beğenip bunlara sebep olan da 3 5 erkek. Beyaz gömleği kıllı bir erkek giyse ıyyyy yaparaın o yüzden kimse kimseyi kandırmasın. Güzele herşey yakışır misali nokta
Koysaydın gife kıllı göbekli bir erkek aldanmazdım :))) Onu beğenenin zaten bu gifi beğenmeme gibi bir lükaü yok. Gerçekten öyle düşünüyorsan senin yüreğinin güzelliğidir ama dediğim gibi güzelse herşey gzel çirkinse herşey çirkin genel olarak bu böyle :)
Yok ünlü olmasa kimse dönüp yüzüne bakmaz :) Ayrıca o başka bişey bende çokiyi değilim. Ama konuşmam olsun tavırlarım olsun etkilerim çoğunlukla bu böyledir. Bahsettiğin soruyu yolda ilk defa gördüğüm biri ya da hiç muhabbet kurmadığım birileri için yanıtladım ki o anlamda sorduğunu umuyorum :)
Karizma esasında üzerinde oldukça tartışılan bir durumdur. Bazıları karizmanın varlığına bile inanmaz ve tamamen bir ilüzyon ve uydurma olduğuna inanır
Bazılarıysa karizmanın tamamen somut ve bazı insanlarda doğuştan elde edilen bir beceri olduğuna tamamen gönül vermiştir.
Eğer karizmanın varlığına inanıyorsanız içten içe acaba ben nasıl karizmatik olurum diye de geçirdiğiniz mutlaka olmuştur.
Konuya biraz açıklık getirmem gerekirse esasına karizma anlaşılmayacak bir durum değildir. Son derece temel psikolojik unsurların doğru zaman ve şekilde bir araya gelmesidir.
Ancak buradaki temel durum ruh halimiz ve duygusal dengemizdir. İnsanların içsel ruhsal durumları dışarıya mutlaka yansır. Aynen bir testinin içindeki sıvıyı dışarıya sızdırması gibidir. Bir testinin içinde bal varsa o testiden bal kokuları gelir ama içinde sirke varsa aynı şekilde dışa yansır.
Buna benzer şekilde karizmatik insanlar içlerindeki olumlu ruhsal ve duygusal durumları dışarıya yansıtabildikleri için karizmatik görünürler.
Karizmatik olmak esasında çok da zor değildir.
Örneğin samimi olmak, konuşurken insanların gözlerinin içine bakabilmek, beden dilinizi doğru kullanmak, kendi zayıflıklarınızı kabul edebilmek, Kırılgan yönlerinizi kabul edip onları insanlarla paylaşabilmek, diğer insanlarla empati kurabilmek. Ne çok zayıf olmak ne de rahatsız edici güç yansıtmak ve dengeli bir duruş sergilemek
Kısacası karizma aslında sizin var olan enerjinizin dışa yansımasından başka bir şey değildir diyebiliriz.
Bu konuda zamanında oldukça detaylı bir video da çekmiştim. Karizmatik olmanın eğer bir formülü varsa bu videoda paylaştım. Meraklı arkadaşlar inceleyebilir.
beyaz gomlek takıntım yok ama uzun kollu gomlegı kıvıran adam hos oluyor. parfum kokması extra bonus demek : ) ha bırde kalıtelı saat ve bıleklerın guzel olması daha dogrusu bıleklerın elle barber kıl yumagı olmaması halıne takılan ıyı bır saat guzel duruyor. temız ayakkabılar ayrıca favorım. edalarının magazalardakı satıs elemanı coolluğunda olmamasıda onemlı... yazı yazan adamda hos oluyor. hanı siir sarkı fılan degıl. bır avmde kahvesı onunde bıseylerleugrasan adamın tarzı stılı baskasında pek olamıyor. ha bırde erkek magazasında dolanırken fıkrımı soran nadır adamlarıda sevıyorum : )) daha cok varda bunlar ılk aklıma gelenler :)
@musty01 temız ayaga gıyılmıs sandalet extra extra bonus : ) kadınlarda bıle buna tahammulum yokken yanı pedıkuruz ve ojjesız acık ayakkabı gıyebılene yanııı, erkektede hıc tahammul gosteremıyorum. ha bırde bazı hareketler, saatı duzeltmesı bıleklık takması coooook ama coook nadır takılan sapkalar evet hos durabılıyor. ha bırde asansorde sagda solda kıbar olup kapı acan, yer verenlerıde sevıyorum... bazı odun arkadaslar bu durumun bayag dısında kalıyorlar bunuda belırtmek ısterım : ))
Uzun boylu olucak Sarışın olucak Gözleri yeşil ya da güzel bmavi olucak Beyaz tenli olucak Dinine bağlı olucak Namaz kılcak Oruç tutucak İçkisi, kumarı vb kötü alışkanlığı olmayacak Gerçekten bakir olucak Dürüst olucak İyi bir ailesi ve iyi bir aile eğitimi olucak Sadık olucak Güvenilir olucak Dürüst olucak Saygılı ve efendi olucak Eşini ve çocuğunu hiç kimseye muhtaç etmeyecek ve hiç kimseye ezdirmeyecek Üniversite mezunu olucak İyi bir kariyeri olucak İyi bir maaşı evi ve arabası olucak Başarılı ve zeki olucak Kadın ruhundan anlayan biri olucak Kimsenin kalbini kırmayan, toplumda değer gören biri olucak Bakir olucak Beni çok sevicek ve bana aileme karşı çok saygılı olucak Beni alaleme ne de ailesine karşı ezdirmeyecek
Abi bir kız susuyorsa karizmatiktir. Ama böyle asosyallikten sünepelikten değil bilmiş bir suskunluk hani o "bunlar cahil cahil ne konuşuyor ya" bakışı atıp uğraşamam bunlarla deyip susyorsa peh...
@pembepudrasekeri est. asla öyle bir şey demem demekte istemem. sadece soruya cevap verdim "susan kız karizmatiktir" diye ama işte susmanın sebepleri vardır. üzgün olduğu içinde susabilir, moralsiz olduğu içinde, sünepe (uyuşuk aciz manasında kullandım) olduğu içinde, asosyal olduğu içinde. örnekler çoğaltılabilir. eğer yanlış anlamaya sebep verdiysem ve kırdıysam özür dilerim.
Ortamlarda mal mal hareket yapip igrenc igrenc kufurler eden erkekler hep itici gelmistir bana. dik duruslu utangac bakmayan hep karsiya bakan basi dik duran erkekler hep cekici geliyor. ortamlarda tavirlarinda hep kesin ve net ciddi olan erkekler iyidir cok dikkatimi cekerler ama bir o kadarda eglenceli olmali benim yanimda.
bir kadının en güzel ve karizmatik 4 hali vardır. * sınırsızca kahkaha attığı * hapşurduğu * uyuduğu ve uyandığı * orgazm olduğun an. bedenleri, ruhları, mimiklerinin en özgür doğal ve serbest olduğu başka bir an yoktur. o yüzden bana seksi bir kıyafet güzel bir makyajdan çok bu tarz durumlar daha hoş geliyor..
Hani böyle yardım isteyecekken bir masumluk olur ya işte ben kadına masumluğu yakıştırıyorum hanımefendi mazlum bir kadın hepsinin önündedir benim gözümde kişiliği hanımefendi olsun. Spor kitap alışkanlığını benle beraber kazanır zaten. Kızlarda zeki erkek felan diyor da boş abi tipin yoksa zekanın bir önemi yok yani :)
araba kullanirken ki halleri hosuma gidiyor. totoyu iyice yaymis. direksiyonu tutmus falan. biseyler anlatiyor :D sonra sakallariyla oynarken cok cekici oluyorlar. ya aslinda epey var da :)
yapılan hareketlerin karizmatik değil kişinin karizmatik olduğunu düşünüyorum. Karizmatik birinin yaptığı her hareket etkileyici olabilirken diğerlerinin yaptıkları kasıntı, itici veya komik olarak adlandırılıyor sadece
şimdi bu adama yakışır tabi beyaz gomlek. af edersin b. k rengi giyse bile yakışır. hhatta en yakışan şey giyinmemes, ferrarin olsa üstünü örter misin misali
Beyaz gömlek evet :) Özellikle seni dinlerken hafif gülümsemesi. Tabi ki bakışı. Hafif gözlerini kısması. Yumuşacık saçları. Araba kullanırken hafif ciddileşmesi. Yapamadığı bir şeyi anlatırkenki masumluğu :)
Sevdiğiniz birkaç kız yüz vermiyor, size bakmıyor sonra böyle bir genelleme yapıyorsunuz. Oysa aynısını siz de yapıyorsunuz. Bu genellemeye sebep olacak bir durum değil ki. Neyse genelleme iyi bir şey değildir her zaman.
Kolunda falan bir sürü dövme olan, spor şık giyinmesi, güneş gözlüğü takması, gitar çalması, basketbol oynaması, herkese yüz vermemesi, piercing takması
Çarpık bir gülüş kesinlikle. Hani ağzının tek kenarı yukarı kalkacak. Bir de kapüşonluları nedense karizmatik buluyorum. (Ama serseri gibi olanlar değil tabi :) )
Parfum da ya da traş sonrasi losyon kokusu Takim elbise Agzinin kenari ile gozlerini kirparak gulmek. Cok karizmatik geliyo bana bunlar. Dipnot: sesin onemini soylemiyorum bile. O artik karizma belirleyici degil. Baska bir sey.
Hep kitap diyorsunuz da bu güne kadar bir kadınla bile kitap okuduğum için tanışmak istemedi benle... Ki aynı anda 4 kitap okuyabilen bir hasta ruhum...
Ayakkabılarını çıkarmaları, bir de bunu neden yapıyorlar bilmiyorum ama bazen durup kendi ayaklarını ya da ayakkabılarını inceliyorlar uzun uzun. Onun dışında umursamaz tavırlar, sert bakışlar, baskın hareketler.
En İyi Cevaplar